Top 5 veiligste internetdiensten - Privacy is goud waard

Article
door Anoniem
vrijdag, 05 juni 2015 om 14:50
xgn google image
Over privacy wordt vandaag de dag heel makkelijk gedaan, iedereen gooit alles maar online zonder schaamte. Privacy is echter belangrijke dan je denkt. Deze top 5 veiligste internetdiensten zorgt ervoor dat jij altijd veilig bent.

5. 1Password

1Password is een zogenaamde Password Manager, in 1Password kan je dus al jouw gebruikersnamen en wachtwoorden opslaan. Deze dienst moet wel veilig zijn, want het gaat nota bene om jouw wachtwoorden. 1Password hoort in de top 5 veiligste internetdienten omdat het al jouw gegevens intern houdt, er wordt dus niks doorverkocht.

Statement 1Password over privacy

4. DuckDuckGo

Waarschijnlijk heb je nog nooit van DuckDuckGo gehoord, maar DuckDuckGo is bijzonder veilig, effectief en handig. DuckDuckGo is een zoekmachine zoals Google, alleen volgt deze zoekmachine je niet. DuckDuckGo helpt je alleen met het zoeken naar een bepaalde website en dat is het, Google helpt je met zoeken en neemt in de zoektocht alle informatie mee die er maar verzameld kan worden.
DuckDuckGo traceert in tegenstelling tot Google helemaal niks en dit maakt het de nummer 5 in de top 5 veiligste internetdiensten.

Statement DuckDuckGo over privacy

3. Telegram

Telegram hoort in de top 5 veiligste internetdiensten, want het is momenteel de veiligste chat applicatie die je kan gebruiken. Telegram biedt de mogelijkheid om je berichten en bestanden zichzelf na een bepaalde tijd te laten vernietigen, maar al jouw berichten worden ook door middel van een speciale encryptie beveildigd.

Statement Telegram over privacy

2. Mega

Mega is een dienst van de (internet)held Kim Dotcom en hoort in de top 5 veiligste internetdiensten omdat het bijzonder veilig is, maar ook erg handig. Bij Mega krijg je 50GB(!!) gratis opslag, die 50GB is ook nog eens bijzonder sterk beveiligd. In Mega kan je allerlei bestanden veilig opslaan, van schoolbestanden tot films. Alles is beveiligd en daarom hoort Mega bij de top 5 veiligste internetdiensten.

Statement Mega (The Privacy Company) over privacy:

1. Tor Browser

Tor Browser is de meest veilige Browser die er bestaat en daarom de nummer 1 in de top 5 veiligse internetdiensten. Tor wordt gebruikt door klokkenluiders, overheidsinstellingen, journalisten en meer mensen die met bijzonder gevoelige informatie werken. Het enige nadeel van Tor: het is niet zo snel als een gemiddelde browser.

Statement Tor over privacy

Dit waren de top 5 veiligste internetdiensten. Mocht jij er nou nog een weten, zet het dan even in comments.