Top 5 Samsung producten 2018 - Technologie veranderen in kunst

  Samsung focust zich steeds meer op het slim laten werken van apparaten. Dit doet het bedrijf door alle Samsung-apparaten met elkaar te verbinden. Veel producten kunnen ook verwerkt worden in het interieur van klanten, zonder dat de technologie erg opvalt. Of ze nou verwerkt zijn in het interieur of niet, wij benoemen de top 5 Samsung producten 2018.

  Samsung

  5. Samsung Flip

  De Samsung Flip is als het ware een groot whiteboard, alleen bestaat het apparaat uit een elektronisch scherm in de plaats van plastic. Het scherm van het bord is 55 inch groot en heeft een 4K resolutie. Het apparaat is speciaal ontworpen om gebruikt te worden in kantoren. De wieltjes onder het bord maken het gemakkelijk om het apparaat te gebruiken bij meerdere vergaderingen.

  Om op het bord te schrijven zijn er speciale pennen te gebruiken. Deze hebben een normale punt die het effect heeft van een pen en een dikke punt dat dient als een soort markeerstift. Mocht een idee in duigen vallen, dan zijn je eigen vingers te gebruiken om te gummen of door op de undo en redo knoppen te klikken.

  Tijdens een meeting kunnen groepen gemakkelijker brainstormen met de Flip. Dit komt doordat er vier mensen tegelijk op het bord kunnen schrijven. Het bord lijkt als het ware op een mobiele telefoon door de functie waarmee het bord horizontaal en verticaal gedraaid kan worden. Ook zijn er onder andere foto’s te maken door je mobiel te koppelen.

  Alle informatie dat wordt opgeschreven op het bord, slaat automatisch op. Hierdoor kunnen bestanden met aantekeningen gemakkelijk worden doorgestuurd via e-mail of worden uitgeprint. Het is dan ook handig om een Flip op kantoor te hebben, maar de prijs is even slikken. De adviesprijs van het apparaat is namelijk 2599 euro.

  Samsung

  4. Gaming monitor

  Hoe creëer je een voordeel tijdens het spelen van games zonder daar vals voor te spelen? Dit is te doen met de speciale Curved QLED monitor CJ791. De monitor werkt samen met Intel’s Thunderbolt 3 aansluiting voor snelle data, audio en video-input. Dit kan allemaal, terwijl een PC of laptop tegelijkertijd opgeladen wordt via één kabel.

  De CJ791 monitor heeft een 21:9 scherm waardoor het beeld groter gemaakt kan worden. Hierdoor zijn vijanden tijdens het gamen sneller op te merken. De resolutie van het scherm is 3440 x 1440 en heeft vergeleken met andere schermen in full HD een bijna 2,5 keer zo grote pixeldichtheid.

  Tijdens CES 2018 werd de monitor voor het eerst laten zien. Naast gebruik voor gaming is de monitor ook zakelijk te gebruiken en daarom staat hij op de vierde plek in de top 5 Samsung producten 2018.

  3. Audio speaker

  Op de derde plek in de Samsung producten 2018 vinden we de VL550 audio speaker. De VL550 audio speaker is een apparaat dat perfect past bij het huidige doel van Samsung. Het apparaat heeft de mogelijkheid om zichzelf zo veel mogelijk in het interieur te verwerken van een huis. Dit gaat door middel van het design van het apparaat.

  Er zijn drie kleuren te kiezen voor het apparaat om zo goed mogelijk te mengen met het interieur van een huis. Deze kleuren zijn hetzelfde als die van de Samsung TV The Frame.

  Wat interessant is aan de audio speaker, is een kleine afstandsbediening dat de Moving Dial heet. De afstandsbediening is magnetisch en dus op vele plekken te hangen. Bovendien heeft het apparaatje ondersteuning voor HD Audio.

  Samsung

  2. QLED TV

  Eén van de meest opvallende TV’s die te zien waren tijdens het Samsung Sales Event is de Q9F 2018 QLED TV. De TV is al snel over het hoofd te zien door de speciale Ambient Mode. Wanneer de TV in deze stand staat, is het mogelijk om je beeldscherm te veranderen in bijvoorbeeld een schilderij of de achtergrond van de muur.

  Om deze Ambient Mode geactiveerd te hebben, moet de TV op een stand-by modus staan. Nu denk je, hierdoor verbruikt de TV toch een heleboel stroom? De TV merkt wanneer er iemand de kamer binnenkomt en zal vervolgens aan gaan. Wanneer iedereen de kamer verlaat, zal de TV weer uitgaan.

  Door de Ambient Mode staat er niet langer een zwart scherm in de huiskamer, maar een achtergrond naar keuze. De TV hangt tevens dicht langs de muur en hierdoor kan het stand-by scherm van de TV nog mooier mengen in de achtergrond.

  De Q9F 2018 TV komt in drie verschillende modellen. Dit zijn de 55, 56 en 75 inch versies. Alle modellen hebben verbeterde kleuren en contrasten, HDR10+-compatibiliteit en de Ambient Mode. Een mooi systeem om in je woonkamer te hebben en daarom een plek in deze Samsung producten 2018.

  Samsung

  1. Samsung Galaxy S9

  De Samsung Galaxy S9(S9+) is een product waar veel mensen dit jaar naar uit hebben gekeken. Bijna ieder jaar komt Samsung met een nieuwe telefoon en ook dit jaar waren er veel speculaties over de features, prijs en het model van de telefoon. Samsung heeft bij de nieuwe S9 vooral veel aanpassingen gedaan aan de camera van het apparaat.

  Zo heeft de Galaxy S9 een dubbele diafragma lens en zorgt de speciale Low Light camera voor betere foto’s in het donker. Dit komt door het diafragma dat zich aanpast aan hoeveel licht er binnenkomt, net zoals de iris van het menselijk oog. Het toestel is via drie manieren te ontgrendelen: een irisscan, vingerafdruk en gezichtsherkenning.

  Volgens Samsung heeft de Galaxy S9 meer processorkracht en kan het apparaat snel draadloos opladen. Het apparaat kan wel tegen een spatje of stof door de IP68 die het heeft. Verder is het geheugen uit te breiden naar 400GB en de telefoons komen standaard met 64GB of 256GB.

  Hierdoor staat de Samsung Galaxy S9 op de eerste plek in de top 5 Samsung producten 2018! De Samsung Galaxy S9 is vanaf 849,00 euro in huis te halen. De S9+ is te koop vanaf 949,00 euro. Kopers kunnen uit drie kleuren voor het apparaat kiezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.