Top 5 Pokemon GO Legendary Pokemon die jullie willen vangen

  Gotta catch ‘em all! Met Pokémon Go word je de wijde wereld ingestuurd om op zoek te gaan naar alle Pokémon van de eerste generatie. Je hebt de mogelijkheid gehad om te kunnen stemmen op de top 5 Pokemon GO Legendary Pokemon die je als eerste zou willen vangen. Dit zijn de resultaten!

  Pokémon GO gebruikt nostalgie, het is super effectief! Bijna alle 151 Pokémon van de eerste generatie zijn al te verzamelen, maar toch missen er een aantal aan de Pokédex. Zo zijn de Pokemon GO Legendary Pokemon nog niet te vangen, maar dat worden ze waarschijnlijk wel. Maar welke valt nou het meest in de smaak bij de Pokémon trainers?

  5. Moltres

  Er zijn in totaal vijf verschillende legendarische Pokémon te vinden in de eerste generatie. Diegene die het minst geliefd is onder de stemmers is Moltres. Het is een van de zeldzaamste wezens van Kanto en heeft banden met Zapdos en Articuno.

  De vurige vogel laat een regen van vuur achter, bij elke vleugelslag die het teweeg brengt. De Pokémon kan zichzelf healen door in een actieve vulkaan te vliegen. Het wezen bevat zulke enorme krachten dat het de lente met zich meebrengt in de ijzige gebieden. In Pokémon GO is Moltres het logo van team Valor.

  4. Zapdos

  De volgende in de top 5 Pokemon Go Legendary Pokemon is Zapdos. Zapdos is de mascotte van team Instinct, de groepering die er vanuit gaat dat broeden de beste keuze is om sterke Pokémon te creëren. Zapdos is, net als Moltres en Articuno, niet bepaald de gemiddelde huis-tuin-en-keuken vogel.

  Zapdos heeft gepunte veren, die tijdens het vliegen een hoog gehalte aan elektriciteit uitstoten. Dit is een gave om niet mee te spotten, want de legendarische Pokémon heeft de mogelijkheid om heftige onweersbuien op te roepen. Het beest put zijn kracht uit de bliksem die hierbij vrijkomt, waar hij steeds krachtiger van wordt.

  Als je deze ooit in Pokémon GO kan bemachtigen, heb je dus een van de sterkste Pokémon tot je beschikking.

  3. Articuno

  Het volgende wezen van de top 5 Pokemon GO Legendary Pokemon die jullie graag willen hebben, is wederom een van de drie zeldzame vogels die in staat is om de natuur elementen aan zijn wil te onderschikken. Op de derde plaats staat Articuno, een belichaming van de ijzige wind. Het wezen leeft dan ook in bergachtige gebieden waar het eeuwige sneeuw ligt.

  Als Articuno vliegt, zorgen zijn vleugel slagen ervoor dat de lucht om hem heen enorm afkoelt. De legendarische Pokémon is daarmee verantwoordelijk voor het vallen van sneeuw. Pokémon legendes gaan dat Articuno zich toont aan verloren reizigers. We hopen natuurlijk ook dat hij zich aan menig Pokémon GO speler toont!

  2. Mew

  Op nummer twee in de top 5 Pokemon GO legendary Pokemon is Mew te vinden. Dit is een van de vriendelijkste Pokémon die er te vinden is, maar laat je niet bedriegen door zijn voorkomen. Mew beschikt namelijk over ongekende psychische krachten. Daarnaast bevat Mew het DNA van alle soorten Pokémon, waardoor hij ook alle aanvallen aan kan leren.

  Mew beschikt over de mogelijkheid om zichzelf onzichtbaar te maken voor anderen. Bovendien is het een van de best aanpassende Pokémon die er is, waardoor het bijna uit alle situaties kan ontsnappen. Als het in Pokémon GO mogelijk wordt een Mew te vangen, verwacht dan maar enorme volksstammen die naar hem opzoek zijn.

  1. Mewtwo

  De ultieme vangst voor elke Pokémon GO speler is Mewtwo. Dit vreemde wezen is ontstaan uit het gebruiken van het DNA van Mew, om er vervolgens een kloon van te maken. Doordat het geen natuurlijk geboren Pokémon is, raakte Mewtwo in de war van zijn bestaan en gebruikte zijn ongelofelijke krachten om wraak te nemen op de mensheid.

  Mewtwo is de krachtigste Pokémon van de eerste generatie die er bestaat. Hij heeft de mogelijkheid om met mensen te communiceren met behulp van de menselijke taal en heeft daarnaast ook nog erg veel zelfkennis. Mewtwo is simpelweg de meest imponerende Pokémon die er is en wordt door jullie niet voor niets gekozen als de meest populaire legendarische Pokémon.

  Wanneer deze speciale Pokémon losgelaten gaan worden in het wild is nog niet bekend. Het is zelfs nog niet duidelijk of ze wel te vangen gaan worden. Maar tegen miljoenen spelers kan je moeilijk nee zeggen natuurlijk, als het gaat om het verzamelen van de meest zeldzame exemplaren.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.