5 toffe Overwatch fan fiction verhalen - Voor fans, door fans

Article
vrijdag, 13 januari 2017 om 16:05
xgn google image
Overwatch is momenteel een van de meest populaire shooters, maar de game beschikt (nog) niet echt over een uitgebreid verhaal. Daarom zijn de fans dit zelf maar gaan verzinnen. Benieuwd naar deze verhalen? Check dan hier 5 toffe Overwatch fan fiction verhalen!
Overwatch is een gigantisch succes en Blizzard is momenteel hard bezig met het ontwikkelen van nieuwe content. De game bestaat momenteel alleen uit multiplayer en beschikt dus niet over een heel concreet verhaal, maar de bestaande karakters zijn daardoor niet minder interessant. Integendeel juist! Fans zijn hierdoor alleen maar meer bezig met speculeren over achterliggende verhalen van de karakters en het universum van Overwatch.
Op internet is Overwatch fan fiction momenteel ook erg populair en fans schrijven maar al te graag hun eigen verhalen over hun favoriete personages, die ondanks wat spelfouten erg leuk geschreven zijn. Daarnaast gaan veel van deze verhalen niet eens over de bekende Overwatch helden en dat zorgt ervoor dat het Overwatch universum meer diepte krijgt!
Wil je jouw Overwatch ervaring uitbreiden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Check dan hier onze 5 aanraders op het gebied van Overwatch fan fiction!

5. De jongen die zich bij Overwatch aansloot

Het eerste fan fiction verhaal is voornamelijk tof omdat het hoofdpersonage iemand is die niet in de game voorkomt. Het verhaal gaat over een schooljongen van wie een doodgewone schooldag verandert in een levensbepalende situatie.
De jongen weet niet dat hij speciale krachten ontwikkeld heeft, maar dat weet Reaper wel en hij wil daar maar al te graag gebruik van maken. Hij wil de jongen namelijk rekruteren om te werken voor Talon!
Het verhaal is geschreven door "Can't think uva user". Lees het volledige avontuur van deze jongen op fanfiction.net!
104261

4. Bastion en Ganymede's geweldige avonturen!

Dit verhaal volgt een dag uit het leven van Bastion en zijn beste vriendin Ganymede, het vogeltje dat altijd aan zijn zijde is. Het leuke aan dit verhaal is dat Bastion vaak weinig in de schijnwerpers komt te staan, terwijl het een erg leuk karakter is. Bastion zelf is een robot en kan niet echt communiceren met mensachtigen, maar het vogeltje Ganymede verstaat hem prima en helpt hem waar mogelijk.
Bastion wordt in dit verhaal wakker van een nachtmerrie en wordt getroost door Ganymede, tot hij zich plotseling bedenkt dat hij zich moet haasten voor zijn training met Meester Zenyatta.
Het verhaal is geschreven door "The Lone Lobster". Benieuwd naar de rest van Bastion's avontuur? Check dan het volledige Overwatch fan fiction verhaal op fanfiction.net!
104262

3. Gevoel

Dit verhaal volgt Genji, die voordat het Overwatch universum verscheurd werd, ook gewoon een mens met gevoel was. De oorlog heeft hem zowel mentaal als fysiek veranderd: Genji is namelijk half mens en half robot (cyborg). Hij mist de tijd waarin zijn lichaam nog normaal was, toen het nog warm was en zijn huid nog niet helemaal verminkt was.
Nu voelt hij slechts kou en pijn. Om zijn innerlijke zelf terug te vinden, gaat hij naar Meester Zenyatta, die hem kan helpen door te gaan met zijn leven en hem psychologisch kan helpen te helen. Het is een meeslepend Overwatch fan fiction verhaal waarvan je bijna zou zeggen dat Blizzard er zelf mee gekomen is, omdat het zo mooi geschreven is.
Het verhaal is geschreven door "Somnium Lacertae". Wil je weten naar wat voor verleden Genji terugkijkt en hoe hij zijn verlangens probeert te vervullen? Check dan het volledige Overwatch fan fiction verhaal!
104264 1

2. Een sleutel naar hun harten (Deel 1)

In de Overwatch Public test realm zijn nieuwe voice lines verschenen die er op duiden dat Genji en Mercy een beetje aan het flirten zijn. Voor de Overwatch community is dit interessant nieuws om op te speculeren en zorgt het voor nieuw fan fiction materiaal.
In dit verhaal volg je Mercy, nog voor de tijd dat Winston de Overwatch weer bijeen heeft geroepen. Het is duidelijk dat haar hart bij Genji ligt, maar ze weet niet eens of hij nog wel leeft. Mercy zit in een ontzettend zware tijd, haar vrienden zijn kort geleden gestorven in de oorlog, ze is in haar vrije tijd helemaal alleen en ze is elke dag keihard aan het werk om anderen fysiek en mentaal te ondersteunen. Totdat Genji uit het niets terugkeert.
Het verhaal is geschreven door "Shinsetsuna". Ben je benieuwd wat Genji te vertellen heeft aan Mercy? Check dan het volledige verhaal!
104269

1. Wedergeboorte van Overwatch (Deel 1)

Dit verhaal is slechts het eerste gedeelte van een verhaallijn en smaakt duidelijk naar meer. Je volgt het verhaal van Roland, een uitvinder. Het toffe aan dit verhaal is de sterke karakteropbouw en het feit dat het verhaal duidelijk ergens naartoe werkt. Roland is een fictief karakter, bedacht door de schrijver.
Zonder dat Roland er zelf weet van heeft, zal hij vanwege zijn eigen uitvinding weinig rust vinden. Nadat hij een Omnic (een robot met een ziel) in elkaar getrapt ziet worden, schiet hij deze te hulp en maakt hij gebruik van zijn uitvinding, maar dat zet hem onder de loep van zowel team Overwatch als de terroristische beweging Talon.
Het verhaal is geschreven door "OrangeFeels". Dit is slechts het eerste deel van het verhaal, wanneer het tweede deel verschijnt is niet duidelijk. Maar als je benieuwd bent, check dan hoe dit deel afloopt op fanfiction.net!
Wil je meer weten van Overwatch? Check dan onze top 10 beste Overwatch skins en onze Overwatch Doomfist aanwijzingen!