Top 5 outdoor game-advertenties op de E3!

Article
vrijdag, 06 juni 2014 om 16:00
xgn google image
De E3 nadert met rasse schreden, en ook bij ons loopt de spanning steeds verder op. Maar hét episch centrum is natuurlijk Los Angeles. Vanaf maandag barst alles los en LA is nu al helemaal in de ban van de gamebeurs. Dat blijkt wel uit deze fotospecial, met vijf foto’s van gamebanners in en langs de straten van LA.
Ontwikkelaars en uitgevers pakken weer groots uit om hun games onder de aandacht te brengen. Want wij worden volgende week natuurlijk overspoeld met onthullingen, nieuwe trailers, screenshots en wat al niet meer? En dus moét je als bedrijf opvallen.
De grootste posters, banners en billboards hangen momenteel overal en nergens in Los Angeles. Klik daarom snel verder om erachter te komen of jouw favoriete game er ook tussen hangt. En natuurlijk tot volgende week bij de E3, waar wij GROOTS gaan uitpakken!
1748

5. Middle-earth: Shadow of Mordor

We trappen onze fotospecial af met deze mooie banner van Middle-earth: Shadow of Mordor. De game verschijnt op 7 oktober voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4, zo werd in april bekend.
De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings. Je speelt als Talion, een ridder van Gondor. Je familie wordt vermoord door een leger van Sauron, waardoor je naar Mordor trekt om revanche te nemen.
Middle-earth: Shadow of Mordor banner
1749

4. Call of Duty: Advanced Warfare

De volgende foto is eveneens indrukwekkend. Call of Duty: Advanced Warfare staat levensgroot afgebeeld op het officiële gebouw van de beurs. We mogen dus veel verwachten van de game, al weten we natuurlijk ook al het een en ander.
Zo werd Call of Duty: Advanced Warfare begin vorige maand officieel onthuld. De game komt op 4 november uit voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Een andere grote vernieuwing is de rol van de Amerikaanse acteur Kevin Spacey.
Call of Duty: Advanced Warfare banner
1750

3. The Evil Within

De horrorgame The Evil Within van Bethesda werd onlangs helaas uitgesteld tot 24 oktober, maar is natuurlijk wel aanwezig op de E3. Dat bewijst de onderstaande banner wel. Het spel komt eveneens uit voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.
The Evil Within banner
1751

2. Evolve

Evolve doet het op een iets andere manier dan de hiervoor genoemde titels. De coöperatieve game van 2K heeft namelijk een mooie banner langs de Amerikaanse highway gekregen. Een zeer slimme zet, als je het ons vraagt. Ook Evolve verschijnt voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.
En vanaf 21 oktober kunnen we met het spel aan de slag. Op de E3 krijgen we natuurlijk veel over Evolve te zien en te horen, maar de opzet van de game is al bekend. Zo jagen spelers met drie anderen coöperatief op een monster. Dit monster wordt door een vijfde speler bestuurd.
Evolve banner
1752

1. LEGO Batman 3: Beyond Gotham

We sluiten onze fotospecial af met een advertentie in een gebouw van de E3 zelf. Hierop zien we LEGO Batman 3: Beyond Gotham van Warner Bros. afgebeeld. De game werd op 27 mei aangekondigd en komt uit voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS en Wii U.
In deze derde titel in de LEGO Batman-reeks moet Batman het samen met de andere superhelden uit het DC universum opnemen tegen Brainiac. Deze wil vanuit de ruimte namelijk de aarde gaan vernietigen. Aan jou de taak om dit tegen te houden.
LEGO Batman 3: Beyond Gotham banner

Populair Nieuws