Top 5 Nintendo Switch games om in de gaten te houden

  Ongeveer iets meer dan een maand geleden werd de Nintendo Switch aangekondigd. Naast een aantal features en de trailer weten we nog niet veel af van het nieuwe hybride console. Wel zijn er al een aantal games voor de Switch aangekondigd. Check hier de Top 5 Nintendo Switch games om in de gaten te houden.

  De Nintendo Switch geeft ons de optie thuis op ons gemak te couch-gaming in je eentje, of met vrienden. Ook kan je lekker op tijd naar bed want de volgende ochtend ga je gewoon verder met waar je gebleven was, maar dan on-the-go.

  Van 12 op 13 januari wordt er een evenement georganiseerd waar we van een vijf uur durende presentatie kunnen genieten over de Nintendo Switch. De Nintendo Switch presentatie in New York zal te volgen zijn via een livestream.

  In de trailer van de Nintendo Switch krijgen we een showreel te zien van een aantal dingen die het nieuwe console kan. Deze showreel ging gepaard met een aantal games die we met de Nintendo Switch release zullen gaan zien. Check hier de Top 5 Nintendo Switch games om in de gaten te houden.

  5. 3D Super Mario game

  In de trailer van de Nintendo Switch krijgen we een korte teaser te zien van een nieuwe Super Mario 3D game. Tot nu toe lijkt het er wel op dat de game zowel on-the-go -als op de televisie speelbaar zal zijn.

  De game lijkt het een en ander weg te hebben van Super Mario 64 (oh, the memories). In de trailer zien we korte fragmenten van twee verschillende omgevingen. Eén van de omgevingen is een woestijnachtig gebied en de ander ziet er uit als een kleurrijk dorpje.

  Laten we hopen dat de Nintendo Switch presentatie ons meer zal vertellen over de nieuwe 3D Super Mario game die ook nog geen officiele naam heeft.

  4. Splatoon Switch

  Verder onthulde de Nintendo Switch trailer ook een Switch versie van de game "Splatoon". Een team van spelers hield zich in de trailer met de game bezig. Of de game een update versie van de Wii U titel is, of dat er een geheel nieuwe Splatoon uitkomt is nog niet duidelijk.

  We weten in ieder geval dat het niet dezelfde game zal zijn aangezien we nieuwe haarstijlen op de Inklings kunnen zien in de trailer. Dus als je een Splatoon speler bent, houdt de Nintendo Switch release in de gaten want het zou zomaar kunnen zijn dat er een geheel nieuwe titel uitkomt.

  3. The Elder Scrolls V: Skyrim

  The Elder Scrolls V: Skyrim is inmiddels al wat jaartjes oud, maar de game is nog steeds populair. Mede dankzij de mods die er in de game gebruikt kunnen worden. Maar wat we minder snel aan zagen komen is dat de game ook uitgebracht gaat worden op de Nintendo Switch.

  De voordelen hiervan zijn voornamelijk dat je veel meer tijd in de game kan stoppen. De game wordt aan de hand van de trailer namelijk speelbaar vanaf de bank, maar de game wordt ook speelbaar on-the-go.

  In Skyrim ga je de strijd aan met draken die het land terroriseren. Je uiteindelijk doel is het verslaan van de opperdraak onder de naam "Alduïn". Jij als "Dragonborn" krijgt de taak op je om hem te verslaan.

  De game heeft eindeloos veel missies en het landschap is zo groot, Dat er altijd wel wat te doen is nadat je de game hebt uitgespeeld.

  2. Mario Kart

  Nintendo heeft ons flink wat informatie verschaft in een video van ongeveer drie minuten, alleen zou het fijn zijn als we meer te weten zullen komen over de games tijdens de Nintendo Switch presentatie zodat we er wat dieper op in kunnen gaan.

  De Mario Kart die we zien in de trailer lijkt nogal veel op Mario Kart 8, maar er is een aantal features te zien dat ons aan het denken zet over een geheel nieuwe Mario Kart titel. In de trailer verschijnt namelijk "King Boo" als speelbaar karakter en we zien de "swap items" terugkeren. Dit is een feature die we al kennen van Super Mario: Double Dash.

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Aan de laatste game in het lijstje zijn al wat meer woorden vuil gemaakt. Het nieuwe deel van de wereldberoemde The Legend of Zelda franchise is namelijk officieel aangekondigd en is zeker een game om in de gaten te houden. De nieuwe The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt ook uitgebracht op de Wii U.

  The Legends of Zelda: Breath of the Wild wordt een grote open wereld game waarin je op avontuur gaat als Link. Je baant je een weg door bossen en bergtoppen tijdens je zoektocht naar de overblijfselen van het Koninkrijk van Hyrule.

  Van The Legend of Zelda: Breath of the Wild is ook al flink wat gameplay te zien, onder andere de fight mechanics, puzzels die opgelost moeten worden en natuurlijk meer dan genoeg van de omgeving.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.