Top 5 Netflix series die we terug gaan zien!

  Steeds meer series worden groter en groter op Netflix en krijgen ook steeds meer seizoenen. Sommige eindigen op cliffhangers en sommige kunnen we hoe dan ook geen genoeg van krijgen. De vijf series die wij vandaag gaan bespreken zijn niet alleen ontzettend leuke series, maar krijgen ook allemaal nog een vervolgseizoen. Wij kunnen niet wachten!

  Netflix

  Stranger Things

  Na het einde van seizoen drie sprong de show recentelijk weer eens in de spotlight. Matt en Ross Duffer, de makers van de serie, brachten namelijk een teaser uit waarin Jim Hopper levend en wel te zien was. Stranger Things is al jaren een ontzettend populaire serie en het vierde seizoen kon natuurlijk niet eindeloos uitgesteld worden. Inmiddels is het filmen begonnen en seizoen vier zal waarschijnlijk in 2021 uitkomen. Tot nu toe weten we nog niet veel over het aankomende seizoen, maar we zien wel hoe Jim Hopper aan het werk is voor wat het lijkt Russen. Wij zouden heel graag meer weten, maar helaas moeten we nog even geduld hebben.

  Sex Education

  Deze meeslepende serie over tienerjongen Otis en zijn struggles eindigde na het tweede seizoen op een manier waardoor een vervolgseizoen onvermijdelijk is. Dit vinden wij en de enorme fanbase van de serie gelukkig helemaal niet erg. Sex Education laat ieder persoon wel op een manier meeleven met welk personage dan ook en trekt je helemaal mee in de bizarre en mooie verhalen. Wat we kunnen verwachten van seizoen drie weten we nog niet. Er is nog weinig tot niets bekend over wat er zal gaan gebeuren, maar wat we wel weten is dat we heel erg graag zouden zien hoe het afloopt met de relaties tussen Otis en Maeve, zijn moeder en nog een heleboel anderen. Er is meer dan genoeg om naar uit te kijken in seizoen drie van deze geweldige serie.

  Cobra Kai

  Deze serie leek op een dood eind te lopen op YouTube Red, maar toen Cobra Kai naar Netflix kwam bleek dat een schot in de roos. Deze serie die het verhaal vertelt van een ouder geworden Johnny Lawrence en Daniel LaRusso uit Karate Kid sleept je op een gekke manier mee. Als je eenmaal begint aan Cobra Kai kan je niet stoppen met kijken. Daar komt nog eens bij dat seizoen twee eindigt met een bizarre cliffhanger. Er kwam al een trailer van het derde seizoen uit, waarin te zien is dat fan favorite Miguel Diaz wakker wordt. Hoe de serie verder zal gaan is alleen nog maar de vraag, aangezien er aan het einde van seizoen drie een aantal grote veranderingen plaatsvonden.

  The Witcher

  Het tweede seizoen van The Witcher zou nog wel eens een hele speciale kunnen worden. Na een eerste seizoen dat veel personages introduceerde en vooral een heleboel verhalen vertelde gebeurde aan het eind waar het hele seizoen naar toegewerkt werd. Geralt en Ciri vonden elkaar. Ook van het tweede seizoen van The Witcher hebben we nog maar weinig beeldmateriaal. Wel weten we dat Geralt, die denkt dat zijn grote liefde Yennefer is overleden, Ciri meeneemt naar Kaer Morhen waar hij haar zal gaan trainen. In The Witcher seizoen twee kunnen we een hoop nieuwe personages en vooral een heleboel spanning verwachten.

  Netflix

  La Casa de Papel (Money Heist)

  Deze Spaanse serie over een groep goedhartige bankovervallers neemt je mee op een eindeloze rit van spanning, sensatie en zelfs frustratie. De serie zit vol met plottwists en blijft je dus maar verrassen. La Casa de Papel eindigde met een enorme cliffhanger en we hebben allemaal geen idee hoe het volgende seizoen zal lopen. Daarom kunnen we ook allemaal niet wachten op ook maar het kleinste beetje informatie dat we kunnen krijgen. La Casa de Papel had na twee seizoenen eigenlijk al een perfect einde, maar de makers kozen er toch voor om door te gaan. Dit bleek geen slecht idee, want seizoen drie en vier werden een groot succes. Wij hopen dat ze dit succes door kunnen zetten in het vijfde seizoen.

  Welke series zijn wij vergeten in deze lijst? Vertel het ons in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.