5 toffe multiplayer games voor 2015 - E3 games om in de gaten houden!

Article
zondag, 28 juni 2015 om 17:15
xgn google image
Hetgeen waar de meeste gamers voor warmlopen zijn de multiplayer modi in een spel. Deze zorgen voor extra spanning en sensatie. Daarom zetten wij de 5 beste multiplayer games voor 2015 voor je op een rijtje.

5. FIFA 16

Wat is er fijner dan een heerlijke mannenavond met een paar biertjes en voetbal? FIFA 16 is het spel om er een echte mannenavond van te maken met je vrienden. In FIFA is het mogelijk om tegen elkaar een potje voetbal te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld tegen elkaar spelen en uitmaken wie de beste FIFA-spelers zijn in een leuk digitaal voetbaltoernooi.
Tijdens de E3 2015 werden de eerste beelden van FIFA 16 getoond en werden er meer FIFA 16 details bekendgemaakt. Hoe de multiplayer precies gaat uitpakken dit jaar is nog niet bekend. Maar net als ieder jaar kan er een competitieve strijd verwacht worden, wat zal leiden tot veel kapotte controllers.
FIFA 16 komt op 25 september naar PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.
74521 11

4. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege belooft een waar spektakel te worden met vijf tegen vijf gevechten. In de nieuwe Rainbow Six-franchise zal het Rainbow Six team tegenover gijzelnemers staan.
Tom Clancy's Rainbow Six Siege komt op 13 oktober naar PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij schoten alvast en paar gijzelnemers voor je neer en schreven er een preview over.
74522 11

3. Star Wars: Battlefront

Eén van de pareltjes van de E3 2015 was Star Wars: Battlefront. Tijdens de E3 werden de fans warm gemaakt met de eerste beelden van de multiplayer die werden getoond in een trailer. Hiermee was de Battlefront-hype weer springlevend.
Star Wars: Battlefront komt op 19 september naar PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij hebben alvast een hartverwarmende preview voor jullie.
74523

2. Halo 5: Guardians

Dé multiplayer game voor de meeste Xbox One-bezitters was tijdens de E3 Halo 5: Guardians. De Halo 5 multiplayer staat tot wel 25 spelers toe in een game. De maps in de multiplayer van Halo 5 zullen daarom ook een stuk groter zijn dan je gewend bent.
Halo 5: Guardians komt op 27 oktober exclusief naar Xbox One.
74524

1. Call of Duty: Black Ops 3

Het populairste gedeelte uit de Call of Duty franchise is natuurlijk de multiplayer. De multiplayer in Call of Duty staat garant voor chaos en vermaak. Tijdens de E3 2015 werden er meer details getoond van Black Ops 3.
De nieuwste Call of Duty belooft vele verbeteringen op het gebied van multiplayer. Zo worden er nieuwe specialisten toegevoegd, kun je tegen muren rennen en is het mogelijk om je wapens op eindeloze manieren aan te passen. Maar het beste nieuws voor de meeste Call of Duty-spelers is het feit dat de EXO-bewegingen niet meer terugkeren.
Hugo en Rox mochten in Los Angeles alvast aan de slag met de nieuwste Call of Duty. Hun bevindingen kun je lezen in de Call of Duty: Black Ops 3 E3 hands-on.
Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november naar PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.
Welke multiplayer games voor 2015 van de E3 2015 mis je nog in dit rijtje? Laat het ons weten met een grondig argument in de onderstaande reacties.