Top 5 meest overgewaardeerde Netflix Originals van 2020

Article
vrijdag, 01 januari 2021 om 12:00
toohottohandle season1 episode3 00 11 01 10r 1f1609154022
Op tweede kerstdag konden jullie op XGN.nl lezen wat de vijf meest ondergewaardeerde Netflix Originals van 2020 waren. Maar 2020 zou natuurlijk niet compleet zijn als de een top 5 maken met de meest overgewaardeerde Netflix Originals van 2020. Welke Originals kun je beter links laten liggen en kregen wat ons betreft te veel aandacht?
Gelukkig voor ons was de keuze niet heel groot. In 2020 zijn er een hoop mooie Netflix Originals verschenen en de meest populaire waren vaak ook zeer terecht populair. Maar toch waren er stiekem toch nog best wat producties dit toch waren overgewaardeerd. Als kleine disclaimer moeten we wel vermelden: het gaat hier om de meest overgewaardeerde Netflix Originals, dus niet per se de slechtste. Sommige films/ series waren op zich wel aardig, maar kregen wel te veel lof.

5. Space Force

We beginnen deze top 5 met de nieuwste serie Steve Carell, Space Force. De ruimtekomedie was zeker niet slecht, maar was stiekem toch wel een beetje overgewaardeerd. Space Force keek best lekker weg, maar miste aan de andere kant ook het verfijnde. Misschien hoopten we simpelweg te veel na het grote succes van The Office, maar toch was de serie het voor ons niet helemaal. Ben je wel helemaal idolaat van Space Force? Goed nieuws want in 2021 verschijnt er een nieuw seizoen.
In Space Force speelt Steve Carell een generaal die de opdracht krijgt de Amerikanen terug op de maan te krijgen. De gaat alleen niet helemaal vlekkeloos, zeker niet wanneer de strijdkrachten concurrentie krijgen van Chinezen.

4. Coffee & Kareem

En van Steve Carell gaan we naar Ed Helms. Helms werd bij het grote publiek bekend met The Hangover en The Office en was dit jaar te zien in de film Coffee & Kareem. En deze Netflix Original valt eigenlijk in dezelfde categorie als Space Force. Het kijkt wel lekker weg, maar het mist een hoop.
In de film probeert een meisje genaamd Kareem de politieagent Coffee bang te maken door een crimineel achter hem aan de sturen. Dit gaat alleen niet helemaal goed, waarna Coffee en Kareem moeten samenwerken om erger te voorkomen.

3. Fatal Affair

Waar de vorige twee films nog wel lekker wegkeken kun je Fatal Affair beter gewoon helemaal overslaan. De Netflix Original miste in onze optiek gewoon veel te veel en we vonden het verhaal ook behoorlijk afgezaagd.
Fatal Affair gaat over Ellie, een succesvolle advocate die ‘per ongeluk’ een affaire krijgt met een oude vriend. Dit is alleen niet helemaal wat ze wil, maar dan lijkt het al te laat.

2. The Kissing Booth 2

In 2018 verscheen de film The Kissing Booth en hoewel we destijds al allesbehalve enthousiast waren wist Netlix het toch te presteren om een nog slechtere film hierna te maken. Dit jaar verscheen namelijk het vervolg: The Kissing Booth 2. En Netflix lijkt nog steeds niet van haar fout te hebben geleerd, want in 2021 verschijnt The Kissing Booth 3.
De film gaat over de langeafstandsrelatie tussen Noah en Elle. Maar weet deze relatie stand te houden wanneer Elle volop geniet van het studentenleven en een jongen achter Noah aanzit?

1. Too Hot to handle

En tot slot sluiten we af met de meest overgewaardeerde Netflix Original van 2020, en met afstand want het was vreselijk om naar te kijken. Dit jaar verscheen op Netflix namelijk het eerste seizoen van Too Hot To Handle. De afgezaagde formule van een aantal jonge mensen die een x periode samenzitten om daar stoute dingen te doen.