Top 5 GTA 5 remakes - Vette trailers en video's

Article
maandag, 13 april 2015 om 16:27
xgn google image
Nog één nachtje slapen, want GTA 5 voor de pc ligt morgen in de winkels. Tijd om te bekijken wat de creatieve geesten op de console versie van de game hebben weten te creëeren. Van film scènes tot aan trailers, je ziet het in de top 5 GTA 5 remakes.
Eerst nog even iets anders: de stem acteurs die de stemmen van de personages in GTA 5 hebben ingesproken zijn leidend geweest voor de vormgeving van de characters. Michael, Franklin en Trevor zoals hieronder afgebeeld zijn werkelijk nagemaakt. Een remake dus. Wij zochten voor jullie de top 5 GTA 5 remakes.
GTA 5 remake

5. Ant-Man Trailer Parody Remake

De eerste productie in de top 5 GTA 5 remake lijst is van DARKDARK production. De trailer van Marvel's Ant-Man wordt in een nieuw jasje gestoken, je kunt 'm bovenaan dit artikel bekijken. Daarbij werd uitgebreid gekeken naar de originele trailer en werd er een grappige tint aan toegevoegd. Het filmpje is nog weinig bekeken vergeleken met de andere filmpjes, maar daarom verdient hij plek 5 in de top 5 GTA 5 remake lijst.
Vinden jullie het filmpje geslaagd?
1482252771 70016

4. Star Wars VII: The Force Awakens Trailer Parody Remake

Star Wars 7 komt in december uit, maar er is wel al een mooie trailer uit. DARKDARK production heeft absoluut niet stil gezeten en heeft er een parody remake van gemaakt. Hilarisch om te zien, maar niet totaal realistisch. Dat kan ook haast niet aangezien er in GTA 5 totaal geen droids of spaceships zijn.
Check de video boven het artikel en laat ons weten wat je van de remake vindt. Hoort hij volgens jullie thuis in de top 5 GTA 5 remake lijst?
70017

3. Taken 3 Trailer Remake

Verrassend is het misschien niet maar ook de volgende remake is door DARKDARK production gemaakt. Het productie team is druk bezig met verschillende trailer remakes en dat gaat ze erg goed af. Deze remake heeft nu al bijna 34,000 views. Dat is al meer dan vorige trailers.
De trailer van Taken 3 is ook positief ontvangen en heeft maar liefst 4,768,430 views. De film is wel al een tijdje geleden in première gegaan en zal binnenkort op DVD verschijnen. Dus DVD:
70018

2. James Bond: Spectre Trailer Parody Remake

Niet zo lang geleden kwamen we er al mee, maar hij blijft opvallend. Alweer van DARKDARK production en ditmaal de meeste views en dat binnen een korte periode (3 april werd de trailer geplaatst). De heren en dames in het team hebben een goede en grappige parody remake van de James Bond: Spectre trailer gemaakt. Check hem hierboven en laat ons weten of jij hem een tweede plek waardig vind in de top 5 GTA 5 remake lijst!
Kan je geen genoeg krijgen van James Bond? Check dan eens wat we tot nu toe weten van James Bond in de James Bond 2015 'Spectre' special. Overigens hebben we een aantal andere grappige en interessante specials over James Bond. Zoals de Top 5 James Bond bad guys en Top 5 sexy Bond Girls, oeh la la.
70019

Honorable mentions

De hele lijst bestaat niet alleen uit DARKDARK production video's. Er zijn ook een aantal andere opvallende video's over GTA 5. Zoals je in de bovenstaande video kan zien hebben een aantal mensen de moeite genomen om GTA 5 in real life na te maken. De helden hebben er zelfs een tweede video van gemaakt, zeker de moeite waard om te checken!
Helaas is de volgende video in het Frans. De video ziet er erg geloofwaardig en goed uit maar niemand op de redactie spreekt Frans en wij gaan er vanuit dat jullie ook liever een Engelse video zien. Maar om de I AM LEGEND GTA 5 remake toch wat credits te geven kun je hem hier bekijken.
Fast & Furious 7 draait nu in de bioscoop en wij raden zeker aan om hem te checken. Held Gracjan Gornig heeft in GTA 4 een hele vette remake gemaakt van Fast & Furious 7, maar wij houden in de top 5 GTA 5 remake lijst alleen rekening met GTA 5 beelden. Check de video hieronder en check ook meteen hoe XGN verslag deed van het rodeloper evenement tijdens de première.
Van Fast & Furious 7 naar Fast & Furious 6. Ditmaal heeft L3-e Entertainment een remake gemaakt van de 6de film in de Fast & Furious reeks. Opvallend is dat ook deze video in GTA 4 is gemaakt en dus niet wordt meegenomen in de top 5 GTA 5 remake lijst, maar hij verdient wel een honorable mention.
Check de volgende pagina voor de nummer 1 GTA 5 remake!
70020

1. The Sopranos Intro Remake

Op nummer 1 staat een topper. Nee, we zijn niet bedreigd door The Sopranos of omgekocht door de maffia, maar wij vonden het echt een topper. Zoals je in de video kan zien hebben de makers, 8-BIT BASTARD, de trailer naast het opgenomen materiaal gelegd. Wij vinden de video erg geslaagd en de video is een hit op YouTube.
Wil jij The Sopranos GTA 5 Intro remake op groot beeld zien zonder het origineel ernaast? Check dan eens de grote video op XGN. The Sopranos fans zullen overigens blij zijn dat er gehint is naar een prequel. Meer hierover lees je in het artikel geschreven door Laura de Fluiter.

Populair Nieuws