Top 5 GTA 5 funny facts die je nog niet wist - deel 3

Article
maandag, 23 maart 2015 om 16:36
xgn google image
Het artikel die je wist dat zou komen: De top 5 GTA 5 funny facts. Zodat je daarmee kan opscheppen als je de Heists na het lezen van deze special weer opstart. Hopelijk leer je er ook nog iets van!

Creatieve Cops

Wat doe je als je geen werkende koplampen meer hebt maar toch naar een donutwinkel wilt rijden? Een zaklamp gebruiken natuurlijk! Wel wat hypocriet want 'normale' mensen die zo rond zouden rijden krijgen een fikse boete, zonder twijfel.
Maar toch wel kudos voor de creatieve oplossing, eentje die wij overigens nog niet eerder waren tegengekomen tijdens het rondrijden door Los Santos en omstreken.
Check de video hierboven om de slimme dienders in actie te zien.
68657

GTA Font

Het lettertype dat door de jaren heen Rockstar kenmerkt is inmiddels wereldberoemd. Niet veel mensen weten dat dit Pricedown font oorspronkelijk van het tv-programma The Price Is Right komt.
GTA 5 funny facts
Zelf ook in GTA font typen? Download het pakketje op The GTA Place.
68659 2

Licht van telefoon geeft licht

Dit klinkt niet echt spectaculair, maar het geeft aan hoeveel aandacht Rockstar heeft voor de kleinste details in GTA 5. Stelletje detail-fetisjisten daarzo!
Zodra je op je mobiel kijkt geeft het schermpje daadwerkelijk licht, en schijnt het op andere objecten!
GTA 5 funny facts
68932

Geluid van schoenen

We durven gerust te beweren dat geen enkele andere ontwikkelaar zoveel aandacht heeft besteed aan het geluid van schoenen. Zodra je over gebroken glas heenloopt hoor je een knisperend geluid, en als je schoenen nat zijn hoor je een squishy geluid.
Ook flipflops bewegen realistisch op en neer, zoals te zien in bovenstaande video. Hoe lang zou de verantwoordelijke designer hiermee bezig zijn geweest?
68935

Coöperatieve Cops

Nog eentje ter ere van de dappere dienders dan. Als je een agent neerschiet maar niet doodt, zal hij in sommige gevallen geholpen worden door een collega die hem wegsleept.
Dat is nog eens collegialiteit!
Bekijk voor meer interessante GTA 5 feitjes ook deel 1 en deel 2 van deze reeks!

Populair Nieuws