Top 5 beste games met Quick Time Events

  The Order 1886 komt over enkele dagen uit en daarin spelen quick time events een grote rol. De meningen over quick time events zijn verdeeld, je houdt ervan of je haat het. Toch is het tegenwoordig helemaal hip in games, daarom hebben wij een top 5 game gemaakt.

  5. Asura's Wrath

  Asura zit vol met haat en dat moet hij eruit slaan. Asura wordt verraden door alles en iedereen om hem heen. Nadat zijn dochter hem wordt ontnomen flipt Asura al helemaal. Dan wordt het tijd om te gaan hakken met Asura. Je vermoordt alles en iedereen om je heen en dit zorgt voor een ongekend spektakel op je beeldscherm.

  4. Vanquish

  Vanquish was een toppertje die niet echt is opgepakt door de massa. Veel mensen hadden namelijk veel moeite met de Japanse stijl van de game. Kijk door de Japanse stijl heen en je hebt een van de tofste third person shooters sinds tijden. De snelle actie van de game zorgde ervoor dat je op het puntje van je stoel zat.

  Natuurlijk waren ook de quick (bij deze game echt heel quick) time events geweldig. Na een groot gevecht met een toffe boss, is het dan tijd om die boss af te maken. Die boss maakte je dan ook op epische wijze af.

  3. Heavy Rain

  Veel mensen vonden Heavy Rain niet een echte game, maar meer een interactief verhaal dat je door middel van quick time events voltooide. Hierdoor zat je wel helemaal in de game, meer dan bij welke andere game dan ook. Er zijn maar weinig games die zo filmisch waren als Heavy Rain.

  2. Tomb Raider

  Tomb Raider was een game met subtiele quick time events. In het begin van de game krijg je er best wel veel, maar later wordt het minder en ook subtieler. In Tomb Raider zijn deze events wel intens en zenuwslopend, misschien ook omdat Lara Croft een vrouw is. Op het moment dat Lara dan te pakken werd genomen door een man wilde je ook echt snel ontsnappen. Wat zou er wel niet gebeuren als hij je te pakken kreeg?

  1. God of War

  Aangekomen bij de nummer 1, misschien ook wel de god van de quick time events: God of War. God of War is misschien een van de eerste games waarbij dit soort gameplay echt meerwaarde had.

  Kratos vermoordt zijn tegenstanders op brute wijze en dat allemaal door middel van quick time events. De ene keer trek je het hoofd van Helios eraf, het andere moment bedrijf je de liefde door middel van quick time events.

  Vanquish

  Verkijgbaar vanaf 22 october 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.