Top 5 Game of Thrones tweets - reacties op de eerste aflevering!

  Game of Thrones seizoen 7 is eindelijk in premiere gegaan. De eerste aflevering is nu beschikbaar, alleen zag de release van de aflevering wel wat problemen. Desondanks twitteren kijkers altijd mee tijdens het kijken van de aflevering. Daarom hebben wij de 5 leukste Game of Thrones tweets op een rij gezet.

  Dit artikel bevat spoilers voor de eerste aflevering van Game of Thrones seizoen 7!

  5. Mijnbouw in Limburg

  We beginnen de lijst van beste Game of Thrones tweets met een 'mijnbouw in Limburg'. In de tweet van Iko_Nal schrijft hij over de mijnbouw in Limburg. Dit moet betrekking hebben op de kaart die te zien is.

  In de aflevering gaat Sam het verboden gedeelte van de bibliotheek in om zo meer te weten te komen over de White Walkers. In een boek vindt hij meer informatie over het drakenglass. Kasteel Dragonstone zou namelijk een hoop drakenglass verborgen hebben onder het kasteel.

  Als je kijkt naar de kaart lijkt deze een beetje de vorm aan te nemen van Nederland zelf. Vandaar de gevatte vergelijking dat kasteel Dragonstone ergens in Limburg zou liggen.

  4. Ed Sheeran

  Zowel in Nederland als wereldwijd heeft Ed Sheeran genoeg fans. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ed Sheeran een kleine rol zou vertonen in het zevende seizoen van Game of Thrones. In de eerste aflevering was de zanger al meteen te zien, en niet iedereen ervaarde dit positief.

  In de aflevering zien we Arya voorbij galopperen op haar paard. We horen in de verte een stem zingen. Een redelijk bekende stem voor iedereen die wel eens naar de radio luistert. Dan komt het shot waarin Ed Sheeran wordt onthuld.

  In de tweet van Lisa Hoogsteyns wordt een leuke 'gif' gebruikt om te laten zien hoe de gevoelens zijn bij het zien van Ed Sheeran.

  3. Sterke vrouwelijke personages

  We zijn alweer beland in de top 3 beste Game of Thrones tweets. De serie staat enorm bekend om de sterke vrouwelijke personages. Niet alleen Daenerys Targaryen komt in gedachten op. Ook personages als Cersei Lannister en Arya & Sana Stark weten ons te grijpen.

  Nu bevatte de aflevering weer enorm veel momenten die tonen waarom de vrouwelijke personages zo gaaf zijn neergezet in de serie. In de tweet van Ward Verrijcken noemt hij de eerste aflevering niet alleen overweldigend, maar is ook aan het juichen voor alle vrouwelijke personages.

  2. Arya is 'No One'

  In Game of Thrones is Arya de jongste dochter van Ned Stark en begon de serie als een klein meisje met pit. Vanaf seizoen 5 heeft Arya getraind om 'No One' te worden. Een persoon zonder identiteit die meerdere gezichten kan overnemen.

  In de geweldige opening van de eerste aflevering van seizoen 7 zien we Arya gebruikmaken van haar training. We zien Walder Frey een toost houden met al zijn familieleden. Frey begint te praten over het verleden en over de verschrikkelijke gebeurtenissen tijdens The Red Wedding. Hierna worden we getrakteerd op een klapper van een opening.

  Alle familieleden van House Frey zijn aan het toosten en nemen een slok van hun wijn. Langzaam beginnen de eerste personen te hoesten en vallen ze één voor één op grond. We zien het masker van Walder Frey afgaan, hieronder bevindt zich Arya, die zojuist heel House Frey heeft vergiftigd.

  In de tweet van Jens Osaer noemt hij de opening een hoogtepunt.

  1. Daenerys keert terug!

  Vanaf het begin van de serie wordt er al gepraat over Daenerys, die terug wil keren naar haar eigen land. Daenerys is de rechtmatige opvolger van de troon en was in de seizoen 6 finale eindelijk onderweg naar Westeros.

  De laatste momenten van de eerste aflevering van seizoen 7 worden gespendeerd aan Daenerys. Eindelijk is ze aan land gekomen bij kasteel Dragonstone. Dit kasteel was oorspronkelijk in bezit van haar familie. We zien hoe Daenerys de troonkamer van het kasteel binnenloopt en de aflevering afsluit met de woorden: ''shall we begin?''.

  In de vermakelijk tweet van MxAxT, wordt de terugkomst van Daenerys vergeleken met een lang dagje weg.

  Wat vinden jullie de beste Game of Thrones tweets?

  Dit waren, naar onze mening, de vijf beste Game of Thrones seizoen 7 tweets. Er zijn genoeg opmerkelijke tweets geplaatst en hopelijk heb je genoten van de eerste aflevering. Laat hieronder je mening achter over wat je vond van de eerste Game of Thrones seizoen 7 aflevering.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.