Top 5 first person shooters van 2017 die nog uit gaan komen!

  Liefhebbers van een goed potje schietgeweld opgelet: in dit artikel werpen we een blik op de top 5 aankomende first person shooters van 2017. We hebben alleen de games uitgekozen die dit jaar nog zullen verschijnen.

  5. LawBreakers

  LawBreakers daagt zelfs de beste spelers uit om te spelen in snelle, multiplayer FPS combat. Je kiest een rol uit een lijst van unieke karakters, die elk uitgerust zijn met verschillende bewegingsvaardigheden, slagvaardigheden en wapencombinaties. In de game heal je niet automatisch, maar zijn er verschillende punten over de maps verspreid waar de speler zich kan genezen.

  Er zijn in totaal zes verschillende maps waarop spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Verken maps met landschappen van bijvoorbeeld de Grand Canyon, winkelcentra, en skigebergtes.

  In LawBreakers krijg je de keuze uit negen verschillende rollen, vertegenwoordigd door 18 unieke karakters voor alle FPS-speelstijlen. Van Medics die zowel kunnen genezen als doden, naar hoogvliegende Vanguards die met een beweging van 360 graden kunnen opstijgen. Elke karakter is voorzien van meerdere wapens, spannende combo’s en bewegingssystemen.

  Door al deze toffe features heeft deze game het gemaakt in de top 5 aankomende first person shooters van 2017. LawBreakers verschijnt op 8 augustus voor PlayStation 4 en PC.

  4. DOOM VFR

  Ben je op zoek naar snelle en brute gameplay? Dan is DOOM VFR perfect voor jou. Op 31 december 2017 verwachten we deze virtual reality game. De game is ontwikkeld door id Software en uitgebracht door Bethesda Softworks.

  In het verhaal bevindt de speler zich op de Amerikaanse onderzoeksinstelling van de UAC (de Union Aerospace Corporation), kort na een demonische aanval. De speler was de laatste bekende overlevende, tot ook de speler komt te overlijden. Tijdens een geheime UAC operatie wordt het bewustzijn van dit karakter overgebracht naar een kunstmatige hersenmatrix.

  Het doel dat de speler vanaf dat moment voor ogen heeft, is om de operationele stabiliteit te herstellen. Om dit doel uit te kunnen voeren mag de speler alle middelen gebruiken die nodig zijn om de demonen te stoppen. Stop de demonische invasie, handhaaf de orde en voorkom een catastrofe op de Mars-faciliteit; en dat alles in VR.

  3. Destiny 2

  De derde games in onze lijst van top 5 aankomende first person shooters van 2017 is Destiny 2. Het verhaal speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen van Destiny Rise of Iron. De laatste veilige stad van de mensheid is veroverd na een overweldigende invasie onder leiding van Ghaul, de indrukwekkende commandant van het brute Red Legion. Hij heeft de Guardians hun krachten ontnomen en de overlevenden zijn gedwongen om de stad te ontvluchten.

  Net als in Destiny kunnen spelers kiezen om als Hunter, Titan of Warlock aan de slag te gaan. De Hunter zal toegang hebben tot de originele Gunslinger subklasse inclusief de Golden Gun super. De nieuwe subklasse voor de Hunter heet Arcstrider, waarbij de nadruk ligt op extra mobiliteit. De super van de Arcstrider roept een grote speer op waar de speler vijanden mee uit de weg kan ruimen.

  Warlocks kunnen aan de slag met de nieuwe subklasse genaamd Dawnblade, die toegang heeft tot de super Daybreak. Met deze super kan de speler grote vlammende zwaarden oproepen om vijanden te verslaan; zowel van dichtbij als van bovenaf. Aan jou de keuze!

  Titans zullen nog steeds toegang hebben tot de Striker subklasse en de bijbehorende Fist of Havoc super uit de originele Destiny game. De nieuwe subklasse heet Sentinel en dient als defender klasse. De super die bij deze klasse hoort bestaat uit een schild dat vijandelijk vuur kan blokkeren, maar ook offensief gebruikt kan worden.

  Destiny 2 komt uit voor de PlayStation 4 en Xbox One uit op 6 september en voor PC op 24 oktober.

  2. Call of Duty WW2

  Call of Duty WW2 keert terug naar de roots van de serie, met de gevechten waar de reeks bekend om is geworden. Kies uit vijf verschillende forces; Armored, Mountain, Expeditionary, Infantry en Airborne.

  Voor de multiplayer is een nieuwe modus aangekondigd, genaamd “War”. Dit is een geheel nieuwe spelmodus waarin spelers als team samen moeten werken om de vijand te verslaan. Call of Duty WW2 neemt een stap terug in de tijd en geeft spelers de kans een van de meest iconische oorlogen van onze geschiedenis, de Tweede Wereldoorlog, te beleven.

  Er zijn tot nu toe drie maps beschikbaar, namelijk Pointe Du Hoc, Ardennes Forest en Operation Breakout. Voor twee van deze maps zijn trailers gemaakt waarin je kan zien hoe de maps er ongeveer uit komen te zien.

  Pointe Du Hoc is een complex van bunkers aan de rand van een klif. Er zijn drie verschillende bunkers, waarvan één de hoofdbunker is. De bunkers bevinden zich in een doolhof van loopgraven. Ardennes Forest speelt zich af in een open, besneeuwd gebied met een omgeving van vervallen ruïnes.

  Verder kan de speler natuurlijk weer met verschillende wapens aan de slag zoals submachine geweren, sniper rifles, pistolen, rocket launchers en een Bazooka.

  1. Star Wars Battlefront 2

  Op 17 november kan je heisa rondom Star Wars Battlefront 2 verwachten. Star Wars Battlefront 2 is een vervolg op de Star Wars Battlefront game die werd uitgebracht in 2015. In de nieuwe game kan je werelden verwachten uit de nieuwe Star Wars films evenals inhoud uit de originele en prequel trilogieën.

  Tijdens het verhaal van het spel volg je voornamelijk Iden Versio, een commandant van de Imperial Special Forces unit Inferno Squadron. Wanneer de tweede Death Star wordt vernietigd, vertelt Versio haar troepen dat ze de keizer zullen wreken. Net als in klassieke Battlefront games maakt het klassensysteem zijn terugkeer, waardoor je gear en wapens afhankelijk zijn van de faction waar je in speelt.

  De classes waar je mee zal kunnen spelen zijn Officer, Assault, Heavy en Specialist. Er komen meer voertuigen die voor alle facties inbegrepen zijn, inclusief Tauntauns. Ruimtegevechten maken ook een terugkeer met nieuwe ruimteschepen. Voertuigen zullen ook deel uit maken van nieuwe aanpassings- en progressiesystemen.

  De tofste first person shooters van 2017 om naar uit te kijken

  Wat vond jij van onze lijst met first person shooters van 2017? Zijn er game die je mist of ben je het juist helemaal eens met de lijst? Laat ons in de reacties weten wat je van deze top 5 vond.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.