Top 5 beste E3 aankondigingen Ubisoft persconferentie

  Bethesda, Microsoft en EA zijn allemaal al aan de beurt geweest op de E3 en Sony moet zich nog tonen. Ubisoft schitterde echter weer en XGN laat jou de top 5 beste E3 aankondigingen van Ubisoft persconferentie zien.

  Natuurlijk hadden wij al zo onze verwachtingen en deze zijn grotendeels ingelost door Ubisoft, maar er waren ook enkele verrassingen tijdens de E3 persconferentie.

  Zo kreeg Ubisofts racegame The Crew haar eerste expansion pack genaamd Wild Run, werd Anno 2205 aangekondigd met een trailer en kreeg Assassin's Creed Syndicate een nieuwe gameplayvideo.

  5. Rainbow Six: Siege

  Waar Assassin's Creed Syndicate alleen wat nieuwe gameplay liet zien, zonder aanvullende informatie, was de demo van Rainbow Six: Siege een stuk explosiever. Ubisoft kondigde aan dat de klassieke Terrohunt weer terugkeert en daarvan zagen wij één missie worden uitgevoerd.

  Met vier man zal je het op moeten nemen tegen de vijandige A.I. De Franse ontwikkelaar annex uitgever zei dat het ontzettend belangrijk is om goed samen te werken, want: dood is dood.

  Bovendien werd er ook een datum bekendgemaakt voor de bèta van de shooter. Op 24 september zal deze starten voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  De releasedatum werd al eerder bekendgemaakt. Rainbow Six: Siege is verkrijgbaar vanaf 13 oktober voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game is al te bestellen.

  4. Tom Clancy's The Division

  Van de ene Tom Clancy game naar de andere. Tom Clancy's The Division heeft, na enkele keren te zijn uitgesteld, eindelijk een releasedatum gekregen. Vanaf 8 maart 2016 mag jij controle nemen over de divisie op de Xbox One, PC en PlayStation 4.

  Niet alleen de releasedatum werd bekendgemaakt, ook de bèta voor de game kreeg een datum. Begin 2016 zal deze starten, maar op de Xbox One start hij al een maand eerder. Dit vanwege een exclusieve deal tussen Ubisoft en Microsoft. Xbox One-bezitters mogen daardoor al vanaf december aan de slag met de actievolle third-person shooter.

  Tom Clancy's The Division ligt vanaf 8 maart in de winkels voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. De game is nu al te pre-orderen.

  3. South Park: The Fractured But Whole

  De persconferentie van Ubisoft begon al direct met een herkenbaar deuntje. De titelsong van South Park passeerde de revue en presentatrice Aisha Tyler kondigde de twee makers van South Park aan: Trey Parker en Matt Stone. En zij lieten direct van zich horen.

  South Park: The Fractured But Whole werd aangekondigd door de twee bedenkers. De trailer laat de jongens Stan, Kyle, Eric en Kenny zien, die klaar zijn voor een nieuw avontuur.

  Het zal deze keer echter geen fantasy-setting hebben, zoals bij South Park: The Stick of Truth, maar een superheldensetting met de Coon and Friends in de hoofdrol. Trey Parker en Matt Stone zullen, net zoals bij The Stick of Truth, voor het verhaal en de stemmen zorgen.

  Ondanks dat het een direct vervolg is op The Stick of Truth, wordt South Park: The Fractured But Whole niet ontwikkelt door Obsidian Entertainment, maar door Ubisoft San Francisco.

  De game moet in 2016 uitkomen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  2. For Honor

  Ubisoft liet tijdens haar persconferentie in ieder geval één nieuwe IP zien waar zij aan werkt. For Honor is een zwaardvechtgame waarin je de keuze hebt uit drie mogelijke facties: de Vikingen, de ridders en de samurai. Met deze vechtersbazen kun je het in de singleplayer opnemen tegen hordes vijanden, of multiplayer doen waarin je met teams van vier tegen vier strijdt.

  De trailer liet ons in ieder geval al kennismaken met éen modus genaamd Dominion. In deze Capture The Hill modus zal je vechten tegen vier andere spelers, die worden ondersteund door vele NPCs. Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen, want ook jij krijgt hulp van de vele NPCs aan jouw zijde.

  De creative director van Ubisoft Montreal, Jason Vandenberghe zegt dat For Honor de adrenaline van de grote veldslagen uit de oudheid op jouw beeldscherm moet toveren. De game moet verschijnen op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  For Honor heeft nog geen releasedatum gekregen.

  1. Ghost Recon Wildlands

  En weer toont Ubisoft de grootste verrassing op het einde van haar show. Ghost Recon Wildlands werd namelijk getoond en officieel aangekondigd voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  In de game neem je de controle over een team van Ghosts, een eliteteam van de Amerikaanse overheid. Je opdracht is om een drugskartel uit te schakelen in Bolivia en andere delen van Zuid-Amerika.

  Ubisoft zei na het tonen van de game dat Ghost Recon Wildlands één van de grootste en actievolle open wereld games is die de studio ooit heeft gemaakt. Ubisoft Paris is de maker achter de titel en liet weten dat er meerdere manieren zijn om het criminele tuig onder handen te nemen.

  Zo kun je in het stralende daglicht een full out attack uitvoeren om de ontwikkeling van diverse drugs te stoppen. Je kunt er echter ook voor kiezen om in het diepst van de nacht te sluipen en een belangrijke drugslord op te sporen en te ontvoeren.

  Ghost Recon Wildlands zal op de Xbox One, PlayStation 4 en PC verschijnen. Een releasedatum is niet bekendgemaakt.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.