Top 5 beste Vaderdag cadeaus voor Vaderdag 2015

Article
zaterdag, 06 juni 2015 om 11:08
xgn google image
Hoewel Vaderdag pas op 21 juni is, moet je er natuurlijk wel op tijd bij zijn. Maar wat moet je in hemelsnaam voor die man kopen? Dit zijn de beste Vaderdag cadeaus voor Vaderdag 2015!

5. Zelfroerende mok

Drinkt jouw vader ook altijd een mok koffie voordat hij naar zijn werk gaat? Voorkom dat deze koffieliefhebber te veel moeite moet doen en geef hem een mok die uit zichzelf roert.
Er is geen lepeltje meer nodig, je vader hoeft alleen nog maar op het knopje te drukken. Je kunt er zelfs een deksel op doen, om de koffie overal mee naartoe te kunnen nemen.
De mok is verkrijgbaar voor ongeveer 12 euro en is een ideaal Vaderdag cadeau.
71524

4. Parrot Rolling Spider

De vader die helemaal gek is van gadgets zal drones waarschijnlijk ook geweldig vinden. De Rolling Spider is een kleine drone die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.
Hier kun je gave filmpjes mee maken en is gemakkelijk te besturen vanaf je mobiele telefoon. Hij mag dan wat duur zijn, maar als iedereen wat inlegt, moet dit Vaderdag cadeau te betalen zijn.
De Parrot Rolling Spider is te koop voor ongeveer 100 euro.
71525

3. The Art of Video Games: From Pac-Man to Mass Effect

Een Vaderdag cadeau voor de gamende vaders. Dit boek vertelt alles over de geschiedenis van videogames en de grootste namen komen allemaal voorbij.
Het boek heeft een hoog nostalgiegehalte, zeker wanneer je vader al die games terugziet die hij speelde toen hij nog jong was. Bovendien wil een echte gamer meer weten over de geschiedenis van zijn grote hobby.
Het boek is verkrijgbaar voor ongeveer 25 euro.
71527

2. House of Cards seizoen 1

Na een lange dag werken is je vader moe en wil hij gewoon even genieten van een avondje op de bank. Als jij hem een seizoen van House of Cards cadeau geeft, heeft hij altijd wat te kijken.
House of Cards is daar perfect geschikt voor: deze gave serie gaat over politicus Frank Underwood en zijn vrouw Claire. Zij deinzen nergens voor terug om alles te bemachtigen, maar dit gaat niet altijd zo eerlijk.
House of Cards seizoen 1 is te koop voor 25 euro.
71528 1

1. Big Ben retro platenspeler

Voor alle vaders die van muziek houden, is deze retro platenspeler het perfecte cadeau. Hier kunnen ze zowel hun oude LP’s beluisteren als CD's, MP3’s en muziek op USB-sticks. Ook kun je hiermee muziek van een LP overzetten op een USB-drive of geheugenkaart.
Je kunt ook nog eens zijn favoriete kleur uitkiezen of een tint die perfect bij de woonkamer past. De Big Ben retro platenspeler kreeg een 7.5 in de review.
De platenspeler is verkrijgbaar voor 120 euro.