De top 5 beste tech producten in 2015 - CES 2015

Article
donderdag, 08 januari 2015 om 16:03
xgn google image
De International Consumer Electronics Show is voor veel bedrijven dé kans om hun meest innovatieve producten te laten zien. Consumenten krijgen op CES 2015 alvast een voorproefje van electronica die ze het jaar daarop met kerst kunnen gaan vragen. Welke onthullingen maakten de meeste indruk? De top 5 beste tech producten!

Audi Smartwatch

Dit horloge/afstandsbediening voor je auto is waarschijnlijk overbodig, maar wel luxe! Wat het verder precies kan is niet helemaal duidelijk, maar het kan in ieder geval je auto van het slot halen. Het wordt als 'Mobile Key' omschreven die met NFC (Near Field Communication) techniek werkt.
Over een paar jaar heeft iedereen een smartwatch, we weten het zeker!
CES 2015 top 5

Mercedes zelfrijdende Auto

Een aantal autofabrikanten presenteerde ook op CES 2015, waaronder Mercedes. Aanschouw de Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion.
CES 2015 top 5
Ja, de auto heet echt Luxury in Motion. Het zelfvertrouwen, de cojones, de arrogantie. De Mercedes-Benz F 015 is een zelfrijdende auto, waardoor jij met je zakenpartners de loungeruimte achterin kan betreden door je stoel om te draaien.

Samsung 105 inch buigbare TV

Mother of God... een TV van 105 inch (voor de duidelijkheid, dat is 2,7 meter)! Deze Megatron onder de TV's kan ook nog eens binnen een paar seconden buigen op commando.
CES 2015 Top 5
Wat voor prijskaartje hangt hier aan? Mocht het over een paar jaar in productie gaan, waarschijnlijk niet minder dan 260.000 dollar!
Gelukkig is de 85-inch niet buigbare versie wel al verkrijgbaar (hilarische gebruiker-reviews) voor 40.000 dollar, als je nog op zoek bent naar een TV voor op je slaapkamer.

Sony 4K knallers

Van twee kanten probeert Sony 4K onder de mensen te krijgen. Zowel een superkleine 4K camera als een ultradunne 4K TV werden gepresenteerd op CES 2015.
CES 2015 top 5
De TV is op het dunste punt slechts 4 mm dik, een stuk dunner dat je iPhone! Het doel is volgens Sony om de TV onderdeel van de muren te maken.
Als je TV's kon eten, zou het dun genoeg zijn om als beleg met een boterham te eten!

SuperStar BackFloat

Je bent lekker aan het zwemmen in je zwembad, je wilt wat vrienden uitnodigen, maar je wilt je boxen niet naar buiten zeulen. Geen zorgen, de redding is nabij!
Een draadloze, waterbestendige, stereo speaker die drijft. Natuurlijk zit er een 3,5 mm audiojack in, maar ook bluetooth en USB verbindingen zijn mogelijk.
Basketball-ster Shaquille O'Neal presenteerde het apparaat:
De SuperStar Backfloat gaat zo´n 170 dollar kosten, en schijnt redelijk geluid te produceren! Of en wanneer het apparaat in Nederland verschijnt is onbekend, maar we houden ons oog gericht op deze perfect party accessoire!

Populair Nieuws