Top 5 beste Rollercoaster games - Maak je eigen Efteling

Article
vrijdag, 01 mei 2015 om 17:39
xgn google image
De Efteling liet deze week meer zien van zijn nieuwe achtbaan, de Baron 1898. Dit deed ons al snel denken aan al die pretparken die ergens ver weg op onze computers staan opgeslagen. Want uiteindelijk maken we zelf toch de gaafste achtbanen? Dit zijn de beste Rollercoaster games waarmee jij kan bewijzen dat je een geweldige achtbaanbouwer bent.

5. Theme Park Studio

Theme Park Studio geeft je ontzettend veel onderdelen om jouw ideale pretpark te creëren. Personaliseer de kleinste details in je attracties, paden en panden. Uiteindelijk kun je alle atrracties zelf testen en beleef je de dag zoals de bezoeker hem meemaakt. Wat Theme Park Studio zo uniek maakt is dat je de kleinste details kunt aanbrengen, je kunt urenlang spelen. Je zou de nieuwe achtbaan van de Efteling tot in detail na kunnen bouwen of natuurlijk een betere versie.
70977

4. Theme Park Inc.

In Theme Park Inc. ben jij aangenomen als assistent-manager en de president-directeur ziet potentie in jou. Je volgt de directeur om alles te leren over het pretpark en het uiteindelijk bij te houden. Natuurlijk kun je hier dan ook nieuwe attracties plaatsen en moet je bezoekers tevreden houden. In vergelijking met andere rollercoaster games kun je hier helaas geen achtbanen ontwerpen, maar je krijgt wel verschillende andere opties als assistent-manager van het pretpark.
70978

3. Thrillville: Off the Rails

ThrillVille: Off the Rails is één van de Rollercoaster games van Frontier, maar waarin deze game verschilt met andere is dat het veel meer biedt dan alleen het bouwen. De game heeft namelijk ook verschillende missies die je moet voltooien en 34 minigames. Ook werkt ThrillVille met veel verschillende themagebieden, terwijl andere rollercoaster games meestal bij een paar blijven hangen.
70979

2. ScreamRide

ScreamRide gaat om het bouwen, rijden en vernietigen van je eigen attracties. Uiteindelijk is je doel namelijk om iedereen zo hard mogelijk te laten schreeuwen en daarvoor gooi je alles in de strijd. Dit is niet bepaald de game waarmee je de Efteling kunt overtuigen van je skills, aangezien ze liever geen ontploffende attracties hebben, maar de game geeft enorm veel plezier.
ScreamRide scoorde een 6 in de ScreamRide review.
70988 1

1. Rollercoaster Tycoon

Maar uiteindelijk gaat er niets boven Rollercoaster Tycoon. Iedereen kent de game en maar weinig mensen kunnen zeggen dat zij het niet hebben gespeeld. Naast het bouwen van je eigen attracties en je bezoekers tevreden houden, kun je ook in je eigen creaties rijden. Je hebt de verhaalmodus, waarin je aan taken voldoet en een limiet hebt op je geld, en een zandbak modus, waar je onbeperkt je creativiteit de gang kan laten gaan.
Welke Rollercoaster games vind jij gaaf? En wat is de vetste attractie die jij ooit hebt gemaakt? Laat het weten in een reactie!

Populair Nieuws