Top 5 beste PS4 apps - van console naar entertainmentsysteem

Article
dinsdag, 21 april 2015 om 15:24
xgn google image
Haal meer uit je console met de PS4 apps. Met je PlayStation 4 kun je meer dan gamen, zo is het mogelijk om van je favoriete films, series en muziek te genieten. De top 5 beste PS4 apps vind je in deze special, zodat je jouw consoles kunt uitbreiden tot een waar entertainmentsysteem.

5. Pathé Thuis

De on-demand dienst Pathé Thuis is nu ook beschikbaar op PlayStation 4. Pathé Thuis is een service waarbij lokale en internationale films on-demand gehuurd kunnen worden. Je hebt dus geen abonnement nodig om een film te kunnen kijken. Zo kun je thuis een ‘kaartje’ kopen voor je thuisbioscoop en kijken naar je favoriete films thuis op de bank met een bak popcorn.
Met Pathé Thuis kan je vanuit huis genieten van de beste bioscoop films. Je kunt met Pathé Thuis films kijken op je PlayStation 4, maar ook bijvoorbeeld op je laptop of smartphone onderweg. Zo kun je overal genieten van films.
70422 1

4. HBO Go

De nieuwste afleveringen van Game of Thrones bekijken op je PlayStation 4? Het kan met de HBO Go PS4 app. Met HBO Go kun je kijken naar je favoriete shows, films, komedies, sport, documentaires en nog veel meer.
Je kunt elke aflevering van je favoriete seizoen bekijken met een HBO-abonnement. Heb je nog geen abonnement dan kun je alsnog genieten met een gratis proefabonnement.
70424 1

3. YouTube

Van muziek tot gameplay beelden, je vindt ze allemaal in de YouTube PS4 app. Zodra je even vastloopt in een game dan kun je op YouTube zoeken naar een video die je op weg helpt. Of bekijk een video van een professionele YouTuber om zo nog beter te worden in je favoriete game.
De kijkmogelijkheden op YouTube zijn eindeloos en daarom is de YouTube app een must-have op je PlayStation 4 console zodat je optimaal video's kunt ervaren op een groot beeldscherm.
70426 1

2. Netflix

Met de Netflix PS4 app tover je jouw console om naar een waar entertainment apparaat. Met Netflix kun je direct kijken naar duizenden tv-afleveringen en films op je console.
Als je nog niet lid bent van Netflix dan kun je je gratis aanmelden voor een proefabonnement op je PlayStation 4. Na deze periode betaal je 7,95 euro per maand en kun je eindeloos genieten van je favoriete series op je PlayStation 4, maar ook bijvoorbeeld op je laptop en smartphone.
70427

1.Spotify

Muziek luisteren op je PlayStation kan sinds kort ook op Spotify. Spotify is nu voor iedereen beschikbaar op PlayStation Music. Het is zelfs mogelijk om maximaal twee maanden gratis te genieten van Spotify Premium.
Met Spotify kun je luisteren naar je favoriete muziek tijdens het gamen. Zo kun je een soundtrack maken bij het gamen met achtergrondmuziek op PlayStation 4. Je hebt met Spotify keuze uit miljoenen on-demand nummers.
PlayStation bezitters die al over Spotify beschikken kunnen hun account eenvoudig koppelen aan de dienst. Als je nog niet over Spotify beschikt, maak dan snel een account aan zodat je van je favoriete muziek kunt genieten tijdens het gamen.