Top 5 beste Nederlandse Fortnite spelers - Echte winnaars!

  Heb je moeite met het halen van de felbegeerde Victory Royale? Deze vijf spelers niet. Het zijn de Fortnite spelers die op dit moment de best scorende spelers van ons hele land zijn. Dit zijn de 5 beste Nederlandse Fortnite spelers!

  Voor iedere Fortnite speler is het de ultieme eer: Victory Royale scoren en als allerlaatste overblijven tijdens een match. Het is je vast wel een keer gelukt, maar voor deze spelers is het de normaalste zaak van de wereld. Deze spelers uit eigen land staat op de ranglijsten als hoogste aangeschreven.

  5. matteo22gta4fan

  Op het gebied van usernames wint matteo22gta4fan zeker geen prijzen, maar gelukkig is dat ook niet waar het om draait. Er is eigenlijk ook helemaal niet bekend wie hij of zij precies is, want op Twitch heeft matteo22gta4fan ook geen profiel waar alle geniale acties te zien zijn. We weten in ieder geval wel zeker dat matteo22gta4fan genoeg kaas heeft gegeten van Fortnite. In ieder geval genoeg om op nummer 5 van deze lijst met beste Fortnite speler in Nederland te belanden.

  Matteo22gta4fan heeft meer dan 12000 kills op naam staan, met een gemiddeld winpercentage van 54,20%. Dit is vooral behaald in Squads, maar ook in de andere modi doet deze speler het goed. Met een Kill/Death ratio van 5.23 weet je ook dat je in de problemen komt wanneer je matteo22gta4fan voor je krijgt.

  4. vvouuu-

  Ook over PlayStation 4-speler vvouuu- is niets bekend behalve de naam, maar dat maakt verder ook helemaal niets uit. Vvouuu- heeft zich namelijk naar boven weten te werken als één van de beste Squads spelers net als matteo22gta4fan, want de andere modi worden door deze speler duidelijk minder gespeeld.

  Toch liegen de stats er niet om. Vvouuu- heeft een indrukwekkende 2666 Squads wins op naam staat, met een winpercentage van 53,40% en een gemiddeld aantal kills van 5 per match. Mocht je vvouuu- ooit tegenkomen in een potje Fornite, dan weet je dat je het beste dekking kan zoeken.

  3. bo_azzam

  De PlayStation 4-versie van Fortnite zit vol mysterieuze spelers. Waarschijnlijk komt dit omdat je een Epic-account alleen maar daar kan gebruiken en de accountnaam niet hetzelfde is als de PSN-naam. Daarom valt het moeilijk te achterhalen wie er achter deze accounts zitten. Wie het ook is, bo_azzam doet het in ieder geval heel erg goed.

  Deze speler is vooral actief in de Squads modus en heeft daar van de meer dan 7000 potjes er meer dan 2800 gewonnen. Ook heeft deze speler een kill/death ratio van 6.45. Niet verkeerd!

  2. mushmanafc95

  Van alle PlayStation 4 spelers op deze lijst, is mushmanafc95 de beste van de vier. Net als bij alle andere spelers hebben we geen idee wie er achter die PlayStation 4-account zit. Jammer, maar de resultaten liegen er niet om. Van alle spelers op de PS4 heeft mushmanafc95 namelijk de meeste wins op naam geregistreerd.

  Van de 5128 matches heeft mushmanafc95 er maar liefst 2049 gewonnen, wat een winpercentage van 40% betekent. Gemiddeld haalt deze speler een slordige 4 kills per match, wat voor een Battle Royale game veel is. Ook in solos en duos haalt mushmanafc95 ongeveer even veel kills. Gefeliciteerd, mushmanafc95!

  1. Svennoss, de nummer één van de beste Nederlandse Fortnite spelers

  In deze Special hebben we het voornamelijk gehad over de beste Fortnite spelers van Nederland, maar er is één speler die zich ook onder de allerbesten van de hele wereld kan scharen. Dit is Sven, beter bekend onder zijn online pseudonym Svennoss. Hoewel hij zich op het moment van schrijven niet op de nummer 1 plek van de Fortnite leaderboards bevindt, wordt hij toch gezien als mogelijk de beste speler ter wereld.

  Svennoss wint maar liefst 45% van alle Fortnite potjes die hij speelt en scoort hij per match gemiddeld 11 kills. Hij blijft steeds in strijd met de populaire streamer Ninja, die momenteel op nummer 1 staat voor hoeveelheid kills en wins, maar Svennoss heeft weer een veel hoger percentage dan Ninja. Deze stats veranderen vaak, dus misschien staat Svennoss tegen de tijd dat je dit leest alweer bovenaan. Er valt in ieder geval niet over te twijfelen dat hij de allerbeste speler van Nederland is.

  Zal Svennoss net zo goed zijn op de mobiele versie van Fortnite als op pc? Hij kan het in ieder geval binnenkort testen, want dan komt de game naar Android. Dan kan hij meteen aan de slag met Season 5.

  Dit artikel is op 2 juli 2020 bijgewerkt.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.