Top 5 beste musicals op Netflix

Article
woensdag, 07 maart 2018 om 16:34
top 5 beste musical films op netflix 127594 9
Meezingen uit volle borst! Wij hebben de vijf beste musicals op Netflix uitgelicht zodat jij heerlijk kunt meezingen. Met nummers die nog dagen in je hoofd zullen ronddwalen. Dans en zing mee met deze top films!

5. Chitty Chitty Bang Bang (1968)

We beginnen onze lijst van beste musicals op Netflix met Chitty Chitty Bang Bang. De kans is groot dat je een of meerdere liedjes afkomstig uit deze film wel eens hebt aangehoord, zoals het gelijknamige nummer uit de titel Chitty Chitty Bang Bang of het heerlijke Me Ol' Bamboo.
We volgen een uitvinder die niet veel geluk heeft de laatste jaren. Hij weet uiteindelijk een Grand Prix auto te veranderen in een prachtig exemplaar voor zijn kinderen en met behulp van de auto komen ze terecht in een magische wereld waar ze hun overgrootvader moeten redden.
Met Dick Van Dyke in de hoofdrol, nummers die je niet snel zult vergeten en een dosis magie is Chitty Chitty Bang Bang een avontuur voor alle leeftijden!
127598

4. Vaiana (2016)

In onze lijst van beste musicals op Netflix kon een Disney productie niet ontbreken. Aangezien veel Disney films musicals zijn hebben we er een uitgekozen voor deze lijst: het recent uitgekomen Vaiana.
We volgen Vaiana die haar eiland moet beschermen tegen een groot lavamonster. Vaiana wordt uitgekozen om halfgod Maui (Dwayne 'The Rock' Johnson) te vinden en met zijn hulp een magisch object terug te plaatsen. Adembenemende animaties, intense kleuren en met geweldige nummers als How Far I'll Go en You're Welcome wordt Vaiana een onmisbaar pareltje uit de Disney bibliotheek.
Krijg je geen genoeg van animatiefilms? Bekijk dan de beste animatieflms op Netflix!
127600

3. Mamma Mia!

Mamma Mia, here we go again! Wie kent de geweldige nummers van ABBA niet. Deze gehele film zit vol met de meest bekende nummers van ABBA, gezongen door geweldige acteurs als Meryl Streep, Pierce Brosnan en Amanda Seyfried.
De jonge Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) gaat binnenkort trouwen, maar ze heeft haar echte vader nooit gekend. Ze komt achter drie exen van haar moeder en concludeert dat een van deze mannen haar biologische vader moet zijn. De drie mannen worden uitgenodigd en de zoektocht naar haar echte vader kan beginnen.
Mamma Mia werd een gigantisch succes en een vervolg, genaamd Mamma Mia: Here we go again, moet op 19 juli op het witte doek verschijnen.
127607

2. Grease

Grease is the one that I want! John Travolta en Olivia Newton-John zijn het gouden duo dat in Grease zang en dans combineerde om zo de harten van het publiek te veroveren.
Sandy en Danny zijn tijdens de zomer verliefd geworden op elkaar. Na de zomer komen ze erachter dat ze op dezelfde school zijn beland. Hoe zal deze relatie zich ontwikkelen? Grease bevat niet alleen een interessant verhaal, maar ook de perfecte muziek zoals Summer Nights en You're the One That I Want. Zing, dans, spring en voel de lach die op je gezicht wordt getoverd door het opzetten van Grease.
127610

1. West Side Story

We sluiten onze lijst van beste musicals op Netflix af met West Side Story. Deze film zet het klassieke verhaal van Romeo en Juliet in een nieuw jasje en is de enige film uit deze lijst die de Oscar voor beste film wist binnen te slepen.
West Side Story gaat over twee straatbendes, een Amerikaanse en een Puerto Ricaanse. Er is veel frictie tussen de twee bendes, maar de liefde tussen Maria en Tony staat boven al deze spanningen. West Side Story is ook vandaag de dag relevant, aangezien de film onder andere gaat over vooroordelen. Een verhaal met een boodschap en genoeg fantastische muziek om je mee te laten zingen.
West Side Story heeft ook het record voor meeste Oscars ooit gewonnen voor een musical. De film won in totaal tien Oscars, waaronder die voor beste film. De hele wereld is verliefd geworden op West Side Story en nadat je de film hebt gezien zul je merken waarom!

Wat vinden jullie de beste musicals op Netflix?

Houden jullie ook zo van zingen, dansen en heerlijke muziek in films? Wij zijn benieuwd wat jou favoriete musical films zijn en van welke nummers jij de hele tekst kunt meezingen. Laat het ons weten in de reacties!