Top 5 beste Final Smashes in Super Smash Bros Wii U

Article
maandag, 24 november 2014 om 9:59
xgn google image
Super Smash Bros Brawl voegde niet gigantisch veel nieuwe gameplayelementen toe aan de serie, maar een van de vetste nieuwe toevoegingen aan de game was de Final Smash. Nu Super Smash Bros. 4 binnenkort uitkomt op de Wii U, is het een goed moment om te kijken naar de vijf vetste Final Smashes in het nieuwste deel in de serie.

5. Robin – Pair Up

Veel fans van Fire Emblem: Awakening waren teleurgesteld toen het naar buiten kwam dat Chrom niet uitgenodigd was op het kinderfeestje van Mario. Gelukkig komt de zwaardvechter wel voor in de Final Smash van Robin- en hij deelt rake klappen uit.
62272 9

4. Captain Falcon – Blue Falcon

Hoewel het betreurenswaardig is dat de Final Smash van Captain Falcon geen super Falcon Punch in het gezicht is geworden, nemen we ook genoegen met deze epische Final Smash. Overreden worden door de Blue Falcon is geen straf- het is een privilege.
62273 7

3. Mega Man – Mega Legends

Niet één, niet twee, maar wel vijf Mega Mans komen bij deze Final Smash tevoorschijn. Mega Man X, Megaman.EXE, Megaman Volnutt en Transcode 003 Mega Man helpen Mega Man met een epische cinematische aanval die, hoewel hij niet zo sterk is, er zo cool uit ziet dat zelfs als je degene bent die de aanval in zijn gezicht krijgt je het alleen maar übervet kan vinden.
62274 9

2. Samus – Zero Laser

Als Samus een Smash Bal te pakken weet te krijgen en je krijgt de Zero Laser op je bakkes, geeft het hetzelfde effect als cocaïne voor de ogen. Er zijn veel Final Smashes waar lasers in voor komen, maar die van Samus is groot, blauw en onvergetelijk vet.
62275 9

1. Greninja – Secret Ninja Attack

Pokémon zijn cool. Ninja’s zijn cool. Wat gebeurt er als je ze samenvoegt? Dan krijg je Greninja. De Final Smash van Greninja is zo episch dat het niet in woorden samen te vatten is, dus we moeten het laten zien.
Super Smash Bros 3DS is al een tijdje uit (lees de review!), maar de Wii U versie laat nog even op zicht wachten. Wat vinden jullie de vetste Final Smash in de nieuwste Smash Bros. games?

Populair Nieuws

Laatste Reacties