De top 5 beste FIFA 16 verdedigers - Parkeer de bus!

Article
zaterdag, 19 september 2015 om 10:00
xgn google image
Om een wedstrijd te winnen moet je meer scoren dan de tegenstander. Maar om meer te scoren moet de verdediging natuurlijk sterk staan en voorkomen dat er tegendoelpunten vallen. De spelers uit de top 5 beste FIFA 16 verdedigers special zorgen ervoor dat geen enkele tegendoelpunt meer valt! Dit zijn de vijf beste FIFA 16 verdedigers.
FIFA 16 komt op 24 september uit en de demo release vond plaats op 8 september. Met alvast een aantal FIFA top 5 lijstjes (zoals de beste aanvallers, beste keepers, beste middenvelders en de beste FIFA 16 vrouwen) kan jij een sterke basis bouwen, maar de verdediging moet natuurlijk ook goed staan. Met de volgende spelers heb jij de beste verdediging, want dit zijn de beste FIFA 16 verdedigers!
beste FIFA 16 verdedigers

5. Mats Hummels

Mats Hummels is een Duitse voetballer die bij voorkeur centraal in de verdediging speelt. Na een aantal jaar (2005 tot 2009) voor Bayern München te hebben gespeeld, speelt Mats Hummels nu voor Borussia Dortmund waar hij momenteel ook aanvoerder is.
Mats Hummels krijgt van EA Sports de algemene rating van 86. Dat is één punt (+1 Overal) hoger dan zijn algemene rating in FIFA 15. Op de algemene FIFA 16 lijst staat de speler op plek 39.
78250

4. Giorgio Chiellini

Giorgio Chiellini is de Italiaanse voetballer die voor Juventus speelt in Italië en daar de positie van centrale verdediger en linksback kan invullen. In 2004 verruilde de op 14 augustus 1984 geboren Italiaan de club Livorno in voor Juventus.
Sinds 2006 is Chiellini een basisspeler in de verdediging van Juventus en won met de club vier landstitels op rij. Het is dan ook niet gek dat de Italiaan een hoge waardering krijgt. EA Sports geeft hem in FIFA 16 een algemene rating van 87, dat is drie punten(+3 Overal) hoger dan in FIFA 15. Chiellini blijkt beter te worden en bijt nu absoluut van zich af (Chiellini werd gebeten door Luis Suárez in 2014).
78251

3. Sergio Ramos

Real Madrid lijkt in elke lijst wel een speler te hebben staan en zo ook in de top 5 beste FIFA 16 verdedigers lijst. Sergio Ramos is namelijk de centrale verdediger die namens Real Madrid in deze lijst staat. Hij verruilde in 2005 Sevilla voor Real Madrid in en zal daar spelen tot 2020.
Het is dan ook niet gek dat hij de aanvoerdersband mag dragen. In FIFA 16 heeft Sergio Ramos een algemene rating van 87 en blijft daarmee gelijk aan zijn statistieken van vorig jaar. Hij mag dan misschien dit jaar niet gegroeid zijn qua statistieken, maar hij blijft wel een van de beste FIFA 16 verdedigers!
78252

2. Jérôme Boateng

Jérôme Boateng is een Duitse voetballer van deels Ghanese afkomst die speelbaar is bij FC Bayern München in Duitsland. In 2011 tekende hij bij de club en in 2013 verlengde hij zijn contract tot 2018. Bij de club kon hij de positie als centrale verdediger invullen.
Sinds zijn komst naar FC Bayern München is de centrale verdediger al drie keer landskampioen geworden en dat is mede te danken aan de goede verdediging. In FIFA 16 heeft Jérôme Boateng een algemene rating van 87 en stijgt daarmee één punt (+1 Overal) ten opzichte van zijn statistieken in FIFA 15.
78253

1. Thiago Silva

Thiago Silva is een Braziliaanse voetballer die ook wel Het Monster genoemd wordt. Als centrale verdediger en aanvoerder voor Paris Saint-Germain is hij sinds 2012 verantwoordelijk voor de beste prestaties van het team. Met Zlatan in de voorhoede hoef je niet bang te zijn dat er niet gescoord wordt, maar om tegendoelpunten te voorkomen heb je toch echt Thiago Silva nodig.
Thiago Silva is met PSG nu al drie jaar op rij landskampioen geworden en ook EA Sports ziet in dat Thiago Silva niet ondergewaardeerd mag worden. Hij krijgt dan ook de algemene rating van 88 en is daarmee de beste FIFA 16 verdediger. Hij is sinds FIFA 15 met één punt (+1 Overal) gestegen en is nog niet uitgespeeld!
Wie is volgens jou de beste FIFA 16 verdediger? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!
FIFA 16 komt op 24 september uit voor de Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 en de PC.

Populair Nieuws