Top 6 beste E3 2018 cosplay - Prachtige pakjes!

Article
maandag, 18 juni 2018 om 9:02
xgn google image
E3 is een evenement voor gamers, dus het is niet gek dat mensen op de beurs verschijnen verkleed als hun favoriete personage. Wij hebben er een paar gespot en voor je op een rijtje gezet. Dit is de top 6 beste E3 2018 cosplay! Om nog even lekker na te genieten.

6. Burger King

Ja, we weten al wat je denkt. Burger King, dat heeft toch helemaal niets met gaming te maken? Dat klopt helemaal. Toch hebben we de Burger King op nummer 6 in deze lijst met beste cosplay op E3 2018 gezet, omdat het wel ontzettend goed gedaan is.
Deze koning der hamburgers kwam op de showvloer even zijn royale stijl laten zien. Erg passend ook dat we hem toevallig tegenkwamen in de buurt van de Fortnite booth, dan kan de koning meteen een Victory Royale scoren! Nadat hij zijn hamburger op heeft uiteraard.
133989

5. Ratchet (Ratchet & Clank)

Toen wij onze favoriete Lombax voorbij zagen lopen op E3, moesten we er wel een foto van maken. Het is Ratchet van Ratchet & Clank! Deze cosplayer konden we (niet geheel verrassend) vinden in het gebied rondom de booth van PlayStation. Omdat Insomniac druk bezig is met de nieuwe Spider-Man game kunnen we geen nieuwe Ratchet & Clank game verwachten.
Daarom was het alleen maar goed dat we Ratchet hier konden zien. Met zijn vertrouwde Omniwrech poseerde hij ook even mooi. Goed om je te zien, Ratchet!
133990

4. Adam 'A-Tak' Takamoto (Galak-Z)

Ontwikkelaar 17-Bit wist ons in 2013 te verrassen met Galak-Z: The Dimensional, een leuke roguelike shooter waar je een transformeerbaar ruimteschip bestuurt. Anno 2018 staat er een nieuwe versie gepland voor de Nintendo Switch genaamd Galak-Z: Variant S, die een heleboel nieuwe verbeteringen moet gaan brengen. In de buurt van de Ninjala stand werd de game getoond en waarempel! Daar stond hij!
We hebben het dan natuurlijk over Adam 'A-Tak' Takamoto, de hoofdpersoon uit Galak-Z. Zijn retro anime uiterlijk was meteen herkenbaar en de cosplay was erg goed gedaan. Niet gek dat deze man daarom een plek verdient op onze beste cosplay van E3 2018 lijst.
133991

3. Lara Croft (Tomb Raider)

Binnenkort kunnen we al aan de slag met het nieuwste deel in de nieuwe Tomb Raider serie, Shadow of the Tomb Raider. In de buurt van de uitbundige Shadow of the Tomb Raider booth vonden we dan ook deze geweldige Lara Croft cosplay, tot in de puntjes uitgewerkt. Het gaat hier niet over de ouderwetse Angelina Jolie-versie van de bekende avonturier. Nee, dit is de jongere versie die we kennen uit Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider.
De nieuwe Lara Croft staat bekend om alle smerige situaties waar ze zich in bevindt. Ze krijgt veel te verduren en dat is ook meteen te zien aan haar uiterlijk. Deze cosplayer heeft dit perfect weten te recreëeren en daarom verdient ze een plek op deze lijst met de beste cosplay vanaf de beursvloer van E3
133992

2. Dark Armor Set (Dark Souls)

Toen we deze cosplayer over de showvloer zagen lopen, wisten we het meteen. Dit is gewoon één van de beste cosplay van E3 2018. We hoorden hem overigens ook al van een afstand aan komen lopen, want zijn bepantsering kletterde zoals een echt pantser dat ook hoort te doen. We willen niet eens weten hoe veel tijd er in deze cosplay gestopt is.
Deze persoon is natuurlijk verkleed niet als een specifiek personage, maar als een Armor Set uit Dark Souls De Dark Armor Set kan je terugvinden in alledrie de Dark Souls-games. Het zou bepantsering moeten zijn van de Darkwraiths, ridders die ooit zijn afgedaald naar de duisternis. Gezellig!
134117

1. T-Virus Zombies (Resident Evil 2), de beste E3 2018 cosplay

Het was al bekend dat de Resident Evil 2 remake van Capcom een geweldige booth had op de showvloer van E3 2018. Niet gek dat daarom de T-Virus zombies op nummer één staan in deze beste E3 2018 cosplay special. Deze angsaanjagende zombies liepen niet alleen buiten de booth rond; ook op weg naar binnen voor een gameplay sessie werd je belaagd door deze ondoden.
In de games kennen we de zombies uit Resident Evil natuurlijk als resultaat van de experimenten van Umbrella. Na een fout in een afgelegen laboratorium breekt de hel los in Resident Evil, maar in Resident Evil 2 moet een complete stad zwijken onder het T-Virus dat mensen in zombies verandert. Met die kennis in ons achterhoofd kunnen zij alleen maar de beste E3 2018 cosplay.
Beste E3 2018 cosplay

Populair Nieuws