Top 5 beste Barbecue apps - Om je vingers bij af te likken!

Article
woensdag, 24 juli 2019 om 12:07
top 5 beste barbecue apps om je vingers bij af te likken 90955 15
Vlees en drank, met dit prachtige weer is het de tijd waarop je in je achtertuin kolen in een bak stopt en daarna het vuur op laat laaien. Vleestang in de ene hand, biertje in de andere. Plotseling vergeet je hoelang dat worstje op de grill lag. Daarom hebben we de Top 5 beste Barbecue apps in het leven geroepen!
Zodat jij nooit meer in paniek hoeft te raken, zetten we de leukste Barbecue apps op een rij. Niet iedereen weet namelijk uit zijn hoofd hoelang je een zalm op het rekje moet leggen voor hij perfect is. Of ben je misschien op zoek naar een lekker recept? Je vindt het allemaal terug in deze Top 5 beste barbecue apps!

5. Biernet - Bieraanbiedingen

Wat is een Barbecue zonder bier? Dat is inderdaad simpelweg geen barbecue, maar wanneer je veel mensen hebt uitgenodigd is het misschien wel zo fijn om te weten waar je favoriete bier het goedkoopst is. Voor elke supermarkt in Nederland staat het aanbod voor je klaar, zodat jij alleen nog maar de beste hoeft te kiezen.
Maar dat is niet het enige wat deze app kan. Want het wil wel eens gebeuren dat niemand meer wil of mag autorijden tijdens een barbecue, en plotseling blijkt dan al je bier op te zijn. Wat doe je dan? Dan heb je een bierkoerier nodig.
Gelukkig heeft de Biernet app ook een helder overzicht van alle bierkoeriers bij jou in de buurt, zodat niemand droog hoeft te staan tijdens een gezellige barbecue.
Is het stil rond de grill? Dan heb je ook nog de optie om informatie over de verschillende biertjes die jouw barbecue rijk is op te zoeken in de app zodat er altijd stof voor gesprek is. De Biernet Bieraanbiedingen app is nu te downloaden via jouw appstore.
90956 1

4. Barbecue timing app

Laat jij ook regelmatig je worstjes verbranden? Of vergeet je wel eens hoe lang je biefstuk op de barbecue moet laten liggen? Dan is de Barbecue timing app misschien wel iets voor jou! Wanneer je het soort vlees op de app invoert met daarbij de garing die je voor het vlees wilt, kun je bijna achteroverleunen. De app laat je precies zien hoe je het vlees moet bereiden.
Dit betekent dus dat je nooit meer in het vlees hoeft te prikken of te porren om te kijken of je een eetbaar stuk vlees hebt gemaakt. De timer zegt wanneer je het om moet draaien en hoe vaak je dit moet doen. Zo wordt de standaard barbecue man bij de grill ook een beetje overbodig, en kan in principe iedereen zijn eigen stuk vlees in de gaten houden.
Als je dus nog steeds problemen hebt met het goed klaarmaken van een mooi stuk vlees, dan is dat in dit geval toch echt jouw probleem. Want de Barbecue timing app is voor als gratis te downloaden.
  • De iOS app vind je hier
  • De Android App vind je hier hier
90957 1

3. Backyard Barbecue party

Ken je dat? Je hebt zelf nog heel erg veel vlees op een bord liggen terwijl de kinderen al een behoorlijke tijd klaar zijn. De kinderen vragen wel om je aandacht, maar eigenlijk wil je toch het liefst al die stukken vlees die nog op de grill liggen burgermeester maken.
Gelukkig hoef je de kinderen dan niet zelf op de grill te leggen. Want meestal vinden ze het wel leuk om mee te kijken bij het barbecueën. Dat is ook de reden dat we Backyard Barbecue Party in deze top 5 barbecue apps hebben gezet. Laat de kinderen hamburgers maken, drankjes inschenken en zichzelf vermaken met deze app.
Het is natuurlijk wel zo fijn als kinderen veilig barbecueën, en je niet het risico loopt dat je een enkeltje naar het brandwondencentrum in Beverwijk moet gaan boeken. Backyard Barbecue Party is, net als de andere apps in dit lijstje, gratis te downloaden. Eenmaal gedownload kun je met een gerust hart al de speklapjes die je op kunt naar binnen werken!
90958 1

2. Grill Recepten

Geen inspiratie? Geen idee wat je op de barbecue moet leggen? Dan is deze Grill Recepten app een goede optie! Met allerlei mondwaterende recepten heb jij altijd iets om op de barbecue te bereiden. Daarnaast gaat deze app ook verder dan de standaard speklapjes of schouderkarbonades.
De app geeft je ook recepten voor lekkere salades of heerlijke vegetarische gerechten. Wel zo fijn wanneer je zelf niet zo’n keukenprins(es) bent, en toch een gezellig avondje wil barbecueën. Daarnaast zijn de recepten ook voor de beginnende barbecueër onder ons niet al te moeilijk. Stap voor stap worden de ingrediënten benoemd, en wordt tevens de bereiding aan je uitgelegd. Zo hoef je dus nooit meer iets aan te laten branden.
Hoewel je normaal gesproken gewoon moet betalen voor een verzameling aan goede recepten, is deze app compleet gratis te downloaden voor alle mobiele platformen. Wanneer je dus een keer inspiratieloos met een spatel in je hand staat, is het fijn om te weten dat er een app is die je kan helpen.
90959 1

1. The Pitt Pal BBQ App

De moeder aller Barbecue apps! Wanneer je deze app hebt geïnstalleerd wil je eigenlijk nooit meer iets anders. Heb je een goed recept voor een paar lekkere spare-ribs nodig? Geen probleem!
Zelfs wanneer je wilt weten hoelang je een mooi stuk vlees op de barbecue moet hebben, hoef je het alleen maar op te zoeken. En dat is dan weer waar de barbecue timer app te pas komt. Deze app is bijna alle voorgaande apps samengevoegd en meer. Zelfs de optimale temperatuur voor het grillen van je stuk vlees kun je vinden in deze Pit Pall BBQ app.
Daarnaast kun je notities schrijven, bijvoorbeeld voor wanneer je de kolen hebt aangestoken, vervolgens kun je met deze app instellen wanneer je de optimale temperatuur hebt bereikt. De Pitt Pal BBQ App is geïnspireerd op een techniek die professionele barbecueërs al jaren gebruiken. Het enige verschil tussen hun techniek en die van de app is dat profs alleen pen en papier, hooguit een Excel bestand gebruiken om hun beste vlees te maken.

Bewaar je data voor de volgende keer

En als je het helemaal professioneel wilt maken, dan heb je ook nog de mogelijkheid om de gegevens van je afgelopen barbecuesessies te exporteren naar je computer en te gebruiken in Excel, om de volgende keer nog beter te zijn in het garen van je stuk vlees.
Dit klinkt allemaal behoorlijk professioneel, en dat is het eigenlijk ook. Gelukkig hoef je niets te betalen om gebruik te maken van de app. Je kunt er wel voor kiezen om te betalen voor deze Barbecue apps, maar dat is alleen nodig als je écht professioneel aan de slag wilt.

Top 5 beste barbecue apps - Veel succes met bakken!

Wanneer je de volgende keer dus met je handen in het haar zit en geen idee hebt wat je moet doen met je barbecue, pak dan gewoon deze top 5 beste barbecue apps op je smartphone erbij. Op die manier hoef je nooit meer gestrest te raken wanneer je aan het grillen slaat. Was voordat je met je vlees bezig gaat nog wel even je handen, want met je handen in je haar staan is nooit zo fris.
Wil je nog beter voorbereid zijn op de zomer? Lees dan ons handige lijstje met zomer gadgets. Of blijf juist lekker binnen zitten, maar pak er een tropische game bij!

Populair Nieuws

Laatste Reacties