Top 5 beste 4K monitors - Kwaliteit voert de boventoon

Article
woensdag, 29 november 2017 om 16:08
xgn google image
4K resolutie wordt steeds populairder.. De beeldkwaliteit is magisch en verbluffend bij zowel de TV's en monitors, maar de prijzen zijn nogal hoog. Maar voor degene die bereid zijn om dit soort hoge bedragen neer te leggen zijn hier de beste 4K monitors van dit moment!
In dit lijstje kijken we niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar de prijs. Dus prijs-kwaliteitsverhouding weegt dus behoorlijk mee hier!

5. Philips Brilliance Monitor BDM4350UC - 599 euro

Deze monitor heeft haarscherpe beeldkwaliteit, iets wat vanzelfsprekend is als de monitor in het lijstje beste 4K monitors staat. Wel is de monitor op de vijfde plek te vinden, dit komt vooral door de grootte. De monitor is met zijn 43 inch namelijk bijna net zo groot als de hedendaagse TV die in een huiskamer te vinden is. Hierdoor zou je hem in een lekker knus werk- of studeerkamertje niet kwijt kunnen.
Ondanks de grootte van het scherm heeft de monitor uiteraard ook een aantal pluspunten. Door de ingebouwde luidspreker heb je bijvoorbeeld geen externe geluidsinstallatie nodig. Ook de responstijd van 5 milliseconden is een gunstig gegeven feit. Het is niet de beste responstijd voor gaming, maar voor zo'n grote monitor is het zeer goed te doen.
122234

4. Samsung LU28E570DS - 399 euro

Dit is de goedkoopste monitor die je in het lijstje van beste 4K monitors gaat vinden. Met een reactietijd van 1 milliseconde kun je de 4K resolutie ook goed gebruiken om te gamen. Ook de kleuren worden door de helderheid van 370 cd/m2 beter weergegeven.
Daarnaast zit er aan het design van deze Samsung monitor ook een pluspunt, je kunt hem namelijk ophangen aan de muur. Hierdoor zal er meer ruimte zijn voor andere werk gerelateerde dingen of accesoires.
De Samsung LU28E570DS is op te halen voor een bedrag van 399 euro!

122245

3. LG 27UD58-B - 399 euro

Deze IPS monitor is een top beeldscherm voor al je bezigheden, maar vooral voor het gamen. Eén van de belangrijkste dingen in games zijn dan ook de kleuren, de LG 27UD58-B ondersteunt 99% van het sRGB kleurprofiel, de kleuren zullen dus op een goede manier worden weergeven.
Daarnaast is de monitor in het bezit van allerlei gaming pluspunten. Bijvoorbeeld Black Stabilizer, hiermee kun je gewoon nog steeds zien wat er gebeurt in de game als je je bevindt in een donkere ruimte. Of denk aan de AMD FreeSync, hiermee zijn haperende beelden verleden tijd. Ook de repsonstijd van 5ms is gunstig.
Met een prijskaartje van 399 wordt het gamen, werken en films en series kijken in 4K goedkoop gemaakt door LG. Op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding scoort deze LG monitor dan ook een hele dikke vette voldoende!
122246

2. LG 27UD68-P - 469 euro

Weer een monitor met een IPS paneel. In samenwerking met 100% herkennen van het sRGB kleurprofiel zijn de kleuren op deze 4K monitor fenomenaal. Niet alleen gamen wordt hierdoor beter, maar ook kun je foto's en video's nauwkeuriger bewerken!
Ook deze monitor bevat AMD FreeSync, dus in samenwerking met de responstijd van 5 milliseconden is haperen tijdens het gamen geen optie meer. Het scherm van 27 inch ziet er prachtig uit en fleurt je werkplaats op met fantastische beelden.
De LG 27UD68-P kost je 469 euro.
122247

1. Philips 328P6VJEB - 549 euro

De eer van de eerste plek in het lijstje beste 4K monitors gaat uit naar de Philips 328P6VJEB/00. Deze monitor heeft van alles wat, het is goed voor games, goed voor grafisch werk en ook nog eens top om films en games op te kijken. Eigenlijk is 4K gewoon helemaal top!
Door het VA paneel kun je vanuit elke kijkhoek de ware kleuren nog steeds zien van het 32-inch grote scherm. De monitor valt geheel te verstellen naar jouw voorkeur en bezit over een trillingsvrije technologie, hierdoor zullen je ogen veel minder snel geirriteerd worden. Heel belangrijk voor als je dag en nacht gekluisterd zit aan je scherm! Daarnaast is de responstijd van 4 ms ook een belangrijke factor voor het op nummer één staan in dit lijstje!
Deze monitor van Philips kost 549 euro.

Beste 4K monitors - Welke heb jij?

Dit is zomaar een greep uit de beste en meest voordelige 4K monitors op dit moment. Heb jij er eentje thuis staan en welke heb je? Of ben je meer

Populair Nieuws

Laatste Reacties