De 5 meest bizarre Assassin's Creed Unity glitches en bugs

Article
woensdag, 12 november 2014 om 15:20
xgn google image
Arme Assassin’s Creed Unity. De game is nog maar amper uit en nu vinden mensen al de meest bizarre glitches in de game. Eigen schuld dikke bult van Ubisoft of niet? XGN telt de 5 grappigste glitches uit Assassin’s Creed Unity af.

5. Assassin's Creed: PS1 Editie

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe de nieuwe AC eruit zou zien als hij 20 jaar geleden uit zo zijn gekomen? Assassin’s Creed Unity mag dan wel alleen op de huidige nieuwe systemen (en PC natuurlijk) uitkomen, dat betekent niet dat we niet terug kunnen gaan naar de gloriedagen van de eerste Playstation met deze geweldige low-pixel glitch.
61790 10

4. I believe I can fly...?

Twitteraar Matt probeerde vergeefs van een toren te springen in Assassin's Creed Unity. Het resultaat? Spectaculair.
Als bonus nog een glitch uit Assassin's Creed 3 (bedankt oplettende lezers!).
61791 1

3. Fuck obstacles

Hoewel het realisme over het algemeen ver te zoeken is in Assassin’s Creed is er één ding zeker; de NPC’s (niet-speelbare karakters) zijn over het algemeen niet zo speciaal. Deze NPC loopt echter zonder enige moeite over een omgevallen kar heen. Misschien kunnen we van deze plebejers toch nog iets leren?
1415715578 ulol2cskj
61793 6

2. Super Assassin's Creed Kart

Helaas zit er geen karting minigame in Assassin’s Creed Unity. De NPC’s lijken daar alleen maling aan te hebben, want ze racen op ontzichtbare karts door de straten van Parijs. Als Ubisoft dit leest: Geef ons Super Assassin’s Creed Kart DLC!
61794 6

1. Horror - Internetmeme

Halloween is alweer een tijdje achter de rug, dus Assassin’s Creed Unity is een beetje laat met deze ontzettend creepy beelden. Meerdere gamers laten zien dat in cutscenes de gezichten van bepaalde personages verdwijnen, maar de mond en ogen blijven wel rondzweven… Als Assassin’s Creed Unity niet goed verkoopt kan de game altijd nog in een Survival Horror game omgetoverd worden. De basis is er al en is aan het uitgroeien tot ware internetmeme!
Huiver terwijl deze glitch bij een iconische scene uit de film Psycho de horror een tandje omhoog schroeft.

Populair Nieuws