Top 5 accessoires voor je smartphone

Article
zaterdag, 27 februari 2016 om 12:00
xgn google image
De smartphone is niet meer weg te denken. Ben je op zoek naar nieuwe accessoires voor je smartphone? Wij hebben de top 5 accessoires die het beste en leukste zijn vast voor je op een rij gezet:
Vrijwel iedereen heeft er één en tegenwoordig worden smartphones zo goed gemaakt dat je er jarenlang plezier van zal hebben. De drive om ieder jaar een nieuwe smartphone te kopen wordt steeds minder. Deels komt dit omdat de techniek iets stil lijkt te staan waardoor er weinig nieuws op de markt komt en tegelijkertijd maken de fabrikanten de telefoons zo goed, dat ze niet ieder jaar vervangen hoeven te worden. Op het gebied van accessoires zien we echter wel veel gebeuren.

5. Speciale telefoonhoesjes

Hoesjes! Het klinkt saai, maar per telefoon zullen er vast meer dan twee verkocht worden en de markt voor hoesjes is enorm. Zo kun je op het oog onverwoestbaar hoesje kopen en aan de andere kant de meest lieve hoesjes met een hoog aaibaarheids gehalte. Voor ieder wat wils. Toch zijn deze hoesjes onmisbaar voor de telefoon.
Door het dagelijkse gebruik zullen vele smartphones een plotselinge duik naar het trottoir gemaakt hebben of zelfs eindigen in het toilet. Vooral de ´wallet´ hoesjes zijn veel verkocht en ook uitermate handig in gebruik. Zo heb je de meest cruciale levensvereiste in één hand: je bankpas en telefoon. Tegenwoordig zijn er zelfs ruige machinefabrikanten die zich melden. Stoere hoesjes geassocieerd met stoere namen als CaterPillar of Hummer.

4. Super slimme USB opslag

De MicroDuo USB is ideaal voor mobiele gebruikers die foto´s, films en documenten veilig willen opslaan op een USB en niet in de cloud. Zonder een stekker zet je bestanden vanaf je telefoon op je PC dankzij de MicroDuo. Het apparaatje heeft een USB en micro USB poort.
Snel en eenvoudig maak je ruimte vrij voor eventuele iOS of Android updates en natuurlijk nieuwe foto’s en films. Deze slimme MicroDuo´s zijn al beschikbaar in 8GB, 16GB, 32GB en 64GB opslag capaciteit. Voorkom dat je geheugen vol zit van je smartphone en neem je hele muziekcollectie overal mee naartoe!

3. Beveiligingscamera

Beveiligingscamera’s voor je mobiel zie je in alle vormen en maten. Van babycamera’s, waarmee je over de hele wereld een oogje op je slapende baby kunt houden, tot zware beveiligingssystemen. De camera’s kun je vanaf de smartphone of tablet eenvoudig besturen. Ze staan namelijk in contact met je wifi en zenden de beelden vervolgens door. Al naar gelang de camera kun je vanuit de luie stoel op afstand het zicht zowel horizontaal als verticaal 360° draaien of inzoomen.
De babycamera’s beschikken zelfs over een 2-weg audiosystemen. Je hoort wanneer je baby wakker wordt en het is zelfs mogelijk om een liedje te zingen voor je baby zodat hij of zij weer rustig verder kan slapen. Beveiligingscamera´s zijn soms zelfs uitgerust met infraroodverlichting. In het donker kun je daarmee zien wat er rond jouw huis gebeurt.

2. Bluetooth oordopjes

Bluetooth oordopjes zijn veilig en super handig. Vanaf het begin der mobiele telefoons hebben oordopjes de onmisbaarheid van het mobieltje alleen naar vergroten. Met alle ontwikkelingen worden onze smartphones alleen nog maar meer onmisbaar in ons dagelijks leven.
Bluetooth oordopjes geven je de mogelijkheid om altijd handsfree te bellen en muziek te luisteren. Al rennend door de bossen kun je genieten van je nieuwste muziek zonder dat de draadjes blijven plakken aan je zwetende lichaam. Ook in de auto of thuis zijn deze oordopjes geweldig. Zo blijven je handen aan het stuur als je dat lang verwachte telefoontje krijgt en snij je zonder problemen alle groenten voor een heerlijke maaltijd terwijl je ijverig door de keuken loopt.

1. Smartphone Virtual Reality brillen

Virtual Reality-brillen (VR-brillen) variëren van kartonnen zelfbouwpakketten tot high-end brillen voorzien van alle gemakken. Steeds meer grote fabrikanten storten zich op de brillen en zelfs Samsung, HTC en lenzen specialist Zeiss doen mee. Alle brillen hebben gemeen dat je jouw toestel aan de voorzijde in de bril stopt. Zo kun je games spelen waarbij je het idee hebt dat je volledig in het spel zit.
Ook kijk je films op ongeveer 70 mm afstand van je mobiel en met het scherm zo dichtbij geeft dat een levensechte ervaring. Wat je ziet bepaal je zelf door ergens naartoe te kijken. Wanneer je bijvoorbeeld een spel speelt en je om hoog kijkt, dan zie je ook echt de lucht. VR-Brillen bieden je spannende en intense ervaringen die je echt zelf mee moet maken!
Dit artikel is geschreven door Budger.nl, meer lusten, minder lasten!