Top 10 tofste LEGO Dimensions game series voor je verzameling!

Article
donderdag, 07 juli 2016 om 16:29
xgn google image
LEGO Dimensions is divers en biedt het beste van de film en game franchises, maar dan in LEGO-versie. Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op de top 10 tofste LEGO Dimensions game series en dit zijn de resultaten!

10. Midway Arcade

Op de tiende plaats in de top 10 tofste LEGO Dimensions game series hebben jullie het voor elkaar gekregen om de Midway Arcade set mee te laten tellen. De koddige collectie stelt je in staat om een wereld te betreden waarin Arcade games nog een grote rol spelen. Geen nieuwe Battlefield of FIFA, maar Donkey Kong en Gauntlet.
De Midway Arcade is eigenlijk een grote throwback Thursday naar de tijd dat iedere game nog opgroeide met spelkasten in plaats van echte consoles. Een toffe feature aan deze set is dan ook dat je zelf achter de arcadekasten kan kruipen en de ouderwetse games spelen. Wie wil er nou niet aan de slag kunnen met franchises die de game-industrie gevormd heeft?
94458

9. Ghostbusters

Wetenschappers Peter Venkman, Raymond Stantz en Egon Spengler hebben er niet aan kunnen ontkomen. Ook zij hebben aan een LEGO versie moeten geloven! LEGO Dimensions Ghostbusters is, zoals de titel al zegt, een gelegoficeerde Ghostbusters avontuur.
Niet alleen het LEGO portaal is bij deze set geopend, want ook het poort naar de demonische wereld staat open. In deze uitbreiding is het aan spelers de taak om New York te ontruimen van alle gevaarlijke geesten. En ja, de Marshmallow Man moet ook weer gestopt worden!
94459

8. LEGO Movie

In 2014 ging er een film in première die de wereld van LEGO op zijn grondvesten deed schudden. De LEGO Movie was een groot succes onder mensen van alle leeftijden, waarbij het onderdrukken van het kind zijn een moeilijke opgave was. Kort daarop volgde er ook nog een LEGO Movie game die wij met een 6.5 beloonde.
Op de achtste plaats van de top 10 tofste LEGO Dimensions game series keert de LEGO Movie terug. De figuren van de originele game en film komen LEGO Dimensions op stelten zetten. Wildstylez, Batman en de Astronaut, alle herkenbare figuren zijn aanwezig om van LEGO Dimensions een ster te maken.
94461

7. A-Team

Als er een onmogelijke klus te klaren is, bel je natuurlijk de A-team! Het bonte gezelschap van huurlingen lossen altijd de grootste problemen op door van willekeurige schroot altijd de meest innovatieve wapens of voertuigen te creëren. Straks kunnen ze ook in de LEGO dimensie knutselen, want het is een van de nieuwe sets die eraan zit te komen.
De brede Mr.T de verleidende Face, doorgedraaide Murdock en leider Hannibal weten over een nog onbepaalde tijd hun mannetje te staan tussen de LEGO blokjes. Hier kunnen ze naar hartenlust knutselen tot ze erbij neervallen, maar dat doet het A-Team natuurlijk niet! Waarschijnlijk gaan je taken bestaan uit vrouwen redden, terroristen bestrijden en illegale operaties om zeep helpen. Ze zijn namelijk niet voor niets de laatste hoop!
94462

6. Jurassic World

Op de zesde plaats in de top 10 tofste LEGO Dimensions game series staat een prehistorische franchise die al een geruime tijd meegaat. Er is ook al een LEGO game van verschenen, maar een extra LEGO toevoeging kan geen kwaad. Zo kan je ook in de Dimensions met fossielen aan de slag!
Het speciale park waar dinosaurussen gehouden en gekweekt worden is in rep en roer. Hier is het aan jou om de chaos een te onderdrukken en het attractiepark veilig te stellen. De Jurassic Park uitbreiding van LEGO Dimensions is een van de meest uitgebreide pakketten, maar ook een van de gevaarlijkste!
94463

5. Adventure Time

De avonturen van Finn en Jake heeft als eindbestemming de LEGO Dimensions franchise gekregen. Deze set gaat er dus no aankomen, waarbij de magische hond en de naïve jongen naar alle waarschijnlijkheid naar een blokkerige versie van het Land van Ooo brengt. Er is nog niet veel over deze uitbreiding vekend en wat er precies gedaan moet worden, maar je moet niet vreemd op kijken als de ijskoning een van de slechterikken speelt. Het blijkt dat er erg veel Adventure Times fans zijn, want deze set bemachtigt wel een vijfde plaats in de top tofste 10 LEGO Dimensions game series.
94464

4. The Lord of the Rings

Op de vierde plaats in de top 10 tofste LEGO Dimensions game series staat een van de meest populaire fantasie series die het levenslicht heeft gezien. The Lord of The Rings kent zijn eigen films, comics, kledinglijn, games én LEGO dimensions uitbreiding. In de game neem je het genootschap van de ring met je mee op avontuur om af te rekenen met Sauron en zijn vervloekte ring. Er is alleen een grote plottwist, waarbij Batman Gandalf redt!
94465

3. Portal 2

Op de derde plaats in de top 10 tofste LEGO Dimensions game series is een uitbreiding te vinden die je waarschijnlijk nooit achter een LEGO game zou zoeken. Portal 2 laat je in het LEGO universum spelen met de portalen tussen tijd en ruimte. De enorme faciliteit biedt een uitdagende reis waarbij er behoorlijk gepuzzeld moet worden om de wereld door te komen.
In de LEGO Dimensions Portal 2 add-on krijg je, net zoals in de originele game, te maken met de geflipte artificiële intelligentie GLaDOS. Ook kan je je zuur verdiende nopjes uitgeven aan het uitbreiden van de faciliteit, om nieuwe gebieden te openen en meer plezier aan het spel te beleven. Een prima toevoeging voor de LEGO-spelers die een uitdaging zoeken.
94466

2. Back to the Future

De LEGO versies van Marty McFly en Dr. Emmett Brown hebben een verandering doorgebracht in LEGO Dimensions. Het tweetal reist door de tijd om onder andere een doldwaas avontuur tegemoet te gaan in het Wilde Westen. De flitsende DeLorean brengt evenveel plezier als problemen, maar in een LEGO wereld levert dat alleen niks dan vermaak op. Back to the Future blijft ook in de toekomst erg tof!
94467

1. Harry Potter

De ereplaats van de top 10 tofste LEGO Dimensions game series is toebedeeld aan een jongen die iedereen wel kent. Harry Potter, de jongen met die Lord Voldemort heeft overleefd, komt naar LEGO Dimensions. Alsof een hele reeks aan LEGO games nog niet genoeg was, moet de tovenaar ook nog hier op komen duiken. Dat is volgens het aantal stemmen totaal geen probleem.
Welke verhalen de LEGO set gaat omvatten is nog niet bekend, maar je kan er vergif op innemen dat de tovernaarsschool Zweinstein een van de gebieden is waar je rond kan struinen. Dat is natuurlijk geen nieuw begonnen terrein, maar dat neemt niet weg dat het weer een enorm avontuur gaat worden. Wie weet duikt Voldemort weer op!
Heb je je kunnen vinden in de top 10 tofste LEGO Dimensions game series of juist niet? Je kan in ieder geval in de loop van de tijd aan de slag met een nieuwe golf aan LEGO Dimensions series!