Top 10 toffe Fortnite merchandise om te kopen

Article
donderdag, 09 augustus 2018 om 13:16
xgn google image
Fortnite is een razend populaire game. Eentje die voor veel spelers veel meer dan gewoon een spelletje is. Voor deze mensen is er naast de game ook genoeg toffe Fortnite merchandise te krijgen. Eat, sleep, Fortnite, repeat!
Iedere week zetten talloze Fortnite spelers zich in voor de nieuwe challenges die de game biedt. Deze gamers gaan tot op het bot om de beste te zijn. En dat gaat veel verder dan alleen even spelen. Fortnite is voor hun een levensstijl. Gelukkig is er genoeg tofs om de game terug te laten komen in ieder hoekje van je kamer tot ver daar voorbij!

10. Fortnite logo mok

De eerste plek waar je Fortnite terug wil laten komen is op je scherm natuurlijk. Maar als je op de bank zit met een kop koffie kun je ook met Fortnite bezig zijn. Zeker als het logo van de game pronkt op deze toffe mok. Bij Gamemania kun je deze mok voor nog geen 8 euro in huis halen!
137105 1

9. Fortnite muismat

Fortnite speel je tegenwoordig overal en op ieder platform. Maar het begon allemaal met de PC-versie. Daarop speel je de game zoals alle games met je toetsenbord en je muis. En onder een muis die lekker glijdt hoort natuurlijk een toffe muismat.
Bij voorkeur eentje die het Fortnite thema draagt. En die is er! Voor 27.95 heb je deze toffe muismat via bol.com in huis!
137106 1

8. Sleutelhanger

Een Fortnite gamer heeft Fortnite bij zich als hij thuiskomt en als hij weg gaat. Niet alleen op je mobiel, maar ook aan je sleutelbos! Want waar je sleutelhangers in alle soorten en maten kunt krijgen, kan dat ook met het Fortnite logo erop.
Voor 9,95 is deze sleutelhanger van bol.com van jou!
137107 1

7. Fortnite controllerskin

Als je Fortnite vooral op een console, zoals de PlayStation 4, speelt, is het een must om je controller ook Fortnite te laten ademen. Hoe tof zou het zijn op een lama of de quote ‘Victory Royale’ op je controller te hebben? Die ook nog eens licht geeft. De PlayStation 4 controller heeft een light bar die al tijden versierd kan worden met stickers in alle thema’s die je kunt bedenken.
Dus ook het Fortnite thema is daarop aan te brengen. Bij consoleskins.nl krijg je een toffe sticker voor je controller voor 5,99. Welke plak jij op je controller?
137108 1

6. Fortnite shirt

Fortnite kun je ook op je lichaam dragen. Nee, je hoeft niet gelijk een lama op je arm te tatoeëren. Je kunt ook gewoon een Fortnite T-shirt kopen. Op die manier straal je genoeg liefde voor de game uit.
Een Fortnite shirt is op veel plekken te koop. De meeste hebben simpelweg het logo erop staan. Maar deze van Fruugo is wel heel tof, want die heeft alle Emotes erop staan! Voor 19,95 kun jij ermee pronken.
137109 1

5. Fortnite telefoonhoesje

Als je dan toch Fortnite op je telefoon aan het spelen bent, kun je dat net zo goed in stijl doen. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een Fortnite beltoon en achtergrond? Met een Fortnite telefoonhoes natuurlijk!
Voor de meeste iPhones is namelijk op fortnitemerch.nl een hoesje te krijgen die de achterkant van je telefoon beschermt in stijl. Maar liefst drie lamas schitteren op de hoes voor maar 12,99!
137110 1

4. Fortnite pet

Fortnite shirtjes, stickers, muismatten. Het kan dan toch bijna niet anders of er is ook een Fortnite petje. En jawel hoor, die is er! Voetbalshirtkoning.nl heeft een toffe pet in zijn collectie zitten waarop het Fortnite logo geborduurd is.
De pet heeft een ronde klep en is verder helemaal zwart, terwijl het logo er contrasterend in wit op is gezet. Voor 9,95 kan deze pet op jouw bol staan en draag jij je liefde voor de game de hele dag uit.
137111 2

3. Fortnite Llama knuffel

Fortnite is niet zomaar een spel. Dat hebben we al een paar keer gezegd. Je staat ermee op en gaat ermee naar bed. En dat laatste kan nu letterlijk, want voor 12,99 kun jij een Fortnite Llama in huis halen.
Geen echte natuurlijk, maar een pluche lama zoals je die ook in de game tegenkomt. Het zachte knuffeldier van Fortnitemerch.nl is ongeveer 25 centimeter groot en helpt je in Fortnite stijl de nacht door!
137112 1

2. Fortnite Guide

Als je Fortnite aan het spelen bent en je nooit eerste wordt, dan kun jeop zoek gaan naar tips. Vraagt het je vrienden en iedereen die je maar tegenkomt. Toch is maar één manier om een Fortnite eindbaas te worden: de Fortnite guide kopen.
bol.com heeft verschillende guides in de aanbieding, waaronder deze paperback van Jason R. Rich van nog geen 9 euro. Hiermee word je echt een pro speler!
137113 1

1. Fortnite PlayStation 4 bundel

Als je dan echt alles uit de kast wil halen en Fortnite (naast pc of mobiel) op een console wil gaan spelen, dan koop je een Fortnite PlayStatrion 4 bundel. Voor 299 euro krijg je dan een PlayStation 4 Slim 500 GB met de game erbij. Als bonus krijg je daar ook nog eens 500 V-bucks en een Royal V-Bomber outfit bij!
Deze PlayStation 4 bundel is momenteel niet beschikbaar, maar je kunt hem wel reserveren bij bol.com.

Meer over Fortnite dan deze Fortnite Merchandise

Heb je nou al deze merchandise al in huis en ga je door het leven als een Fortnite goeroe? Maar kun je toch niet genoeg krijgen van alles dat met de game te maken heeft? Lees dan ook eens de Fortnite Llama Locaties!

Populair Nieuws