De top 10 Sinterklaas cadeaus voor in de schoen 2016!

Article
maandag, 21 november 2016 om 11:05
xgn google image
Sinterklaas is inmiddels weer in ons koude kikkerlandje en de goedheiligman neemt zoals elk jaar weer een grote zak met Sinterklaas cadeaus voor in de schoen mee. Om er zeker van te zijn dat je niet weer met 25 chocoladeletters opgescheept zit, hebben we voor jou een mooie top 10 gemaakt. Dan heb je in ieder geval voldoende inspiratie!
Zachtjes aan zullen er ook dit jaar steeds meer schoenen gezet gaan worden bij de open haard, kachel of waar je dan ook maar een plekje kunt vinden. De lokale supers hebben de bestellingen voor winterpenen al geplaatst bij de groenteboer en nu is het tijd dat ook jij in actie gaat. Het maken van een verlanglijstje is misschien wel één van de meest zenuwslopende zaken van het Sinterklaasfeest en moet het enkel afleggen tegen de slapeloze nachten die voorafgaan aan 5 december.

De top 10 Sinterklaas cadeaus voor in de schoen van 2016

Om deze bijna onmogelijke taak voor jou een klein beetje draaglijker te maken, hebben we een Top 10 Sinterklaas cadeaus voor in de schoen gemaakt. Zodat je genoeg inspiratie hebt en dat lijstje zo ingevuld is. Alle cadeautjes die we noemen zijn allemaal voor onder de tien euro te koop, dat bespaart de goedheiligman toch weer een rib uit zijn lijf. Nu maar hopen dat de oude Sint nog goed kan lezen...

Sinterklaascadeaus voor in de schoen

10. Pikachu Rugtas

Pokémon is weer helemaal terug van weggeweest! Pokémon GO wist de Japanse hype weer vol in de spotlight te zetten en nu Sun en Moon ook bijna uitkomen is Pokémon belangrijker dan het lang geweest is. Om geheel in stijl de blitz te kunnen maken overal waar je gaat, doe je er goed aan deze Pikachu rugtas op je verlanglijstje te zetten.
De rugzak is te bestellen voor 9,99 euro en past dus precies binnen het budget van de heilige dakruiter. al met al het ideale Sinterklaas cadeaus voor in de schoen van een Pokémonfan! Pokémon Sun en Moon beloven trouwens geweldige games te worden, zoals je kunt lezen in onze review.

9. The Hunger Games Catching Fire DVD

Niet alleen je open haard zal deze wintermaanden in vuur en vlam staan met deze DVD op je verlanglijstje! Plof lekker op de bank en zet een film op. Deze koude wintermaanden zul je in het gezelschap van Katniss Everdeen doorbrengen. In het tweede deel van de Hunger Games serie zien we hoe Katniss en Peeta terugkeren om het hele gebeuren nog eens dunnetjes over te doen.
Deze DVD maakt je lijstje Sinterklaas cadeaus voor in de schoen helemaal compleet en voor 9,99 euro kan de gulle bisschop deze gave film al in je schoen stoppen, niks te klagen dus!

8. Super Smash Bros Amiibo

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent samenkomen met familie en vrienden, lekker eten, opwarmen bij de open haard en natuurlijk elkaar helemaal tot pulp slaan in Super Smash Bros! De uitgerekende tijd om vetes die gedurende het jaar opgebouwd zijn uit te vechten is aangebroken, dus die Wii U kan afgestoft worden! Maak je klaar om die vervelende oom alle hoeken van de kamer te laten zien, maar dat doe je natuurlijk wel met gratie.
Met één van de gave Super Smash Bros Amiibo als kun je je overwinning nog glorieuzer maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Mii Brawler, Swordfighter of Gunner? Of ga je toch liever aan de slag met klassiekers King Dedede, Ness of Rob? Al deze Amiibo maken kans één van de tofste Sinterklaas cadeaus voor in de schoen te zijn, nu allemaal te bestellen voor 7,99 of 9,99 euro!

7. Nationale Bioscoopbon

Naar de bioscoop gaan is erg leuk en de komende tijd gaan er weer veel toffe films in première. In de dure maanden die komen gaan kan het wel een probleem zijn om het geld hiervoor te vinden. Daarom is een Nationale Bioscoopbon een uitgerekend idee voor op je lijstje Sinterklaas cadeaus voor in de schoen!
De lieve Sint hoeft ook niet erg diep in de buidel te tasten, want de bonnen zijn er al vanaf 10 euro!

6. Skylanders Imaginators Creation Crystal

Bescherm Skylands deze feestmaanden met deze gave Skylanders Imaginators Creation Crytal op je lijstje Sinterklaas cadeaus voor in de schoen. Gebruik je fantasie om de tofste Skylanders te maken en maak al je vrienden, je neven en nichten en de hond van de buren zo jaloers dat ze groen zien!
Deze Skylanders Imaginators Creation Crystal is voor 8,99 euro absoluut niet peperduur, dus de goedheiligman kan vast wel over zijn hart strijken om ervoor te zorgen dat jij deze kristal 's ochtends in je schoen vindt!

5. Assassin's Creed PlayStation 4 light bar sticker

De Ezio Collection van Assassin's Creed komt binnenkort uit en met deze light bar sticker ben jij daar optimaal op voorbereid! Zet deze sticker op je lijst Sinterklaas cadeaus voor in de schoen, zodat jij met je eigen customized controller de ultieme assassin kunt gaan besturen.
De sticker is speciaal gemaakt voor de PlayStation 4 controller en is gemaakt van vinyl en heeft een prijskaartje van 9,99 euro.

4. Disney's Frozen DVD

Frozen is nog steeds dé Disney sensatie voor jong en oud en nu kun jij dagen aan een stuk je hele familie gek maken met je prachtige zangkunsten wanneer je meezingt met "Let it Go". Nu het weer ook weer kouder wordt en je tenen steeds sneller frozen raken wanneer je een stap buiten de deur zet is het een wijs besluit om lekker op de bank te gaan zitten met een goede film.
De DVD is voor 9,99 te bestellen en aangezien de Sint overtuigd is van jouw talenten zal hij deze kans niet voorbij laten schieten, dus zet deze DVD maar snel op je lijstje Sinterklaas cadeaus voor in de schoen!

3. Fantastic Beasts and Where to Find Them Funko Pocket Pop

Fantastic Beasts and Where to Find Them is inmiddels te zien in de bioscopen en naast tal van gave fabeldieren introduceert de film ook gave karakters. Deze kun kun jij nu in het klein bezitten en overal mee naartoe nemen, ook zonder koffer! Twijfel dus ook niet langer en zet deze sleutelhangers, waar jij vast en zeker de show mee gaat stelen, op je verlanglijstje Sinterklaas cadeaus voor in de schoen!
De Funko Pocket Pop figures van Fantastic Beasts and Where to Find them kunnen al vanaf 7,99 euro besteld worden. Je hebt de keuze uit Newt Scamander zelf of de Niffler.

2. Sandisk USB-Stick

Er wordt wat afgereisd tijdens de feestdagen en dan is het handig om al je favoriete films of series bij je te hebben. Zeker als je op bezoek moet bij die vervelende tante die maar blijft vragen of je "al een vriendinnetje" hebt. Dan plug je toch je USB-Stick lekker in een TV, laptop of computer! Met deze Sandisk USB-Stick op je lijst Sinterklaas cadeaus voor in de schoen ben je in ieder geval altijd voorbereid op elk saai moment!
Ze zijn er trouwens in verschillende vormen en maten, zoals de snelle 16GB Sandisk Ultra, of de kleine 16GB Sandisk Cruzer Fit Ultra. Als je niet zoveel ruimte nodig gaat hebben, zijn er natuurlijk ook 8GB varianten te vinden, allemaal voor onder de tien euro.

1. Darth Vader in je schoen

Om deze lijst met toffe Sinterklaas cadeaus voor in de schoen af te sluiten hebben we op nummer 1 deze gave Darth Vader knuffel. Reken maar dat je blij zult zijn wanneer je dit 's ochtends vindt in je schoen, dus zet hem maar snel op je lijst Sinterklaas cadeaus voor in de schoen!
De knuffel is 45cm hoog, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat je met een kleine Sith opgescheept zit. Voor 9,99 euro kan de Sint deze knuffel in je schoen stoppen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties