Top 10 Purge activiteiten die jullie zouden ondernemen

Article
donderdag, 30 juni 2016 om 16:33
xgn google image
Als de sirene van The Purge schalt, betekent dat maar een ding. Alle acties zijn geoorloofd, waarbij moord niet geschuwd wordt. Jullie hebben kunnen stemmen over wat je zou doen tijdens een Purge en dit zijn de resultaten. Hoe hoog scoort jouw motivatie tijdens de top 10 Purge activiteiten.

10. Uren lang proberen 112 te bellen

Slechts een enkeling van jullie zoekt de makkelijke manier op om te overleven tijdens de Purge. Het bellen van 112 totdat er iemand opneemt die je kan helpen en met een soort A-team reddingsactie je uit de penarie komt helpen, inclusief touwladder. Heb je hierop gestemd, dan ga je toch wel wat bedrogen uitkomen.
De Purge duurt twaalf hele uren, en tijdens die uren sta je er toch in je eentje voor. De staat gaat je niet helpen om je hachje te redden. Alle hulpverlenende diensten zijn deze periode niet beschikbaar en dus moet je het even doen zonder politie, dokters en openbaar vervoer.
94134

9. Anders

Er is ook een aantal mensen die het heel anders aanpakt dan de voorgestelde mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld een huurling worden of proberen geweld te vermijden door op de geweldplegers in de praten. Wat je ook voor ogen had als andere opties tijdens de Purge, je moet er wel rekening mee houden dat letterlijk alles geoorloofd is tijdens helse nacht.
94135

8. Proberen aan de Purge te ontsnappen

Het komt bij jullie op om een Purge te ontsnappen, maar hoe doe je dat eigenlijk? Vertrek je zo ver mogelijk van de stad vandaan op houd je je schuil in een riool? Er zullen veel meer mensen zijn die ook proberen te ontsnappen, want waar een wil is, is een weg.
Je moet er wel rekening mee houden dat de mannen die kwaad willen doen tijdens de Purge ook kunnen verzinnen dat de vluchtende angsthazen naar afgelegen plaatsen gaan. Hierdoor word je misschien juist een doelwit! Om de Purge te ontsnappen moet je in ieder geval wel heel creatief zijn.
94136

7. De straat op en in beweging blijven

Op de zevende plaats in de top 10 Purge activiteiten staat de mogelijkheid om de straat op te gaan en in beweging te blijven. Het is niet bepaald de meest veilige manier om de Purge te overleven, maar misschien juist wel heel effectief! Door in beweging te blijven zullen de mensen die jou zoeken op een dwaalspoor worden gezet, waardoor je bijvoorbeeld je kwaadwillende buurman ontloopt.
Het is wel van belang dat je hierbij je ogen en oren goed openhoudt. Het zou namelijk nogal een domper zijn als je een hoek om rent, zo in de armen van een psychopaat. Voorzichtigheid is dus gewenst, maar als je het goed doet, dan zal je niemand je bijhouden.
94137 1

6. Je normale dagelijkse bezigheden

Wie boeit de Purge nou? Het is een dag als geen ander waaronder de dagelijkse bezigheden niet mogen lijden. Even een rondje lopen met de hond, de tuin bijwerken of rustig barbecuen. Jou kan het echt niet deren dat er steeds maniakken met wapens rondrennen, zolang jij je favoriete Netflix serie maar kan kijken.
94138 1

5. Aanpappen met een rijkeluiskindje

De verschillen in welvaart zijn ook tijdens de Purge zichtbaar. Zo zitten de rijken champagne te drinken en de jaarlijkse zuivering te vieren, in hun omheinde landhuis met bewaking. De middenklasse en de wat armere mensen hebben daarentegen wat meer problemen. Een kraakpand of rijtjeshuis is namelijk makkelijk binnen te vallen.
Om mee te delen in de veiligheid en luxe van de hogere welvaart kan je het natuurlijk ook anders aanpakken. Date gewoon met een jongen of meisje van de betere kringen en voor je het weet zit je gebakken. ‘Toevallig’ ontmoet je deze persoon net voordat de Purge begint.
94139 1

4. Er op uit gaan en iedereen afslachten

Een groot deel van jullie pakt het Purgen aan door zich als losgeslagen beesten te gedragen. Iedereen waar je een hekel aan hebt, mag je uit de weg ruimen. Een vervelende docent of lastige kennis die altijd maar van je wint tijdens het gamen, geen probleem! Over schoonfamilie nog maar niet gesproken te hebben.
Geweld is niet goed te keuren. Toch kan het uitschakelen van andere mensen die meedoen aan de Purge ook een tactisch inzicht zijn. De aanval is namelijk vaak de beste verdediging. In dat geval kan je maar beter goed uitgerust zijn.
94140 1

3. Winkels plunderen

Een Purge is niet alleen een geschikte mogelijkheid om eens te laten zien wie er de baas is, maar kan ook aangegrepen worden voor andere illegale activiteiten. Een van de mogelijkheden waar massaal voor gestemd is, heeft dan ook te maken met puur profiteren van de situatie. Zo scoort winkels leegroven behoorlijk hoog, maar dat is ook niet helemaal onbegrijpelijk.
Mooie spullen kosten meestal nou eenmaal wat geld. Tijdens de Purge is het daarom het perfecte moment om eens uitgebreid te shoppen, niet op kosten van jezelf! De mensen die hierop gestemd hebben, zijn van plan gehele winkelketens leeg te halen. Maar dat is misschien ook wel verstandig aangezien er de laatste tijd aardig wat goede games zijn uitgekomen.
94141 1

2. Een straatbende oprichten

De tweede keuze waarvoor gekozen is, is het oprichten van een straatbende. Nodig je vrienden, familie en collega’s uit om eens flink huis te gaan houden. Er valt niet te spotten met de bende die je hebt opgericht en dat laten jullie dan met ijzeren vuist gelden. Het enige waar je nog wel mee zit is een passende naam verzinnen voor je team!
94142

1. Je huis ombouwen tot een fort, de volle verdediging

Volgens jullie is de beste wijze om de Purge door te komen om in de volle verdediging te gaan. Zo staat er op de eerste plaats in de top 10 Purge activiteiten dat thuisblijven de grootste kans op overleven is. Toch moeten er hierbij nog een aantal aanpassingen aan je optrekje gedaan worden, voordat je huis een waar fort wordt.
Het barricaderen van de ramen en deuren is een ding, maar je kan de veiligheid nog altijd even wat meer opvoeren. Wat dacht je van alarmsystemen aanleggen, berenvallen verstoppen en heuse observatiepost opbouwen? De verdediging is waarschijnlijk de meest effectieve manier om ongenodigde gasten buiten te houden, zonder er zelf aan The Purge mee te doen.
Ook al is er gelukkig geen echte Purge, er komt wel weer een nieuwe film van uit! The Purge Election Year draait vanaf 7 juli in de bioscoop. Jij kan hier tickets voor winnen door mee te doen aan de The Purge Election Year prijsvraag, waarbij je dan meteen The Purge Anarchy Blu-rays krijgt! Wat je hiervoor moet doen kan je vinden via deze link!

Populair Nieuws