Top 10 onaangekondigde E3 games!

Article
door Joep
dinsdag, 03 juni 2014 om 13:40
xgn google image
Het duurt nog maar een paar dagen en dan knalt het weer met aankondigingen van games met daarbij de eerste trailers. Tijdens deze grote persconferenties krijgen we natuurlijk aankondigingen van games die we nog niet kennen. Van een paar van deze games bestaan al flinke tijd geruchten dat die komen. Welke van deze onaangekondigde games willen we zien en kunnen voor een spetterende E3 zorgen?
Elke grote uitgever heeft nog wel een aantal titels die het bedrijf achter de hand houdt om de games later als troef in te zetten. Helaas bepalen uitgevers zelf wanneer ze besluiten te beginnen met een game, of wanneer ze deze aankondigen.
Als gamers zien wij natuurlijk onze favoriete titels het liefst zo snel mogelijk uitkomen, mits die kwaliteit hebben natuurlijk. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met daarin tien games van diverse uitgevers die deze E3 enorm tof zouden kunnen maken! Zodra een game aangekondigd wordt, kunnen fans zomaar uit hun dak gaan.
top 10 onaangekondigde e3 games 1033

Zelda U

Het was net al te zien in het filmpje, het publiek werd uitzinnig toen er een nieuwe Zelda werd getoond. De laatste unieke Zelda game die verscheen was alweer in 2011 en was Zelda: Skyward Sword. Voorlopig hebben de bezitters van een Wii U het moeten doen met de HD remake van Zelda Wind Waker, maar natuurlijk doet een gloednieuw avontuur van Link het bijzonder goed bij de fans.
Daar kun je gif op innemen. Nintendo hoeft het niet anders te doen dan in het verleden. Gewoon een goed en nieuw verhaal met in de hoofdrol natuurlijk Link. Nintendo heeft al aangegeven dat we deze E3 meer zien van een Zelda op de Wii U.
Zelda U
355

Star Fox U

Een game waarover veel geruchten bestaan, maar waar we nog niets van hebben gezien is Star Fox U. Hierbij zien we het liefst dat Nintendo dezelfde aanpak gebruikt als bij Star Fox op de Nintendo 64. Deze is veruit de meest geliefde game uit de franchise en dit zou de Wii U bijzonder veel kracht bijzetten.
1638

Pokkén Fighters

Wederom een game waar veel geruchten over bestaan en waarvan fans hopen deze te zien op de aankomende E3 is Pokkén Fighters. Het gerucht is dat dit een van de vier onaangekondigde games is die Nintendo deze E3 laat zien. Deze game zou een soort Tekken zijn, maar dan met Pokémon.
Pokkén Fighters
1639

Gran Turismo 7

Fans van de bekende racing-franchise zaten een beetje in zak en as toen bekend werd dat Gran Turismo 6 niet naar de nieuwe PlayStation 4 kwam. Concurrent Microsoft is al wel met een vergelijkbare racer op de proppen gekomen en bezitters van een PlayStation 4 willen eigenlijk ook wel racen in oogstrelend 1080p.
1640

The Last of Us 2

Een game waar je niet omheen kon was toch wel The Last of Us. Ontwikkelaar Naughty Dog wist de hooggespannen verwachtingen keihard waar te maken en leverde een dijk van een game af aan bezitters van een PlayStation 3. Ondanks dat de studio zich in onrustig vaarwater bevindt door recentelijke vertrekken, moet de studio in staat zijn om The Last of Us 2 te ontwikkelen voor de PlayStation 4.
Wat te fans willen, loopt hierbij enorm uiteen. De een ziet liever dat de studio voortborduurt op het verhaal van Joel en Ellie terwijl de ander liever een gloednieuw verhaal ziet.
The Last of Us 2
1641

Mirror’s Edge 2

Het is alweer in 2008 dat het eerste deel verscheen en destijds kreeg de game niet de aandacht die hij later kreeg. Mirror’s Edge kenmerkt zich door de bijzondere omgeving en het first-person parkour wat voor een intense ervaring zorgde.
Wanneer er een aankondiging komt met een nieuw deel, dan komt deze natuurlijk van EA. Deze uitgever heeft nog geen volledige line-up gegeven met welke games er allemaal te zien zijn. Dit blijft natuurlijk een verrassing, omdat anders de spanning er af is.
1642

Fallout 4

Bethesda heeft al aangegeven dat fans voorlopig niet hoeven te hopen op een volgend deel van Fallout. Desondanks is dit een van de meeste gewilde games op het moment. Er is natuurlijk ook nog Half-Life 3 die de kroon spant, maar Valve heeft dit jaar niet eens een plekje op de E3.
Liefhebbers van Fallout zien de game het liefst terugkomen in een zelfde grote wereld, een nieuwe engine en met natuurlijk het bekende karakter Three Dog. Geruchten gaan dat Bethesda al aan de game werkt en dat de locatie Boston is. Een plotse aankondiging van Fallout 4 zou deze E3 in lichterlaaie zetten.
Fallout 4
1643

Dishonored II

Een game waarvan we al uitgelekt materiaal hebben gezien, is Dishonored II. Dishonored was een nieuwe titel en sloeg enorm goed aan bij het publiek. Met het personage Corvo Attano kroop en sloop je door een bijzondere stad die de naam ‘Dunwall’ droeg.
In een nieuw deel gaan we aan de slag met een nieuw karakter in een nieuwe stad. Ook zit er dit keer een multiplayer in de game. Tenminste, als we het uitgelekte materiaal mogen geloven.
1644

Crackdown 3

Tijdens de vorige E3-persconferentie zagen we op het dashboard van de Xbox One in een kleine tab iets voorbij komen dat volgens een hoop fans verwees naar een nieuwe Crackdown. Ook deze game is nog niet officieel aangekondigd, maar er zijn een hoop fans die deze game graag in een next-gen jasje zien. Wanneer dit tabje inderdaad verwees naar een nieuwe Crackdown, dan zit er de kans in dat we één jaar na dato meer van de game horen.
Crackdown 3
1645

Assassin’s Creed Comet

Er zijn nog altijd mensen die geen PlayStation 4 of Xbox One in huis hebben. De PlayStation 4 is ten slotte nog steeds op veel plaatsen uitverkocht en de Xbox One is in Nederland nog niet uit. Ubisoft heeft een tijdje terug de nieuwe Asssassin’s Creed: Unity aangekondigd.
Helaas voor de mensen zonder een van deze eerdergenoemde consoles komt deze alleen naar de next-gen. Het gerucht gaat dat er deze E3 nog een Assassin’s Creed wordt getoond met de naam Assassin’s Creed Comet. Deze komt niet naar de next-gen en enkel naar de Xbox 360 en PlayStation 3. Tenminste, dat zijn de geruchten. Andere geruchten zijn dat deze game zich afspeelt in de Romeinse tijd.