Top 10 games in 2021 die we willen zien

Article
donderdag, 31 december 2020 om 16:00
gta 6f1578901731
2021 was voor games enigszins tegenvallend. Er werden een hoop titels uitgesteld, waar het coronavirus natuurlijk een grote rol in speelde. Dit betekent wel dat er veel vette games aan zitten te komen in 2021, maar we zouden er graag nog een aantal bij zien. Deze 10 games zouden wij in 2021 graag een aankondiging van zien.

10. Wolfenstein 6

Nadat de Wolfenstein gamereeks in 2009 opnieuw tot leven gebracht werd, werden de games ook erg populair. Sinds toen kwamen er vier games uit in de reeks en ook nog een VR titel. Sinds 2015 komt er iedere twee jaar een nieuwe Wolfenstein uit, dus de kans dat er in 2021 in ieder geval een zesde deel aangekondigd wordt zit er dik in.

9. Metal Gear Solid 6

Voor de stealth game liefhebbers zou het natuurlijk geweldig nieuws zijn als er in 2021 een Metal Gear Solid 6 aangekondigd wordt. Over de jaren hebben we al behoorlijk wat Metal Gear games mogen spelen, maar de laatste Metal Gear Solid kwam uit in 2015. Wat ons betreft is het wel tijd voor een volgende game in de reeks, of in ieder geval een aankondiging.

8. Batman Arkham 5

Natuurlijk zitten we momenteel allemaal te wachten op Gotham Knights, maar deze game is geen deel van de Batman Arkham games. Het zou ons dus erg gaaf lijken als we naast Gotham Knights ook nog eens een aankondiging van Batman Arkham 5 krijgen. Deze games bieden ontzettend veel, zoals puzzels, vette combat en stealth. Een vijfde deel zou geweldig zijn!
batman return to arkhamf1594211061

7. Fallout 5

Hoewel de focus van Bethesda de komende jaren waarschijnlijk voornamelijk zal liggen op The Elder Scrolls 6, zou het nog best wel goed kunnen dat Fallout 5 in 2021 aangekondigd wordt. De release van fallout 76 is ondertussen al ruim twee jaar geleden, dus een aankondiging dat er een vijfde deel in de reeks gaat komen zou niet onverwacht komen.

6. Jedi: Fallen Order 2

Na het grote succes van de eerste Jedi: Fallen Order game en de grote plannen die de Star Wars franchise heeft voor de toekomst, zou het ons niet verbazen als hier nog een schepje bovenop wordt gedaan met de aankondiging van Jedi: Fallen order 2. Het eerste deel liet nog genoeg achter voor een tweede deel, dus wij zouden het heel erg vet vinden als deze game aangekondigd wordt in 2021.

5. Dark Souls 4

Ook Dark Souls 3 is inmiddels al ruim vier jaar oud. Hoewel de game nog steeds erg populair is, zal het in de komende jaren steeds meer verouderen. Hierom zou het ons niet verbazen als er een vierde deel van Dark Souls wordt aangekondigd in 2021. Wel kwam recentelijk natuurlijk de Demon’s Souls remake uit, maar aangezien dit een PlayStation exclusive is, kan helaas niet iedereen hiervan genieten.
preview screenshot1 483510f1571339204

4. Ori 3

Een aankondiging die ons heel erg zou verbazen, maar tegelijkertijd ook heel erg vet zou zijn, zou voor het derde deel uit de Ori reeks zijn. Hoewel het tweede deel slechts een half jaar geleden uitkwam, viel Ori and the Will of the Wisps wel weer enorm in de smaak. De vraag naar een derde deel is dan ook erg groot, waardoor het een hele welkome verrassing zou zijn als er al een derde deel aangekondigd zou worden in 2021.

3. Assassin’s Creed

De kans dat er ook dit jaar weer een Assassin’s Creed game aangekondigd wordt is erg aanwezig. Er werd de afgelopen jaren ieder jaar een nieuw deel aangekondigd. Ook Assassin’s Creed Valhalla viel weer erg goed in de smaak en behaalde zelfs betere verkoopcijfers dan ooit tevoren behaald werd in de franchise. Wij zijn ontzettend benieuwd waar we met de volgende Assassin’s Creed naar toe gaan.

2. The Witcher 4

Nu CD Projekt Red grotendeels klaar is met de productie van Cyberpunk 2077, waar natuurlijk nog wel een aantal bugs gefixt moeten worden, zou het heel goed kunnen dat ze gaan starten met het maken van The Witcher 4. Dit zou natuurlijk een ongelofelijke aankondiging zijn gezien de populariteit van het Witcher universum, maar het niet langer heel onverwachts aankomen.
the witcher 3 descargar gratisf1595591811

1. GTA 6

Niet alleen hopen we dat we de officiële van aankondiging van GTA 6 gaan krijgen in 2021, het wordt volgens velen ook wel eens een keer tijd. GTA 5 kwam al ruim 7 jaar geleden uit en mensen zijn al jaren aan het smeken om nieuws over een volgend deel van de ontzettend populaire gamereeks. GTA 6 zou op dit moment zowel verwachts als onverwachts aankomen, aangezien we al een tijdje rekening houden met een aankondiging, maar die nog niet gekregen hebben.
Welke van deze games zouden jullie het liefst aangekondigd zien worden in 2021? Laat het ons weten met een reactie!