Top 10 beste Xbox Scorpio reacties via Twitter

Article
vrijdag, 07 april 2017 om 17:27
xgn google image
De specificaties van de Xbox Scorpio zijn deze week onthuld. De specs zijn naar behoren, maar gamers vinden altijd wel iets om een leuke reactie op te maken. Vandaar deze lijst met de beste Xbox Scorpio reacties!
Microsoft is haar beloftes nagekomen en zal met de Xbox Scorpio een beest van een console afleveren. Alles is een verbetering ten opzichte van de Xbox One, en zelfs de PlayStation Pro laat de Scorpio achter zich. Games afspelen in 4K is voor de nieuwe console bijvoorbeeld geen probleem.
De onthulling van de Xbox Scorpio specs ging gepaard met veel technische termen waardoor veel mensen verward zijn wat de console nou brengt. Dat leverde veel leuke reacties op. De beste Xbox Scorpio reacties zetten we hier op een rij.

De beste Xbox Scorpio reacties

10. Verwardheid

We trappen af met een verwarde reactie, die waarschijnlijk goed representeert hoe de meeste mensen zich voelden na de Xbox Scorpio specs onthulling. De verwarde blik van Andy Samberg past perfect bij alle technische jargon die gebruikt werd.

9. Geen Simpsons referentie

Voor Steve Gibson was de onthulling vooral een teleurstelling. Hoewel de specs vast wel in de smaak vielen was hij niet blij dat de Xbox Scorpio niets te maken heeft met Hank Scorpio. Hank Scorpio is een kwaadaardig karakter uit de Simpsons waarin hij in een James Bond parodie Amerika probeert over te nemen terwijl de Simpsons niets doorhebben.

8. Even Googlen hoor

Saitama van One Punch Man staat erom bekend dat er behoorlijk veel langs hem heen gaat. Hij snapt er vaak niet van. Nibel heeft op Twitter Saitama als profielafbeelding, en zijn post sluit aan bij dat karakter. In zijn post laat hij de verschillende zoektermen zien die nodig zijn om de Xbox Scorpio specs onthulling te snappen.

7. Xbox Scorpio op het toilet

Heel leuk en aardig, die specs van de Xbox Scorpio, maar kun je de nieuwe console van Microsoft ook gebruiken terwijl je op het toilet zit? Dat vraagt Duckols zich af op Twitter. Nu de Nintendo Switch uit is, zijn er nieuwe maatstaven voor consoles en gamen terwijl je aan het poepen bent is er daar een van.

6. Ohja, CPU en zo

Het is duidelijk dat veel mensen nog niet helemaal snappen wat de specificaties nou precies inhouden. De leukste GIF tussen de beste Xbox Scorpio reacties om uit te drukken hoe veel mensen de specs lezen komt van Eric. In de show Good Burger spelen Kenan en Kell de hoofdrol, die wij hier in Nederland vooral kennen van hun eigen sitcom, Kenan & Kell.

5. Xbox 420

Paul Watson weet wel wat de Xbox Scorpio specs inhouden. De Vapor Chamber is natuurlijk een kamer die je kunt gebruiken om te vapen. Of hoe zit dat ook alweer? Misschien heeft de Xbox Scorpio wel meerdere functies dan alleen maar games afspelen.

4. Een beetje wijsheid

Pilebunker Handsome wist een leuke reactie te plaatsen door een interview over de comotie in Gibraltar aan te passen om het terug te laten slaan op de Xbox Scorpio specs. Net als over Gibraltar is de meneer tijdens het inteview heel wijs en maakt het hem niets uit of de specs goed zijn zolang er geen Killer7 game beschikbaar is voor de console.

3. Wat is in hemelsnaam een teraflop?

Oke, nog één keertje. De Xbox Scorpio specs zijn nou eenmaal verwarrend als je niet thuis bent in de technologie. het kost dan ook enige tijd op Google om er precies achter te komen wat alles nou betekent. Wat is een teraflop nou eigenlijk? Mercury Crusader wist het ook niet, al is hij na tien minuten op Google wel wat wijzer geworden.

2. Is meer power per se beter?

De Xbox Scorpio specs zijn best wel indrukwekkend. De machine kan goed mee met een top notch game PC. Qua games is het wel nog een beetje rustig, en wat heb je aan een technologisch hoogstandje als je er geen goede games op kunt spelen. Nintendo weet Zelda Breath of the Wild op de Wii U draaiende te krijgen zonder al die teraflops. Dat is indrukwekkend op zijn eigen manier.

10. 6 flops vs 1 flop

Natuurlijk kunnen we (de neppe) Sony CEO Kaz Hirai niet vergeten. Dit parodie-account op Twitter weet altijd hilarische reacties te plaatsen wanneer er iets gebeurt in de game-industrie. De onthulling van de Xbox Scorpio specs was reden voor hem om een nieuwe post te plaatsen. Zijn sneer naar Microsoft is zeker een van de beste Xbox Scorpio reacties op Twitter.

Populair Nieuws