Top 10 beste Valentijnskaarten voor gamers!

Article
zaterdag, 14 februari 2015 om 10:03
xgn google image
Het is Valentijnsdag! Zit je met de handen in het haar omdat je nog geen kaart hebt, en niet wéér met zo'n standaard 'ik-hou-van-jou'-kaart aan wil komen? Geen paniek: wij zetten de top 10 beste Valentijnskaarten voor gamers voor je op een rij!
Gelukkig zijn er namelijk ook veel Valentijnskaarten in omloop die perfect zijn voor de gamers onder ons. Print ze uit, gebruik ze voor inspiratie, maak er werk van, en verras je liefje met een geweldige kaart! Gegarandeerd voor een goede Valentijnsdag!

Nummer 10 - Voor de Zelda-fans

Videogame Valentijnskaart
Een zilveren rupee is in de verschillende The Legend of Zelda games meestal veel waard. Maar word jij gelukkiger van jouw Valentijn dan wanneer je een zilveren rupee vindt? Dan is deze kaart perfect om naar jouw Valentijn te sturen! Wil je het hélémaal maken bij je liefje dit jaar, dan kan je deze Valentijnskaart combineren met remake van Majora's Mask, die net gisteren uit is gekomen!

Nummer 9 - Eindelijk!:

Videogame Valentijnskaart
Elke keer wordt Mario verteld dat de prinses zich in een ander kasteel bevindt. Op een soortgelijke manier kan het ook gaan in je liefdesleven. Heb je toch eindelijk het goede kasteel, inclusief prinses, gevonden? Laat het haar, of in het geval van een prins, hem, weten via deze perfecte en romantische kaart.

Nummer 8 - Hier kan geen 'nee' tegen gezegd worden:

Videogame Valentijnskaart
Liefhebbers van BioShock weten wel wat de woorden Would You Kindly betekenen. Vanwege genetische manipulatie kan de hoofdpersoon in BioShock namelijk geen nee zeggen tegen bevelen die hem op deze manier worden opgedragen. Weet je dus niet zeker of je veel kans maakt bij je Valentijn, stuur hem of haar dan deze kaart: hier valt geen nee tegen te zeggen!

Nummer 7 - De perfecte kaart voor Halo-fans:

Videogame Valentijnskaart
De multiplayer van Halo staat bekend om de klassieke teamindeling: rood versus blauw. Een Halo-fan zal het dan ook zeer op prijs stellen dat jij altijd zijn of haar team zal steunen! Stuur daarom deze Valentijnskaart naar jouw Halo-Valentijn.
Is jouw Valentijn geen Halo-speler, of is deze helaas niet al te goed in Halo? Dan kan je natuurlijk altijd er voor kiezen om deze persoon toch te dumpen, of je kan de kaart bovenaan de pagina kiezen: deze is dan perfect voor jouw liefje.

Nummer 6 - Een zombietastische Valentijn:

Videogame Valentijnskaart
Ben je net zo weg van jouw schatje als deze zombie weg is van haar prooi? Zou je graag eens -figuurlijk- je tanden in jouw Valentijn zetten? Dan kies je deze zombietastische kaart. I chews you! Ook eens wat anders dan de standaard 'I love you'.

Nummer 5 - Drie kaarten in één klap:

Videogame Valentijnskaart
Eigenlijk is dit valsspelen, want het zijn drie kaarten in één. Voor de Skyrim-fans kan je eigenlijk niet anders dan met een van deze kaarten aankomen. Verras je Valentijn met deze kaart, en een avond ongehinderd Skyrim spelen. Of wat dacht je van een cadeau: de Skyrim Legendary Edition inclusief alle DLC, als jouw Valentijn deze nog niet heeft aangeschaft? Succes gegarandeerd.

Nummer 4 - Dit is echt wel ware liefde, of niet dan?:

Videogame Valentijnskaart
Spelers van Destiny weten wel hoe waardevol een exotisch engram is. Dit zijn namelijk de meest zeldzame engrams, die kunnen worden omgetoverd in de meest zeldzame armour en wapens. Is jouw Valentijn een Destiny-speler, dan zal deze kaart zeker veel voor hem of haar betekenen! Meer waard dan een exotisch engram... dat moet echte liefde zijn!

Nummer 3 - Wijze woorden uit Fallout:

Videogame Valentijnskaart
Struint jouw Valentijn graag urenlang door het verlaten Wasteland van Fallout? Dan valt deze kaart sowieso in de smaak. Leuk 'm op van binnen met een persoonlijke boodschap, en voilà! Fijne Valentijn!

Nummer 2 - I'm psycho for you!:

Videogame Valentijnskaart
Passie voor de fans van Borderlands! Wil je het hart van jouw liefje winnen deze Valentijn, dan komt deze kaart goed van pas. Laat weten hoe gek je op hem of haar bent! En je kan altijd deze kaart combineren met een pre-orderbewijs van Borderlands: The Handsome Collection...

Nummer 1 - De liefde spat er van af:

Videogame Valentijnskaart
Liefhebbers van Portal zullen dit opvatten als een enorm compliment. Elke Portal-fan is natuurlijk bekend met GLaDOS en haar geweldige sarcasme. Daarom betekent 'Ik haat je niet' enorm veel voor jouw Portal-liefhebbende Valentijn!
Zoek je naast de perfecte videogame Valentijnskaart naar nog meer inspiratie voor een mooie Valentijnsdag? Wij hebben ook een top 10 romantische films samengesteld. Ga je liever voor een cadeau? Check dan de top 10 cadeaus voor haar, of de top 10 cadeaus voor hem!

Populair Nieuws