De Bad Guys in The Order 1886 - Maak je borst maar nat!

  Ready At Dawn heeft The Order 1886 even geleden Gold verklaard en de game komt binnenkort in de winkelschappen terecht. In de game ga je de strijd aan met een oeroude kracht, maar krijg je ook andere vijanden voor je kiezen. Wij lichten de Bad Guys in The Order 1886 toe voor je in deze special.

  In The Order 1886 kruip je in de huid van Galahad, een van de ridders van de ronde tafel. Hij strijdt met zijn team om de mensheid veilig te houden. Waartegen? Nou dat gaan we in deze special verder bespreken, maar eerste dingen eerst.

  The Order 1886 speelt zich in Victoriaans Londen af. Het is de industriële revolutie, maar niet zoals we die gewend zijn. Dit is ook te lezen in onze preview en de Alternatieve Historie Special. Wat wel aanwezig is in deze revolutie, is het verschil tussen rijk en arm. Tijdens deze revolutie is de populatie in Londen enorm toegenomen.

  De ridders van de ronde tafel beschermden eerst iedereen tegen de overduidelijke dreiging in de game (de half breeds waar we later in deze special op terugkomen). Alleen dat is niet meer zo eenvoudig nu er zoveel mensen zijn in de stad.

  De eerste groep bad guys in the Order 1886 – de rebellen

  Het gevolg van dit probleem is dat de rijkeren wel beschermd worden door The Order, maar dat de armen min of meer aan hun lot zijn overgelaten. De armen pikken dit niet zomaar en hebben hun neus vol van de oneerlijke verdeling. De eerste groep vijanden is ontstaan in de vorm van rebellen.

  Deze rebellen vormen de eerste van twee groepen bad guys in The Order 1886. Zij zijn degenen die jou moeten hebben, of eigenlijk niet eens jou, maar de rijken in het algemeen.

  Omdat deze rebellen gecoördineerde aanvallen pleegt in Londen, is The Order met de Metropolitan Police samen gaan werken. Het lot wil alleen dat de rebellen toegang hebben gekregen tot geavanceerde wapens, waardoor ze enorm sterk zijn geworden.

  Daarnaast maken de rebellen gebruik van tunnels om te ontsnappen of juist om aan te vallen en dat levert niet alleen gevaar vanuit de hoek van de rebellen op.

  Een eeuwenoude vijand - de half breeds

  De half breeds die The Order 1886 kent is de tweede groep Bad Guys in The Order 1886 en waarschijnlijk ook de gevaarlijkste. Deze bovennatuurlijke wezens zijn de reden waarom The Order opgericht is.

  Dit is al ver in het verleden gebeurd onder leiding van koning Arthur, maar The Order was niet sterk genoeg en is vreselijk uitgedund door de jaren heen. Totdat de groep in aanraking kwam met het mysterieuze Blackwater, een substantie dat de kansen voor The Order deed keren.

  Blackwater zorgt namelijk voor een langer leven, meer kracht, snelheid en verantwoordelijk is voor het snelle helen van de leden van The Order. Maar zelfs dit was niet genoeg en The Order is op zoek gegaan naar betere wapens tegen de weerwolf-achtige wezens.

  De half breeds zijn namelijk een ongekend sterke vijand die niet altijd duidelijk aanwezig zijn. Op het eerste oog zien ze eruit als mensen, maar ze kunnen transformeren in groteske monsters. In deze laatste vorm zijn ze sterker en groter dan mensen.

  Maar dat is niet alles. De half breeds zijn namelijk ongelooflijk berekenend. Ze calculeren je zwakke punten van de mensen in The Order 1886 duidelijk en slaan daarop toe. Dit zorgt ervoor dat je deze vijand niet mag onderschatten.

  Een onbekende samenzwering

  En als je denkt dat met de rebellen en de half breeds de dreiging compleet is, heb je het mis. Tenminste, dat lijkt zo afgaande op de informatie de we tot nu toe hebben over The Order 1886.

  Er is namelijk ook nog een samenzwering gaande in The Order 1886. Deze samenzwering zou zomaar eens voor een derde toevoeging aan de Bad Guys in The Order 1886 kunnen zorgen. Hierover is alleen nog niets bekend en daarom kunnen we er ook niet heel veel over melden.

  Behalve dan dat dit wel een element is om rekening mee te houden. Wie er achter deze samenzwering zitten is ook nog niet helemaal duidelijk, maar in de trailer lijkt het erop dat de rebellen en de half breeds samen oprukken tegen The Order, de politie en de rijken.

  De trailer laat daarentegen ook zien dat niet alles binnen de ridders van de ronde tafel is wat het lijkt. We zullen even af moeten wachten totdat de game op 20 februari verschijnt.

  The Order: 1886

  Verkijgbaar vanaf 20 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.