De top 10 beste PS4 budget games voor dit moment - <30 euro

Article
vrijdag, 03 juli 2015 om 17:56
xgn google image
Het is weer zomervakantie! Dit betekent vrije tijd om te gamen en sale. Wij hebben de beste games met een budgetprijsje voor je geselecteerd in deze De top 10 beste PS4 budget games voor dit moment special, zodat jij alvast kunt opwarmen voor de aankomende releases later dit najaar of gewoon kunt genieten van AAA titels tegen een schappelijk prijsje.

10. Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Black Ops 3 belooft een van de klappers van dit najaar te worden. Om alvast in de Call of Duty flow te komen kun je nu Call of Duty: Ghosts voor een mooi prijsje kopen en je voorbereiden op de strijd in Black Ops 3. Zo kun je je in de zomervakantie trainen tot een echte Call of Duty veteraan.
Call of Duty: Ghost is nu voor 27,00 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.nl.
74906

9. Need for Speed: Rivals

De nieuwe Need for Speed heet Need for Speed, best verwarrend niet? De prijs van Need for Speed: Rivals is wel duidelijk. Om alvast te oefen om al je rivalen te verslaan in de aankomende Need for Speed kun je nu alvast je banden warm rijden in Need for Speed: Rivals.
Need for Speed: Rivals is nu voor 25,99 euro verkrijgbaar bij Otto.
74907

8. LittleBigPlanet 3

Wij denken natuurlijk ook aan de kleintjes, letterlijk en figuurlijk. Daarom hebben wij LittleBigPlanet 3 in deze top 10 beste PS4 budget games voor dit moment geplaatst. In LittleBigPlanet kun je met Sackboy en zijn vrienden spelen. En het mooie is: je kunt LittleBigPlanet ook met je vrienden co-op spelen als het bijvoorbeeld te warm is om buiten te zitten.
LittleBigPlanet 3 is nu voor 19,99 euro verkrijgbaar bij Bol.com.
74908

7. DriveClub

Samen racen met je vrienden is in DriveClub nog nooit zo leuk geweest. Pak gloednieuwe sportwagens, race door weer en wind en bundel je krachten met die van je club om zo de beste en de snelste te worden. Deze razendsnelle racer is nu voor iedereen toegankelijk door de schappelijk prijs.
Driveclub is nu voor 24,98 euro verkrijgbaar bij Game Mania.
74909

6. Minecraft - PlayStation 4 Edition

Minecraft is enorm populair op de PC en nu heb jij ook de mogelijkheid om dit voor een mooi prijsje te ervaren op de PlayStation 4. Met Minecraft heb je de mogelijkheid om je eigen zomerse paradijs te bouwen met behulp van een soort LEGO-stenen.
Minecraft - PlayStation 4 Edition is nu voor 18,40 euro verkrijgbaar bij BillGames.
74910

5. Battlefield 4

Vind jij de prijs voor Battlefield Hardline nog te hoog liggen? Kijk dan vooral eens naar Battlefield 4. Deze shooter is een mooie voorganger en staat garant voor actie en avontuur. Met deze budgetgame ben je de komende tijd wel zoet, vooral als je de online multiplayer speelt.
Battlefield 4 is nu voor 25,99 euro verkrijgbaar bij Otto.
74911

4. Assassin’s Creed: Unity

Om je alvast voor te bereiden op Assassin’s Creed: Syndicate in Londen. Kun je alvast Parijs tijdens de Franse Revolutie onveilig maken als assassin. Unity bracht vele verbeteringen met zich mee en deze kun jij nu ook zelf ervaren voor een leuk bedrag.
Assassin’s Creed: Unity is nu voor 29,99 euro verkrijgbaar bij Dixons.
74912

3. Watch Dogs

In Watch Dogs kruip je in de huid van Aiden Pearce en gebruik je zijn kennis van hacken om te overleven in Chicago en zijn familie te redden van het gevaar. Watch Dogs is een hackersparadijs vol diepgang en kwaliteit. De diepgaande gameplay zorgt ervoor dat Watch Dogs niet snel verveelt en tot het einde leuk blijft.
Watch Dogs is nu voor 24,99 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.nl.
74913

2. Destiny

Destiny is één van de games die je in jouw collectie hoort te hebben. Halo-ontwikkelaar Bungie is jaren bezig geweest met het project en de game heeft een budget waar je U tegen zegt. Is jouw budget iets kleiner dan is dit de perfecte mogelijkheid om de game aan te schaffen.
Destiny is nu voor 24,99 euro verkrijgbaar bij AllYourGames.nl.
74914

1. The Order: 1886

The Order: 1886 werd bestempeld als ‘’een oogstrelende achterbaanrit’’ en is wat ons betreft dan ook een game die je zeker eens moet uitproberen. Jij kunt nu ook als een ridder van de ronde tafel spelen in de 19e eeuw voor een zacht prijsje.
The Order: 1886 is nu voor 29,98 euro verkrijgbaar bij Game-Outlet NL.
Welke van deze top 10 beste PS4 budget games ga jij halen? Deel het met ons in de onderstaande reacties.