Top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon

  De nieuwste shiny Pokémon in Pokémon Go is Cyndaquil. Deze starter Pokémon uit de tweede generatie. Het is een vuurtype en evolueert in Quilava en Typhlosion. Cyndaquil staat niet in onze top 10 shiny Pokémon in Pokémon Go, maar de volgende tien pocket monsters staan wel in de top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon.

  10. Kabutops

  We trappen deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon af met de fossiel Pokémon Kabutops. Kabutops is een rock/water type uit de eerste generatie. Het is de evolutie van Kabuto. Deze Pokémon verschijnt - in de Pokémon RPG’s - wanneer je als speler een Dome Fossil tot leven brengt. De shiny versie van Kabutops is groen, terwijl de reguliere variant bruin is.

  In Pokémon Go kun je Kabutops krijgen door het te laten evolueren van een Kabuto. Kabuto kan in Pokémon Go op verschillende manieren worden verkregen. Je kunt hem in het wild, uit een Raid en uit een ei krijgen. Ook Kabutops kan worden gevangen in een Raid. Het maximale Combat Power (CP) van Kabutops is 2517. De aanvallen die Kabutops onder andere kan leren zijn Fury Cutter, Ancient Power, Mud Shot, Stone Edge en Water Pulse.

  9. Espeon

  Eevee is de Pokémon met de meeste evoluties. Een van die evoluties is Espeon. Om Eevee te laten evolueren in Espeon moet zijn of haar - in de Pokémon RPG’s - happiness level minimaal 220 zijn. De normale versie van Espeon is roze/paars, terwijl de shiny variant groen is. Espeon werd geïntroduceerd in generatie twee.

  In Pokémon Go zijn er twee manieren om Espeon te krijgen. Ten eerste kun je de naam van jouw Eevee veranderen naar Sakura. Vervolgens zal jouw Eevee evolueren in een Espeon. Dit werkt maar één keer. Wanneer je nog een Espeon wil krijgen, moet je iets meer je best doen. Hiervoor moet je namelijk tien kilometer lopen met je Eevee als buddy. Wanneer je de evolutie overdag start, krijg je een Espeon en wanneer je het ‘s nachts doet krijg je een Umbreon. De maximale CP van Espeon is 3000.

  8. Rapidash

  Voor de achtste plek in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon keren we terug naar de eerste generatie. Rapidash, de evolutie van Ponyta, is de volgende Pokémon in deze lijst. Een reguliere Rapidash is wit met rode vlammen, maar een shiny Rapidash heeft blauwe vlammen.

  In Pokémon Go kun je Rapidash in het wild vangen of evolueren vanaf een Ponyta. Het maximale CP van Rapidash is 2252. Deze vuur Pokémon kan verschillende vuur, fighting en ground aanvallen leren, waaronder Fire Spin, Fire Blast, Drill Run en Low Kick.

  7. Arcanine

  We blijven in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon nog even bij een vuur type. Arcanine is de evolutie van Growlithe. In de anime serie heeft Gary - de rivaal van Ash - een reguliere Arcanine. Een shiny Arcanine is geel ten opzichte van de oranje kleur van de reguliere versie.

  Arcanine kan ik Pokémon Go veel verschillende type aanvallen leren. Zo kan hij dark, electric, vuur en ground aanvallen leren, waaronder Fire Blast, Crunch, Bulldoze en Wild Charge. Arcanine heeft een maximale CP van 2839. Een goede keuze voor jouw team dus en ook nog een prachtig wanneer je een shiny versie te pakken hebt.

  6. Altaria

  Altaria is een dragon en flying Pokémon uit de derde generatie Pokémon. Het is de evolutie van Swablu. In de Pokémon RPG’s evolueert Swablu op level 35 in een Altaria. Altaria komt regelmatig voor in de anime serie, maar Ash heeft er geen. Een shiny Altaria is niet blauw, maar goud!

  Veel mensen die Pokémon Go al een tijdje spelen, hebben een Altaria. Dit komt doordat er in februari een evenement was, waarbij de Pokémon enorm vaak voorkwam. Ook de shiny versie kwam veel vaker dan normaal voor. De maximale CP van Altaria 1868 en dit is niet heel hoog voor een Pokémon die 400 candies nodig heeft voor een evolutie. Altaria leert dragon, flying en fairy aanvallen, waaronder Dragon Breath, Sky Attack en Dazzling Gleam.

  5. Venusaur

  Op de vijfde plek in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon staat de eerste starter Pokémon. En we kunnen verklappen dat het niet de laatste zal zijn. Venusaur is de grass starter Pokémon uit de eerste generatie. Venusaur evolueert vanuit Ivysaur die op zijn of haar beurt weer evolueert van Bulbasaur. Shiny Venusaur is groen en heeft een gouden bloem op zijn of haar rug.

  In Pokémon Go zijn starter Pokémon in het wild te vangen, maar heel vaak zullen ze niet voorkomen. Door verschillende evenementen, waarbij starter Pokémon vaker voorkwamen zijn er toch genoeg mensen die een Venusaur hebben. De maximale CP van Venusaur is 2568. Hij leert alleen gras en poison aanvallen, waaronder Frenzy Plant, Sludge Bomb en Razor Leaf.

  4. Ho-Oh

  Er zullen maar weinig spelers zijn die shiny Ho-Oh hebben. Ho-Oh is namelijk de eerste legendarische Pokémon in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon. Dat betekent dat Ho-Oh alleen kan worden gevangen in een Raid. Deze Pokémon zijn al heel lastig te vangen en dat moet je ook nog een geluk hebben dat je een shiny krijgt. Een Shiny Ho-Oh is geel, oranje en zilver.

  Ho-Oh heeft een maximale CP van maar liefst 3889 en dat is hoger dan elke andere Pokémon die tot nu toe in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon staat. Het is een vuur/flying type, maar deze legendarische Pokémon kan veel verschillende aanvallen leren. Zo kan hij psychic, flying, grass, vuur en steel aanvallen leren. Enkele voorbeelden van de aanvallen die Ho-Oh kan leren zijn Brave Bird, Fire Blast, Solar Beam en Steel Wing.

  3. Metagross

  Metagross staat op de derde plaats in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon. Metagross wordt lichter en krijgt goudgele onderdelen die er helemaal uitspringen. De eerste evolutie van Metagross is Beldum die evolueert in Metang. Metang evolueert op level 45 in Metagross.

  Metagross is een krachtpatser in Pokémon Go met een maximale CP van 3637. Metagross is een psychic/steel type, maar kan daarnaast ook nog ground aanvallen leren. Een aantal van de aanvallen van Metagross zijn Bullet Punch, Meteor Mash, Psychic en Earthquake. Metagross is een Pokémon die je graag aan je team zou moeten willen toevoegen en dan al helemaal de shiny versie.

  2. Charizard

  Op de tweede plaats in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon staat een favoriet van veel fans van Pokémon. Charizard is de laatste evolutie van Charmander; de vuur starter Pokémon uit de eerste generatie. De shiny versie van Charizard is donkergrijs en heeft daardoor een heel duister uiterlijk.

  De maximale CP van Charizard is 2686. Charizard is in Pokémon Go een vuur en flying type. Maar naast aanvallen van deze types kan Charizard ook één dragon aanval leren. De laatste evolutie van Charmander kan onder andere Dragon Claw, Fire Blast, Air Slash en Overheat leren.

  1. Gyarados

  Gyarados staat op de eerste plaats in deze top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon. De shiny versie van Gyarados is volledig rood en komt regelmatig voor in de anime en de RPG’s. Shiny Gyarados staat dan ook wel bekend als Red Gyarados.

  De maximale CP van Gyarados in Pokémon Go is 3281. Mede hierdoor is deze Pokémon een van de beste keuzes voor jouw team. Gyarados is een flying en water type en leert daarnaast ook nog enkele dragon en dark aanvallen. Deze Pokémon leert onder andere Waterfall, Bite, Hydropump en Outrage. Desondanks dat Gyarados een flying type is, leert hij geen flying aanvallen.

  Staat jullie favoriete shiny Pokémon er tussen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.