Top 10 beste Fortnite events - Het beste uit Battle Royale!

Article
vrijdag, 06 juli 2018 om 14:41
top 10 beste fortnite events het beste uit battle royale 135568 1
Na een lange werkdag is niet zo fijn als een lekker potje Fortnite Battle Royale. Toch wil je soms wel wat anders in Fortnite en daarvoor zijn de verschillende events. Dit zijn de tien beste Fortnite events!
Sinds de lancering van Fortnite Battle Royale zijn er al verschillende Fortnite events geweest die het spel een leuke twist gaven. Deze events kunnen heel klein zijn of een compleet nieuwe modus. Zonder verder oponthoud zijn dit de tien beste Fortnite events.

10. Blitz Showdown Event

Ontwikkelaar Epic Games heeft verschillende tijdelijke modi toegevoegd aan Fortnite, zoals de Solo Showdown. Deze heeft de lijst van beste Fortnite events helaas niet gehaald, maar de aangepaste versie daarvan wel. We hebben het natuurlijk over niets minder dan het Blitz Showdown Event.
Het grote verschil aan Blitz was dat de snelheid van de game omhoog ging, waardoor de cirkel sneller kromp en het uitschakelen van vijanden effect had op je uiteindelijke score. Die score is erg belangrijk, want de 100 beste spelers uit de regio vielen namelijk in de prijzen. De winnaar van het event won 20,000 V-Bucks, terwijl plaats twee tot en met vijf er met 13,500 V-Bucks vandoor gingen. De overige 95 spelers wonnen 7,500 V-Bucks.
135569

9. 50v50 Event

Epic Games weet wel raad met hoe ze spelers constant nieuwe ervaringen kunnen bieden binnen Battle Royale. Dat is namelijk precies wat het 50v50 event deed. Het zorgde tot in de kern van Fortnite Battle Royale voor veranderingen, want ineens was het niet meer ieder voor zich.
Nu was het tijd voor de strijd met een team, namelijk vier voetbalteams en negen reservespelers. Dat klopt, 50 spelers tegen 50 spelers die net zo lang de strijd met elkaar aangingen tot het ene team volledig uitgeschakeld was. Daarnaast zorgde het ook voor een twist op de storm-cirkel, want die kromp nu pas na tien minuten.
135570

8. Raketlancering

Soms zijn er van die momenten waarvan je achteraf spijt hebt, omdat je er niet bij was. Dat zal voor sommigen het gevoel zijn dat ze hadden nadat dit event voorbij was. Er was namelijk een super speciale raketlancering die éénmalig in-game plaats zou vinden.
De raket was de volgende stap in de continue doorlopende Battle Royale verhaallijn en liet een scheur in de lucht achter. Dit nadat de raket in eerste instantie op Tilted Towers af leek te gaan, voordat deze uit haar baan raakte. Over de raketlancering werd door de spelers vervolgens flink gespeculeerd over of het iets te maken zou hebben met Fortnite Season 5.
135571

7. Playground Mode

Fortnite kan best een moeilijk spel zijn voor nieuwkomers, maar ook daarop heeft Epic Games een oplossing gevonden. Door middel van Playground Mode kunnen spelers die nieuw zijn eerst flink oefenen met de wapens en bouw-mechanics van het spel. Je kunt op je dooie gemakje alles lekker uitproberen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een nekschot.
Niet dat er totaal geen mogelijkheid voor moord is, want die is er namelijk wel. Het verschil is dat je in Playground Mode direct weer tot leven komt en er dus eigenlijk geen gevolgen zijn als je sterft. Je zou het dan ook kunnen zien als je eigen Fortnite Minecraft, maar dan minder blokkerig en dat maakt het één van de beste Fortnite events.
135572

6. Close Encounters Event

Een grote twist op het bekende Battle Royale is niet altijd nodig en het Close Encounters Event bewijst dat maar weer. Er zijn maar een paar veranderingen aan de gameplay gemaakt, want nu heeft iedereen alleen nog de mogelijkheid om met Shotguns te schieten of om met een Jetpack te vliegen. Dit komt ook wel goed uit, want hoe langer de game loopt, hoe sneller de storm-cirkel krimpt.
Close Encounters zorgt ervoor dat spelers sneller elkaar opzoeken, want op grote afstanden is het een stuk moeilijker om vijanden uit te schakelen. Dit zorgt voor klamme handjes en klotsend zweet onder de okseltjes van menig gamer. Het brengt als het ware een hele nieuwe Fortnite Battle Royale ervaring met zich mee en dat alles door een kleine twist.
135573

5. Teams of 20 Event

Je hebt al kunnen lezen over het 50v50 event en hoe dat voor teams zorgde in Fortnite. Dit is daar een variant op, waarbij de spelers nu worden opgedeeld in vijf teams van twintig spelers. Het zorgt ervoor dat je zowel tactisch als met een grote groep vrienden de Battle Royale aan kan gaan.
Zo kun je bijvoorbeeld dankzij crossplay een groot feest organiseren waarbij iedereen zijn telefoon, switch, laptop en/of mobiel meeneemt om een groot team van 20 man te vormen. De crossplay mogelijkheid geeft een extra optie die het samenspelen leuk maakt, maar de aangepaste gameplay zorgt daar ook voor. Zo verkleint de Storm-cirkel maar zes keer in plaats van de gebruikelijke negen.
135576

4. Wedstrijd Events

Weinig dingen zijn zo leuk als het winnen van een wedstrijd en dat snapt Epic Games ook. Daarom zijn er verschillende wedstrijden die met Fortnite te maken hebben georganiseerd. Verschillende wedstrijden in Fortnite zijn al voorbij, zoals de Danswedstrijd en de Replay Royale wedstrijd. Op het moment loopt er nog een nieuwe wedstrijd, namelijk de Blockbuster wedstrijd.
Hierbij moet je een superhelden film maken met je Fortnite personage om leuke prijzen te winnen. De winnaar van deze wedstrijd wint namelijk 25,000 V-Bucks en de film wordt in-game afgespeeld in de bioscopen van Risky Reels. Het zijn leuke kleine wedstrijden die het plezier alleen maar doen vergroten en de creativiteit ook nog eens aanmoedigen.
135577

3. Infinity Gauntlet Event

We zijn nog steeds een beetje van het einde van Avengers: Infinity War aan het bijkomen. Sommigen deden dit door flink uit te huilen, terwijl Fortnite spelers lekker met Thanos en zijn Infinity Gauntlet aan de slag konden in Fortnite Battle Royale. Dat klopt, er was sprake van een ware Fortnite Avengers crossover.
In Fortnite Battle Royale kon je een week lang als Thanos spelen, maar daarvoor moest je wel wat doen. Je moest de Infinity Gauntlet die ergens op de map verstopt lag vinden. Hierdoor veranderde je in ‘The Mad Titan’ Thanos en kreeg je verschillende superkrachten. Zo kon je bijvoorbeeld super hoog springen en lasers afvuren, waardoor je je vijanden makkelijk onder de duim kon krijgen.
135578

2. Start van het seizoen

Eens in de zoveel tijd maakt iedereen zich er klaar voor. De aftrap van het nieuwe seizoen. Het nieuwe Fortnite seizoen bedoelen we dan natuurlijk, want dat is elke keer weer een groot evenement. Epic Games weet de speler met de start van een nieuw seizoen elke keer weer te verrassen.
De start van het nieuwe Fortnite seizoen gaat namelijk gepaard met een flinke update en een nieuw verhaal dat zich in de wereld afspeelt. Zo weten we allemaal nog hoe seizoen 4 aftrapte met de inslag van een komeet die de map opschudde. De weken daarvoor waren net zo spannend, want toen ging er veel speculatie over wat de komeet wel niet betekende. De aanloop van het nieuwe seizoen is daardoor eigenlijk net zo spannend.
135579

1. De Victory Royale

De allermooiste Fortnite events ontstaan natuurlijk helemaal niet door een speciaal tijdelijk event, maar juist door de zoete smaak van overwinning. Het behalen van een Victory Royale is het beste gevoel dat er is in Fortnite, omdat je dan de koning van de match bent. Je hebt het voor elkaar gekregen om 99 andere spelers onder je te laten. Twee meter onder de grond met een scala aan kogels in het lijf.
Het is de samenkomst van alle adrenaline, spanning en euforie die in één keer samenkomt zodra je die laatste klap aan de vijand hebt uitgedeeld. Of het nou met nog maar een klein beetje leven is of met een sniper van grote afstand, het is en blijft genieten. Daarom is dit de terechte nummer één als we het hebben over de beste Fortnite events.

Dit zijn de beste Fortnite events!

Dit zijn de tien beste Fortnite events in Fortnite Battle Royale. Als je nou echt van Fortnite houdt, heb je natuurlijk een Battle Pass. Als je die niet hebt kun je lezen over de Fortnite Battle Pass voordelen.

Populair Nieuws