Top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen

  Ook tijdens E3 2019 heeft Nintendo meer dan genoeg getoond om fans enthousiast te krijgen. Tijdens de Nintendo Direct zijn meerdere aankomende titels getoond en heeft het bedrijf enkele leuke verrassingen onthuld. Lees hier de top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen!

  10. Nieuwe Resident Evil games op de Switch

  We trappen de top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen af met een reeks nieuwe Resident Evil games voor de Nintendo Switch. Fans van de serie kunnen later dit jaar namelijk aan de slag met Resident Evil 5 en 6. Beide games kwamen oorspronkelijk uit op de vorige generatie consoles, maar maken nu dus ook hun weg naar de hybride console van Nintendo.

  Speel alleen of in co-op met een vriend door beide games heen en slacht hordes zombies af. Een exacte releasedatum is op het moment van schrijven nog onbekend, maar de release staat momenteel gepland voor herfst 2019.

  9. No More Heroes III is onderweg

  Suda51 is bezig met een gloednieuwe No More Heroes-game voor de Nintendo Switch, zo liet Grashopper weten tijdens de Nintendo Direct. De game wordt een vervolg op de vorige twee games en in de titel moet Travis Touchdown de wereld redden van het kwaad.

  De release van de game staat momenteel gepland voor 2020, maar een exacte datum is nog niet vrijgegeven. Fans van de serie moeten dus nog heel even geduld hebben voor zij aan de slag kunnen met dit nieuwe avontuur met Travis in de hoofdrol.

  8. The Witcher 3 Complete Edition komt naar de Switch

  CD Projekt RED was tijdens de persconferentie al groots aanwezig met Cyberpunk 2077, maar de ontwikkelaar heeft ook een verrassing voor de Nintendo Switch voorbereid. Later dit jaar komt The Witcher 3 namelijk naar de console van Nintendo in de vorm van de Complete Edition.

  Naast het gigantische avontuur van de basisgame krijg je hierbij ook meteen toegang tot alle DLC die later voor de titel is verschenen. Al met al haal je met de game een flinke bult aan content in huis waar je uren van kunt smullen. Voor de mensen die hoofdpersoon Geralt nog niet kennen, is dit de uitgelezen kans om de Witcher-serie een kans te geven.

  7. Pokéball Plus-ondersteuning in Pokémon Sword en Shield

  Vorige week was er al een uitgebreide presentatie waarin een heleboel Pokémon Sword en Shield informatie met de wereld is gedeeld, maar tijdens de E3 2019 Nintendo Direct had The Pokémon Company nog één aankondiging. Het is namelijk mogelijk om je Pokéball Plus te gebruiken in combinatie met de nieuwe aankomende Pokémon games.

  Helaas kun je de game niet besturen met de accessoire die samen met Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee uitkwam, maar het is wel mogelijk om gevangen Pokémon te transferren en met ze rond te lopen om unieke beloningen vrij te spelen. Wat die beloningen preciesi inhouden is niet bekend, maar de kans is groot dat de functionaliteiten gelijk zijn met die in de Let's Go games van vorig jaar.

  6. Nieuwe Luigi's Mansion 3 gameplay getoond

  Naast Mario was ook de groen gemutste Luigi deze E3 van de partij en wel met zijn eigen nieuwe avontuur: Luigi's Mansion 3. In de game reist Luigi met onder andere Mario, Peach en andere vrienden af naar een hotel om lekker te ontspannen. Toch blijkt niet alles even in de haak te zijn als gedacht en het hotel zit bomvol met spoken!

  Gelukkig weet Luigi daar raad mee en samen met een gloednieuwe stofzuiger gaat hij de strijd aan tegen de zwevende monstertjes. Het leuke aan de game is dat Luigi's Mansion 3 ook co-op gespeeld kan worden met een vriend. Hij of zij kruipt dan in de huid van Gooigi, een slijmversie van Luigi. Deze gedaante heeft andere eigenschappen, zo kan Gooigi zonder problemen door tralies lopen.

  Ook fans van multiplayermodi kunnen hun hart ophalen, want Luigi's Mansion 3 heeft een multiplayermodus waarin maximaal zeven andere spelers mee kunnen doen. Het doel in die modus is om de verschillende levels binnen de aangegeven tijd uit te spelen. Een releasedatum voor de game is er nog niet, maar de titel moet nog dit jaar uitkomen voor de Nintendo Switch.

  5. Dragon Quest XI karakter Hero als DLC-fighter in Super Smash Bros Ultimate

  Middels een trailer is onthuld dat de tweede DLC-fighter voor Super Smash Bros Ultimate niemand minder dan Hero is uit Dragon Quest XI. Na een spannend gevecht tussen Meta Knight, Link en andere karakters, komt Hero plots het beeld inspringen en hij maakt zonder problemen gehakt van de rest.

  Naast de nieuwste versie van Hero laten de beelden ook zien dat je kostuums uit andere Dragon Quest-games kunt selecteren om in te vechten. De serie kent vele delen en het is aan jou om jouw favoriete versie van Hero uit te kiezen. Het nieuwe karakter moet ergens deze zomer uitkomen voor Super Smash Bros Ultimate.

  4. Banjo-Kazooie in Super Smash Bros Ultimate

  Maar dat was niet de enige Super Smash Bros Ultimate verrassing die Nintendo had voorbereid voor haar E3 2019 Direct. Naast Hero is er nog een karakter onthuld voor de vechtgame en dat is niemand minder dan Banjo-Kazooie! De klassieke Rage karakters hebben een lang verleden met Nintendo consoles, maar het is al een lange tijd stil geweest omtrent het duo.

  Aan die stilte komt nu een eind, want later dit jaar kunnen fans van de twee met het duo aan de slag in Super Smash Bros Ultimate. De DLC komt in de herfst van 2019 uit en maakt deel uit van de Fighterpass die Nintendo voor de vechtgame heeft uitgebracht.

  3. Een releasedatum voor Link's Awakening

  We zijn aangekomen bij de drie vetste aankondigingen! Op nummer drie in de top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen staat de onthulling van de releasedatum voor Link's Awakening. De aankomende Zelda-game ligt namelijk al in september in de winkels.

  Naast de Link's Awakening releasedatum is er ook nieuwe gameplay getoond van de game. Een element is het bouwen van kerkers, die je vervolgens kunt doorkruisen om nieuwe beloningen vrij te spelen in de game. Het lijkt erop dat de klassieke game een waardige remake krijgt en fans hoeven dus niet lang meer te wachten!

  2. Animal Crossing New Horizons komt in 2020 uit

  Animal Crossing is een andere Switch game die aandacht heeft gekregen tijdens de E3 2019 Nintendo Direct. Naast het onthullen van de officiële titel, Animal Crossing New Horizons, is er ook een eerste impressie van de gameplay onthuld. Zo kun je het gebied om je huis heen nu nog makkelijker versieren en is het mogelijk om takken uit bomen te plukken, die je vervolgens kunt gebruiken om meubels mee te maken.

  Ook het bezoeken van andermans dorpjes moet nu nog leuker worden, want je krijgt de mogelijkheid om met maximaal zeven(!) andere spelers te relaxen en af te spreken. De hoogste tijd dus om een feestje in te plannen in Animal Crossing New Horizons, als de game uitkomt op 20 maart 2020.

  1. De Zelda Breath of the Wild 2 reveal

  Er kan maar één game op de eerste plek staan in de top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen en dat is natuurlijk de onthulling van Breath of the Wild 2. De game is officieel in ontwikkeling en komt naar de Nintendo Switch. Verder is er nog niks bekendgemaakt over de game, maar de grafische stijl van de trailer had een boel weg van de stijl die is gebruikt voor de originele Breath of the Wild. Desalniettemin is het een grote verrassing en misschien wel de grootste verrassing van de gehele E3 dit jaar!

  De top 10 beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen - Wat vond jij tof?

  Dit is volgens ons de lijst met de beste E3 2019 Nintendo persconferentie aankondigingen. Welke aankondiging vond jij het allertofst? Laat het zeker weten in de reacties hieronder! Heb jij zin in Animal Crossing New Horizons? Of ben jij meer fan van de avonturen van Link? Laat jouw Nintendo verhaal achter in de reacties!

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.