Top 10 beste E3 2014 trailers

Article
dinsdag, 10 juni 2014 om 16:43
xgn google image
Tijdens de E3 komen heel wat trailers naar buiten. Het internet wordt overspoeld met de nieuwste gameplay beelden of teasers voor komende game-titels. Om het overzichtelijk te houden stelt XGN een top tien samen van beste trailers die tijdens de E3 zijn getoond.
Heel wat grote titels kwamen gisteren voorbij in de presentaties van Electronic Arts, Microsoft en Sony. Collectief bevatten alle trailer bij elkaar wel een paar uurtjes aan gameplaybeelden. Onder andere Mass Effect 4, Far Cry 4, LittleBIGPlanet 3 en Assassin's Creed: Unity passeren de revue.
XGN stelt een lijst samen met de tien beste trailers van het moment. Alle te gekke videobeelden zijn hier te bekijken en na de trailers te hebben gezien kun jij de balans opmaken. Schrijf games bij op je wenslijst en laat je overwelmen door alle spectaculaire beelden.
e3 top 10 beste trailers 3419

10. Batman: Arkham Knight

Maak kennis met de Batmobile Battle Mode in de gameplay trailer van Batman: Arkham Knight. Het is voor het eerst mogelijk om in de Batmobile rond te scheuren door de straten van Arkham. Race in je speciale auto zo snel mogelijk naar je vijanden toe voordat zij de stad kunnen terroriseren.
e3 top 10 beste trailers 3721

9. Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians wordt veel grootser dan Halo 4. Met uitgebreidere missies en grotere speelvelden belooft het een waar spektakel te worden volgens de ontwikkelaar. Veel details ontbreken nog, maar gamers kunnen wel toegang tot de bètaversie krijgen als zij Halo: The Master Chief Collection kopen.
e3 top 10 beste trailers 3421

8. The Crew

Race door heel Amerika in The Crew trailer. Het racespel laat je rijden over bijna alle straten en steden in de Verenigde Staten. Stap in je bolide en rij van de westkust helemaal naar de oostkust en doorkruis steden zoals New York, Atlanta, Houston en San Francisco. Neem het daarbij op tegen je rivalen of rij samen met je teamgenoten.
e3 top 10 beste trailers 3422

7. LittleBigPlanet 3

Stap samen met Sackboy op een groots avontuur in LittleBIGPlanet 3. Het derde deel komt samen met nieuwe speelelementen en nieuwe karakters. De levels kennen meer diepte en een walljump is voortaan mogelijk. Oddsock, Toggle en Swoop vergezellen Sackboy tijdens diverse missie.
e3 top 10 beste trailers 3423

6. Rise of the Tomb Raider

Stap in de voeten van Lara Croft in een nieuw avontuur in Rise of the Tomb Raider. Net als in voorgaande delen komt zij in moeilijke situaties terecht waarin haar survivalskills op de proef wordt gesteld. Met haar verstand moet Lara zien te overleven in de wildernis die drie keer zo groot is dan voorheen.
e3 top 10 beste trailers 3424

5. Assassin's Creed: Unity

In Assassin's Creed: Unity beleef je de avonturen van een moordenaar tijdens de Franse revolutie. De rebellie leeft onder de inwoners en zij keren zich tegen de regering. Corruptie en verraad zijn aan de orde van de dag en het is aan jou om de Tempeliers te stoppen. Bekijk hier de allereerste beelden uit de singelplayer-modus.
e3 top 10 beste trailers 3429

4. Tom Clancy's The Division

Neem het in The Division tegen andere online spelers in de verlaten stad van New York. Na een grootschalige evacuatie blijven alleen enkele mensen over die tegen elkaar vechten. Sluit je aan bij een groep of vecht voor jezelf in een ooit zo levendige stad.
e3 top 10 beste trailers 3434

3. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Neem in Rainbow Six: Siege deel aan gevaarlijke missies samen met je teamgenoten. Het is aan jou de taak om gegijzelden weer in veiligheid te brengen en uit handen te houden van kwaadwillenden. Gewapend met een grote schild en een diversiteit aan wapens, trek je het gebouw binnen om mensen te redden.
e3 top 10 beste trailers 3435

2. Destiny

Verdedig in Destiny de laatste stad op de planeet aarde. Verken de ruïnes in de omgeving en de naburige planeten. Trek eropuit en onderzoek welke aanvalstaktiek het beste werkt op je vijanden. Neem de rol aan van een krachtige Guardian en claim terug van wat ze de mensen ooit hebben ontnomen.
e3 top 10 beste trailers 3436

1. Far Cry 4

Trek in Far Cry 4 als Ajay Gale naar een Kyrat om de laatste wens van je moeder in vervulling te brengen. Eenmaal aangekomen in het land van de Himalayas, word je geconfronteerd met een grootse burgeroorlog. Help mee met de rebellen en werp het regime van dictator Pagan Min omver.

Populair Nieuws