Top 10 beste Blu-Ray box sets om lekker achter elkaar door te kijken

  Wat is er lekkerder dan op de bank te hangen en goede films te kijken? Juist, helemaal niets. In dat geval komt een toffe Blu-Ray box set zeker van pas, aangezien je uren zoet bent met kijken. Voor die filmliefhebbers hebben wij een top 10 beste Blu-Ray box sets samengesteld.

  Er zijn een hele hoop Blu-Ray box sets op de markt. Een set met Blu-rays is ontzettend handig, want met zo'n collectie heb je gelijk het hele verhaal compleet en kun je deze in zijn geheel kijken. Wij zochten toffe, box sets voor jullie uit en zetten deze in de top 10 beste Blu-Ray box sets!

  10. Alien Anthology

  De reeks Alien films begint met het ruimteschip Nostromo, die zoekt naar een signaal dat van een verre planeet afkomstig is. Wanneer ze hiernaar op zoek gaan, wordt er er een nare ontdekking gedaan.

  Er zijn dodelijke aliens die het menselijk lichaam overnemen om hierin voort te leven. Deze gebeurtenis zal de mensen nog een hoop jaren achtervolgen, omdat deze parasiet op verschillende plaatsen zal toeslaan.

  De Alien Anthology Blu-Ray box set is te koop voor €22,99.

  9. Back to the Future Trilogie

  In deze trilogie speelt Marty McFly de hoofdrol. In het eerste deel reist Marty per ongeluk terug naar het jaar 1955 en komt vast te zitten in het verleden. Hij zoekt de 1955 versie van dr. Brown op, die in 1985 de tijdmachine bouwde, om te proberen terug te keren naar de toekomst.

  In het tweede deel reizen dr. Brown, Marty en zijn vriendin Jennifer naar het jaar 2015, omdat de toekomstige zoon van Marty hulp nodig heeft. Voordat zij de kans krijgen om dit te doen, steelt Biff Tannen de tijdmachine om alle sportuitslagen uit 1955 te verkrijgen. Wanneer Marty en en dr. Brown terugkomen, blijkt Biff hierdoor rijk te zijn geworden en is hij Marty’s pleegvader. Marty en Doc moeten een plan verzinnen om dit weer terug te kunnen draaien.

  In deel drie is de tijdmachine inclusief dr. Brown getroffen door de bliksem. Hierdoor is de tijdmachine in het jaar 1885 beland. Marty krijgt een brief uit de toekomst.

  Hierin staan aanwijzingen om de tijdmachine te vinden. Hij moet de machine aan de praat zien te krijgen om Doc te halen, want anders wordt hij binnen een paar dagen doodgeschoten.

  De Back to The Future Trilogy staat op plek 9 in onze top 10 beste Blu-Ray box sets en is te koop voor €14,99

  8. Ultimate Gangster box set

  Als je een groot liefhebber bent van misdaadfilms, dan is deze Blu-Ray box set wellicht iets voor jou! Je krijgt hier namelijk maar liefst 5 gave filmsklassiekers uit het genre. Daarom kon deze box niet ontbreken in onze top 10 beste Blu-Ray box sets.

  Bekijk hoe de personages hun weg proberen te banen binnen de criminele top en zie ze net zo hard weer ten onder gaan. Deze Ultimate Gangster Boxset bestaat uit de films American Gangster, Carlito's Way, Casino, Public Enemies en Scarface. Met deze Blu-Ray box set zit je dus wel even gebakken en dat voor een prijs van €18,69!

  7. Bourne-trilogie

  In deze drie actiefilms speelt de getrainde seriemoordenaar Jason Bourne de hoofdrol. Zijn identiteit is gestolen door een mysterieuze samenzwering. Hierdoor raakt Jason niet alleen zijn vrouw kwijt, maar zijn zij hem ook op het spoor om hem te vermoorden. Zijn doel is om deze geheimzinnige groep te achterhalen.

  Deze drie films zitten vol met indrukwekkende actie, gevaarlijke stunts en een hoop spanning. Deze trilogie is nu op Blu-Ray te koop voor slechts €14,49.

  6. Batman - The Dark Knight Trilogy

  Deze complete Batman The Dark Knight trilogy is een echte aanrader om te kijken. De trilogie bestaat uit Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises. Alledrie deze films zijn allemaal zeer goed ontvangen en bleken een verademing ten opzichte van hun voorganger Batman and Robin, wat een regelrecht fiasco was gebleken. Batman moest daarom wel onderdeel zijn van de top 10 beste Blu-Ray box sets.

  In de trilogie van de DC Comics superheld neem je onder andere een kijkje in de opkomst van Batman. Hoe hij de stad Gotham City beschermt van criminaliteit en zie je The Joker, (die geweldig wordt gespeeld door de inmiddels overleden Heath Ledger) die van de stad weer een puinhoop probeert te maken.

  De Batman - The Dark Knight Trilogy is als Blu-Ray box set te koop voor €16,99

  5. The Amazing Spider-Man / The Amazing Spider-Man 2

  Deze twee Spider-Man titels hebben niets te maken met het verloop van Spider-Man 1,2 en 3, maar deze zijn een compleet nieuwe reboot van de filmreeks. Je zult daarom ook achter dingen komen, die je wellicht nog niet wist over de Marvel superheld.

  Wanneer Peter Parker ouder wordt, gaat hij op zoek naar zichzelf. Hij wil er graag achter komen hoe hij de persoon is geworden die hij is. Hierdoor komt hij tot de ontdekking dat zijn vader een hoop dingen voor hem heeft achtergehouden. Het geheim dat hem uiteindelijk Spider-Man zou maken.

  Spider-Man doet niets liever dan zich vliegensvlug langs wolkenkrabbers door de stad verplaatsen en samen te zijn met zijn vriendin Gwen. Hij heeft echter wel één belangrijke taak als superheld: de stad New York van kwaadaardige schurken ontdoen.

  Of Spider-Man aan zijn plicht kan voldoen krijg je te zien met de The Amazing Spider-Man / The Amazing Spider-Man 2 Blu-Ray bundel, die voor €14,99 te koop is!

  4. Hannibal Lecter trilogie

  In deze bundel met films speelt Anthony Hopkins de meedogenloze moordenaar en kannibaal Hannibal Lecter. De buitengewoon intelligente seriemoordenaar stond bekend als zeer begaafd psycholoog, maar toen hij betrapt werd op zijn moorden en bleek dat hij zijn slachtoffers deels opat, werd hij in een zwaar beveiligde psychiatrische inrichting gestopt.

  Door zijn intellect en zijn buitengewone profiel, wil de politie zijn medewerking in de zaak van moordenaar Buffalo Bill. Wanneer hij steeds meer vertrouwen wint bij de agenten weet de psychopaat uiteindelijk te ontsnappen. Nu Hannibal weer los is, kan hij zijn slag weer slaan…

  De Hannibal Lecter Trilogie is te koop als Blu-Ray box set voor €17,99!

  3. The Lord of the Rings Trilogie

  Wie kent deze drie films nou niet? Deze trilogie is een echte must-see voor fans van fantasy en filmliefhebbers in het algemeen. Daarom staat de The Lord of the Rings ook hoog in onze top 10 beste Blu-Ray box sets.

  In de film zie je het verhaal van de hobbit Frodo Baggins, die de strijd aangaat met Dark Lord Sauron om zijn wereld Middle-Earth te redden van het kwaad. Om hem te kunnen verslaan maakt Frodo samen met zijn vrienden een reis door Middle-Earth met één doel: de ring in bezit krijgen die Dark Lord Sauron zo oppermachtig maakt.

  Volg Frodo en zijn vrienden op zijn spannende tocht in Middle-Earth en bekijk het ruim negen uur durende avontuur op Blu-Ray. De hele trilogie en onze nummer 3 in top 10 beste Blu-Ray box sets is in een box verkrijgbaar voor €39,99

  2. The Godfather Trilogie: Coppola Restoration

  Deze drie klassiekers zijn gebundeld in één box. In The Godfather staat de Amerikaanse Mafiafamilie Corleone centraal, waarin Vito Corleone de baas is. Wanneer er een andere mafiafamilie opkomt, die geld wil gaan verdienen met de handel in drugs, beginnen er grote problemen te ontstaan.

  Vito is hierop tegen en onderneemt actie. Hier laat de andere maffiafamilie het niet bij zitten en zo ontstaat er een gruwelijke oorlog.

  De tweede film portretteert een jonge Corleone, die in Italië geboren en getogen is, maar wanneer hij naar Amerika verhuist zijn kans grijpt om zich omhoog te werken tot de gangster die hij later zal worden. Ook zie je in de film hoe zoon Michael Corleone zaken van de familie wil gaan uitbreiden. In de derde film zie je een oudere Michael, die de familienaam wil zuiveren door niet meer met geweldadige onderwereldzaken bezig te zijn. Ook dit zal niet zonder slag of stoot gaan

  Deze klassieke Godfather trilogie kun je nu bestellen voor slechts €34,99

  1. Matrix Trilogy

  De films van The Matrix zijn absolute klassiekers en deze films moet je uiteraard een keer gezien hebben. Daarom onbetwist de nummer 1 in onze top 10 beste Blu-Ray box sets! De beelden en het geluid van de trilogie hebben een remaster gehad.

  Deze cyberpunk filmreeks gaat over de wereld die niet echt blijkt te zijn. Alles wat er gebeurt is bedrog en dit wordt door kunstmatige intelligentie in stand gehouden. Neo gaat met de rebellengroep, onder leiding van Morpheus, de strijd aan tegen de de machines!

  Ben je geen echte filmliefhebber, maar ben je meer op zoek naar aanbiedingen voor games? Check dan ons overzicht met PSN Spring sales!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.