Top 10 Battlefield 1 screenshots - De beste die we hebben geschoten

Article
dinsdag, 25 oktober 2016 om 16:22
xgn google image
Net zoals waarschijnlijk veel spelers over de gehele wereld zijn wij in de ban van Battlefield 1. Wij zijn direct aan de slag gegaan met de singleplayer en hebben daar een paar mooie plaatjes weten te schieten. De mooiste zetten wij hier op een rij in de Top 10 Battlefield 1 screenshots
Wie onze Battlefield 1 review heeft gelezen weet het al, de singleplayer van Battlefield 1 ziet er fantastisch uit en zit boordevol mooie momenten en visueel prachtige cutscenes. Al met al levert de singleplayer genoeg mooie kiekjes op en wij hebben de tien beste op een rij gezet. Sommige van de Battlefield 1 screenshots zijn genomen tijdens het spelen terwijl andere juist onderdeel uitmaakte van de cutscenes.
De combinatie van de gameplay screenshots en die van de cutscenes zorgen voor een goed beeld hoe divers de verhalen in de singleplayer campagne daadwerkelijk zijn. Kijk snel verder om onze top 10 Battlefield 1 screenshots te bekijken!
Sommige van de screenshots bevatten beelden die als spoilers kunnen worden ervaren. Naar onze mening valt dit mee, maar wees gewaarschuwd.

10. Avanti Savoia!

Het eerste screenshot is de afsluiting van de Avanti Savoia! Je ziet hier jouw karakter naast Mateo liggen, de vriend naar wie je eigenlijk het gehele verhaal naar op zoek bent. Helaas kom je, zoals je in de afbeelding kan zien, te laat om hem te redden.
99868

9. Desert beauty

De tweede afbeelding is wellicht een beetje saai maar toont wel de grafische pracht van de game. Deze screenshot is genomen in de Nothing is Written War Story. Hoewel er eigenlijk niet echt iets te zien is op de screenshot is het wel een goede weergave van de afstanden die je gedurende deze War Story moet overbruggen gedurende één van de missies.
99869

8. Lawrence of Arabia

Screenshot nummer acht toont wellicht een van de meest vette karakters van de game met wie je niet kan spelen. De persoon in de afbeelding is de Battlefield 1 versie van Lawrence of Arabia. De manier waarop de game dit historische personage neerzet is heerlijk.
Lawrence komt over als een held voor de vrije Arabische volken die vecht tegen de onderdrukking van het Ottomaanse rijk. Daarnaast merk je wel dat hij niet schrikt om geweld te gebruiken om zijn doelen te bereiken en dat hij juist dit geweld ziet als het beste middel om te krijgen wat hij wil.
99870

7. Look out for the look out

Dit schreenshot is een beeld dat je vaak zal zien als je de singleplayer speelt. Gedurende de gehele campagne is het vaak erg handig dat je, voordat jij jezelf in de strijd gooit, de vijanden spot met je verrekijker.

Deze verrekijker is een onmisbaar instrument om er voor te zorgen dat je redelijk ongeschonden uit de strijd komt. De verrekijker is namelijk de enige manier waarop jij de locatie van de vijanden kan zien. Erg handig als je in je eentje tegenover een bataljon Duitsers of Ottomanen komt te staan.
99871

6. Watch out for the big guns

De volgende screenshot kennen de meeste fans van de franchise al wel. Het is bijna een exacte kopie van een beeld uit de trailers die voor het verschijnen van de game werden vrijgegeven. Desondanks heeft deze afbeelding na het spelen van de campagne wel een extra lading gekregen.

De afbeelding toont namelijk het vuren van de grote kanonnen van de Britse slagschepen voor de kust van het Ottomaanse rijk. Hiermee ontketen je de aanval op het land en het begin van de The Runner War Story.
99872

5. Frederick Bishop

De zesde afbeelding is een vervolg op de vorige. In deze afbeelding zie je een van de laatste beelden van de The Runner War Story. Op de afbeelding zie je Frederick Bishop, een Australische veteraan, met wie jij deze War Story speelt. Op de afbeelding zie je hem bovenop het fort van de Ottomanen zitten die hij in zijn eentje heeft overgenomen om de terugtrekkende geallieerde troepen een kans te geven de schepen te bereiken.
Op het laatste moment wordt hij verrast door een Ottomaanse soldaat die hem neerschiet en de afbeelding toont zijn laatste momenten voordat er een gealllieerde artillerie barrage boven op hem, het fort en de resterende Ottomanen neervallen.
99873

4. Silent through the night

Nu we bij de beste vier screenshots zijn aangekomen komen ook de vetste Battlefield 1 screenshots voorbij die we hebben weten vast te leggen. Allereest volgt een afbeelding die wederom goed laat zien hoe leeg, maar mooi de missies in Nothing is Written kunnen zijn.
Zoals te zien in de afbeelding is er bijna geen dekking te vinden in de richting waarin de speler kijkt. Daarnaast is goed de prachtige weerspiegeling van het maanlicht op het wapen te zien. Gedurende de missie waarin deze screenshot is genomen is het de bedoeling om onopgemerkt drie Ottomaanse kampen te infiltreren en codes via postduif te verzenden.
Het koude maanlicht in de woestijn en de glinstering op het wapen geeft perfect de sfeer van de missie weer.
99874

3. Maak dat je weg komt

Deze Battlefield 1 screenshot toont het einde van een van de meest epische delen van de singleplayer. In de afbeelding zie je de twee vliegers van de War Story Friends in High Places samen met een Duitse soldaat van een brandend airship afspringen die boven Londen hangt.
Dit airship is net door bovengenoemde vliegers bijna volledig vernietigd voordat zij hun vliegtuig in het airship boorde om vervolgens door het airship heen te manouvreren. Eenmaal aan de andere zijde aangekomen en na de totale verwoesting van het airship is er nog maar één weg naar beneden te vinden en dat is door te springen.
99875 1

2. Wrong end of the stick

De een na laatste screenshot toont wellicht de vetste soldaat van allemaal. De Sentry zoals we hem kennen zie je in de singleplayer voor het eerst in de Avanti Savoia! War Story. Gelukkig voor jou ben jij deze gepanserde krachtpatser en hoef je niet direct tegenover hem te staan met je pistool.
Als Sentry ben je behoorlijk onschendbaar en met een groot machinegeweer met meer dan 100 kogels per magazijn ben je een ware moordmachine. De missie die je in dit pantser speelt is heerlijk, in je eentje loop je een bergkam op terwijl je nest na nest met Duitsers verwoest met je machinegeweer.
Vooral de uitstraling van het pantser geeft je kippenvel, zelfs als je er niet eens tegen hoeft te vechten zie je direct dat dit een soldaat is met wie je niet wilt spotten.
99876

1. Friends in High Places

Het allerbeste screenshot dat wij hebben kunnen schieten komt net als de vorige uit de War Story Friends in High Places. Naast de enorm vette actie in de verschillende missies geeft deze War Story een van de mooiste uitzichten van de campagne.
Het beste screenshot die wij te pakken kregen is wat ons betreft bij verreweg het mooiste van alle tien. De combinatie van alle vliegtuigen die dreigend richting de vijandelijke Airships vliegen en de zon die deze gedeeltelijk aan het zicht ontrekt zorgt voor kippevel op onze armen toen we dit zagen.
Dit waren onze top 10 Battlefield 1 screenshots. Wil je meer weten over Battlefield 1? Lees dan een van onze specials en onze review! Battlefield 1 is te spelen op PC, Xbox One en PlayStation 4.