Tomb Raider - Steam Sale Tip Van de Dag

  Het is alweer de elfde dag van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: Tomb Raider!

  Tomb Raider is vandaag in de aanbieding. Dit is de Steam Sale Tip van de dag: de game is 80 procent afgeprijsd en kost 3,99 euro. Deze reboot van de klassieke franchise is samen met Max Payne 3 (4,99), Dishonored (3,74), The Banner Saga (4,99) en nog veel meer andere games in de uitverkoop. De Steam sale loopt tot en met 2 januari, en iedere dag worden er nieuwe deals aangeboden.

  Tomb Raider - Steam Sale Tip

  De remake van Tomb Raider die vorig jaar bij ons in de schappen verscheen was één van de beste in de laatste jaren. Alwin vond de game gevarieerd met vette graphics en muziek. Lees waarom hij Tomb Raider een 8.5 gaf in de Tomb Raider review:

  "Crystal Dynamics heeft zich met deze vernieuwde Tomb Raider duidelijk een lastige taak op de hals gehaald. Aan de ene kant wilde het Lara opnieuw uitvinden, en van een uitgebreid verhaal voorzien. Aan de andere kant wilde het een spannende, actievolle en zeer cinemastische ervaring brengen. Uiteindelijk is daar gelukkig een zeer vermakelijk avontuur uit voortgekomen waar Lara (en Crystal Dynamics) met trots haar naam aan kan verbinden." - Alwin Wubs.

  Tomb Raider Steam Sale Tip van de Dag

  De aanbiedingen van vandaag blijven niet voor altijd actief, dus sla je slag op Steam!

  Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf 5 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.