Wat is de tofste Five Nights At Freddy's kloon? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 30 januari 2016 om 15:00
xgn google image
Een succesvolle indie-game kan soms een stroom aan klonen opleveren; games die ook een graantje willen meepikken van het originele succes. De XGN Doe Mee focust zich hier op en vraagt wat nu de tofste Five Nights At Freddy's kloon is. Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!
De laatste keer was onze vraag wie nou eigenlijk jouw favoriete game gerelateerde YouTuber is. YouTube-kanalen die zich bijna volledig richten op games en minstens eens per week een nieuwe video naar buiten brengen, het is echt iets van de afgelopen jaren. En wij kregen een lading aan reacties binnen met enkele onbekende YouTubers voor de Doe Mee, die weet wat hij dit weekend moet doen. Voor nu geven we het woord aan onze eigen Ralph:
En zo kwamen er ook nog wel andere kanalen voorbij, zoals Gamersnet, Cinemassacre, Lekker Spelen en JonTron. De XGN Doe Mee is de laatste maand trouwens in de ban van VaatiVidya, een YouTuber die zich focust op Bloodborne en de Dark Souls-games. Voor de mensen die iets meer achtergrond van deze titels willen weten, is de beste man zeker een aanrader.
Goed, genoeg promotiemateriaal, tijd voor de nieuwe hoofdvraag! En die heeft betrekking op het fenomeen wat Five Nights At Freddy’s, waarvan afgelopen week het laatste deel, Five Nights at Freddy’s World, van Steam werd afgehaald. Maker Scott Cawthon was niet tevreden met de titel, evenals enkele gebruikers. Onze vraag is gaat over de franchise zelf en luidt als volgt:

Wat is de tofste Five Nights At Freddy’s kloon?

Er zijn namelijk best wel een rits aan Five Nights At Freddy’s klonen, zoals Five Nights At The Chumbucket (geïnspireerd door Spongebob en co.) of One Night At Flumpty’s (die bestaat echt). Maar misschien heb jij zelf wel een betere kloon van de serie? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM die game zo’n ontzettend toffe FNAF-kloon is. Zien we jullie volgende week weer!

Populair Nieuws