Toffe nieuwe Netflix seizoenen van series om in 2020 naar uit te kijken

  Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud. En hoewel vadertje winter zich maar niet wil laten zien, doen de nieuwe seizoenen op Netflix dat wel. Eind deze week kun je bijvoorbeeld al met Sex Education seizoen 2 aan de slag. En dat is nog lang niet alles. Het jaar zit vol met nieuwe seizoenen om in 2020 naar uit te kijken.

  Castlevania seizoen 3

  De eerste nieuwe serie op de lijst met een nieuw seizoen is er een waar gamers en anime liefhebbers van zullen smullen. Castlevania kent momenteel twee seizoenen waarvan de eerste redelijk kort was. Het verhaal in de serie draaide in de eerste twee seizoenen om de strijd tegen Dracula, maar dat zal waarschijnlijk in het derde seizoen veranderen. Hoe zou het de jonge Trevor Belmont en zijn team zijn vergaan na de avonturen in het kasteel van Vlad? En wat is er van Wallachia geworden nadat Dracula zijn horde vampiers en demonisch gebroed erop los liet?

  Het derde seizoen van Castlevania moet hier antwoord op gaan geven. Menig fan is al benieuwd waar de serie naartoe gaat. De serie is losjes gebaseerd op de gebeurtenissen uit Castlevania III en moet dit jaar ergens een nieuw seizoen krijgen.

  The 100 seizoen 7

  Netflix wordt in 2020 ook verrijkt met een nieuw seizoen van The 100. De serie die om een post-nucleaire apocalyps draait kent al zes seizoenen, maar is nog steeds mateloos populair. In het laatste seizoen zijn The Primes flink bezig geweest met het zaaien van dood en verderf. Vervolgens zijn ze na een flink gevecht vertrokken naar Eligius IV met een aantal gevangenen. Net al ze bezig zijn om de ziel van de overgebleven Wonkru te zuigen worden ze ontmaskerd en breekt de pleuris los.

  Het gevolg is dat The Primes op eentje na uitgeschakeld zijn. Dat betekent dat de koers naar huis ingezet kan worden. Eenmaal terug op Sanctum zitten ze met de laatst overgebleven Prime, Russell. Wat moeten de Wonkru met deze gevangene doen en is er niet stiekem nog een Prime onder The 100? Het zevende seizoen zal het uitwijzen, maar het is nog even wachten tot we hiervan mogen smullen. The 100 seizoen zeven komt namelijk pas in het tweede kwartaal van dit jaar uit.

  Netflix

  Altered Carbon seizoen 2

  We blijven nog even in de sci-fi sferen. Altered Carbon krijgt namelijk ergens dit jaar ook een nieuw seizoen en dat betekent dat de detectivemuts weer op mag. In Altered Carbon seizoen 1 ontwaakte Takeshi Kovacs uit zijn cryoslaap in een nieuw lichaam. Het is een bizarre situatie waarin hij zich bevindt, want hoe komt hij ineens in dit lichaam?

  Er is geen tijd om dat te ontdekken want er moet een moord opgelost worden. Terwijl Kovacs de moord onderzoekt komen er steeds vreemdere feiten aan het licht, waaronder de mogelijkheid van mensen om van het ene naar het andere lichaam te switchen. Daarbij heeft artificiële intelligentie een grote rol in de samenleving gekregen.

  De moordzaak waarmee Kovacs bezig is neemt hierdoor gekke wendingen die uiteindelijk zorgen voor een knallend einde in seizoen 1. Wat dit voor seizoen 2 betekent is nog onbekend, maar dat gaan we ergens dit jaar ontdekken. We weten wel al dat er een nieuwe hoofdrolspeler is, namelijk Anthony Mackie (Falcon in de Marvel films). Wanneer het nieuwe Altered Carbon seizoen komt, is nog onbekend.

  Netflix

  Stranger Things seizoen 4

  Als er een serie is waar we naar uitkijken is dat Stranger Things wel. Het is dit jaar alweer tijd voor het derde seizoen van de serie, maar was het gevaar niet geweken in seizoen 3? Het seizoen sloot namelijk af met iedereen die vertrok uit het kleine dorp Hawkins. De Mindflayer is uitgeschakeld..of toch niet? De teaser van seizoen 4 heeft al wat vraagtekens opgelost.

  Het lijkt erop dat we Hawkins verlaten, maar dat de Mindflayer nog niet klaar is met de vriendengroep waaronder Will Byers en Eleven. Of dat betekent dat iedereen weer bij elkaar komt om nog eens de strijd met het beest aan te gaan, is afwachten. In het vierde kwartaal van dit jaar komt het vierde seizoen van Stranger Things uit.

  Netflix

  The Haunting of Hill House seizoen 2

  Als het eerste seizoen van The Haunting of Hill House niet enge genoeg voor je was, dan kun je vast niet wachten op het tweede deel. Geesten achter iedere deur, in de spiegels onder bedden en in kasten. Hill House zit er vol mee. En dan hebben we het nog alleen over de casual momenten in de serie.

  De serie rondom het spookhuis heeft namelijk ook genoeg bizarre en enge momenten om je aan de buis gekluisterd te houden. Het verhaal van het huis is nog niet af. Dit jaar komt seizoen 2 van de serie, maar wanneer deze, verschijnt op Netflix is nog onbekend.

  iZombie seizoen 5

  2020 is ook het jaar dat we weer mogen genieten van de perikelen van de ondoden. In dit geval zijn het niet de standaard perikelen waarbij zombies regelmatig iemand als maaltje nuttigen, maar komt Liv terug in een nieuw seizoen van iZombie. Liv was ooit een succesvolle arts, maar doordat ze door zombies gegrepen is hield haar leven op. Althans, haar normale leven.

  Als zombie weet Liv ons al vier seizoenen te vermaken, maar aan al het goede komt een eind. Dus ook aan de reeks mysteries en moorden die Liv als ondode oplost. iZombie seizoen 5 is namelijk het laatste seizoen van de serie. Hopelijk krijgen we Liv in het derde kwartaal van dit jaar nog te zien voor haar afscheidsseizoen.

  Juan Pablo Guttierez/Netflix

  Narcos Mexico seizoen 2

  Kon je geen genoeg krijgen van Narcos Mexico? Dan heb je vast al gezien dat er een tweede seizoen aangekondigd is. Met een toffe teaser kwam Netflix met het nieuwe seizoen uit de schaduw. Het tofste nieuws van dit seizoen is dat de verteller zijn rol heeft ingeruild.

  Walt Breslin zal niet meer vertellen wat er gebeurd, maar in plaats daarvan de hoofdrol in de serie opeisen. In februari mogen er weer smullen van Narcos, dus zet je maar schrap en sla genoeg popcorn in.

  Netflix

  13 Reasons Why seizoen 4

  Geheimen, leugens, wraak en moord., Het zijn de onderwerpen die Liberty High al drie seizoenen bezig houden. De populaire serie 13 Reasons Why komt dit jaar terug met een nieuw seizoen. Dat betekent dat er nieuwe mysteries voorbij komen op de school, waarin afgelopen seizoen nog iedereen verdacht werd van de moord op Bryce.

  Wat de serie ons in het vierde seizoen gaat brengen is nog onbekend, maar ga er maar vanuit dat je weer op het puntje van je stoel zit. De serie zit namelijk vol wendingen en spannende momenten. Daarbij is niemand te vertrouwen. in het derde kwartaal wordt een vierde seizoen verwacht.

  Netflix

  Ares seizoen 1

  Ben je een horrorliefhebber en kun je niet wachten op een goede serie die je nekharen overeind doet staan? Dan kun je binnenkort smullen van Ares. Deze Nederlandse serie belooft spanning, psychologische horror en liters bloed op je scherm.

  In Ares sluiten Jacob en Rosa zich aan bij een studentenvereniging die er bijzondere buitenschoolse activiteiten op nahoudt. Al snel ontdekt Rosa demonische activiteiten en wordt duidelijk dat het prijskaartje van het lidmaatschap hoger is dan ze ooit had durven dromen. Ares begint komende week op Netflix!

  La Casa de Papel seizoen 4

  Als je deze laatste serie niet kent, dan heb je de afgelopen maanden onder een steen gelegen. Casa de Papel was namelijk in veel kringen het onderwerp van gesprek. De Spaanse serie begint met een groep criminelen die de Koninklijke Munt beroven. Het doel is om 2,4 miljard te stelen, maar dat geld moet nog gedrukt worden. Tijd voor een ouderwetse gijzeling en een uitgekiend plan.

  In het tweede zien we hoe dit plan zich ontvouwt, maar in het derde seizoen worden er nieuwe plannen gesmeed door de leider van de bende. Dit keer is een bank aan de beurt, waarbij de nodige gijzelaars genomen worden. Seizoen vier belooft een vervolg op dit plan dat je net als de eerste drie seizoenen aan de buis gekluisterd zal houden. Vanaf april kunnen we van de gemaskerde overvallers smullen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.