10 vette F1 2015 screenshots

Article
zaterdag, 05 september 2015 om 12:00
xgn google image
Ondanks alle punten die wij graag beter willen zien in F1 2015 - of überhaupt zouden willen zien - valt één ding niet te ontkennen. F1 2015 ziet er verdomd goed uit! Zo goed zelfs dat wij jullie een kleine impressie willen geven van al het racegeweld dat wij de afgelopen maanden in de game hebben meegemaakt. Tien vette screenshots uit de nieuwste F1-racer van Codemasters!

Wheelbanging

De A.I. in F1 2015 is dik in orde. Andere coureurs zijn snel, voelen authentiek en zijn niet bang om een gevecht met jou aan te gaan. Gelukkig maar, want dit komt niet alleen de gameplay ten goede, maar ook de screenshots. Zij-aan-zij wheelbangend door de bocht vliegen is namelijk altijd goed!
Start Monaco F1 2015
Dit plaatje heeft vrijwel alles wat je van Formule 1 verwacht. De glamour van Monaco, naast elkaar door Massenet, vonken die boven het asfalt omhoog schieten en wagens die met ruim tweehonderd op de teller langs de vangrail scheuren. We missen alleen nog de pitspoezen!
F1 2015 Spain
Zucht... Maldonado zou ook eens niet iemand raken tijdens een race...
77793

Crashes

Wanneer je constant vecht met de auto's om je heen, kan één ding natuurlijk niet uitblijven: crashes. Hoewel in F1 2015 het schademodel wel heel vergeeflijk is, produceert de game af en toe best mooie schuivers. Want hoewel het oog graag mooie auto's snel ziet gaan, is bijna niets in de Formule 1 zo onerverend als een harde klapper!
Italie crash f1 2015
Echte F1-kenners weten natuurlijk dat een crash als deze dit weekend nooit zal gebeuren. Niet zozeer om de plek waar het gebeurt, maar meer omdat Mehri voor Hülkenberg rijdt! Een Manor voor een Force India? Op Monza? Pff, in your dreams.
Crash F1 2015 Oostenrijk
De wereldkampioen crasht, maar het kan de twee marshalls op de achtergrond niets schelen. Die witte doktersauto op de achtergrond moet en zal bewaakt worden!
77794

Regen

Eén van de punten waar F1's graphics altijd shinen, is in de regen (get it?). Wanneer donkere wolken zich samenpakken en water op het asfalt wordt gesmeten, wordt de visuele X-Factor nóg beter dan het normaal gesproken al is. Het gebrek aan grip bij een plensbui nemen wij dan ook graag voor lief.
Regen Canada F1 2015
Max (Verstappen, kom onder die steen vandaan!) doet het niet alleen in het echt goed in de regen, ook in F1 2015 is hij vooraan te vinden op een nat wegdek.
F1 2015 regen Australië
Voeg flauwe ik-word-hier-nat-van-grap hier toe.
77795

Mexico

De race waar de F1-fans op de redactie misschien wel het meest naar uitkijken dit jaar is de Grand Prix van Mexico. Logisch natuurlijk, de race keert na ruim twintig jaar weer terug op de kalender. Enkele mooie plaatjes vanuit het Autódromo Hermanos Rodríguez mogen dan ook niet ontbreken. Vooral het gedeelte in het stadion ziet er geweldig uit: drie bochten met tienduizenden joelende fans om je heen!
Mexico Bocht 1
Bottas rijdt deze keer rond met wél vier dezelfde banden.
Mexico Stadion
Wow, alsof je in een voetbalstadion racet!
77796

Podium

Hoewel verschillende podium celebrations al in de vorige delen zaten, is die uit F1 2015 toch verreweg het beste. Je ziet niet meer alleen de coureurs met een 'creepy smile' uit hun wagen stappen, maar joelend het podium opspringen, monteurs bedanken en natuurlijk champagne spuiten. Zelfs 'Los Toreadors', het podiumdeuntje uit de opera Carmen die tijdens de ceremonie te horen is (weer wat geleerd vandaag), zit in de game. Bring out: The Champaaaaaaaagne...
Podium f1 2015
Dit plaatje klopt natuurlijk voor geen meter. Alsof Rosberg ooit blij zou kijken na een overwinning van Hamilton. Bottas is blij met z'n derde plek. Dat kun je zien aan zijn brede lach, voor een Fin dan.
Podium f1 2015 2
Hamilton geeft het goede voorbeeld; rijden met alcohol doe je niet. Kun je het net zo goed wegspuiten.