WIN - The Witcher 3 Game Of The Year Edition prijsvraag

Article
dinsdag, 06 september 2016 om 9:35
xgn google image
Recentelijk verscheen de Game Of The Year Edition van The Witcher 3, een bundel die de standaardgame en beide expansies bevat. Wij mogen deze bundel weggeven voor PS4 en PC! Hoe je mee kan doen aan deze toffe The Witcher 3 Game Of The Year Edition prijsvraag, lees je hieronder.
The Witcher 3: Wild Hunt verscheen in mei vorig jaar en is een RPG, die is ontwikkeld door CD Projekt RED. De game heeft een hoop Game Of The Year awards in de wacht weten te slepen aan het eind van vorig jaar, onder andere hier op XGN in de XGN Game Awards 2015! The Witcher 3 kwam namelijk als winnaar uit de bus en werd met maar liefst 43% van de stemmen gekroond tot XGN Game Van Het Jaar.
Er zijn twee expansies uit voor The Witcher 3: het in oktober vorig jaar verschenen Hearts Of Stone en het wat meer recente Blood And Wine, dat in mei dit jaar uitgekomen is. Voor de weinige gamers die zich nog niet met het avontuur van Geralt hebben bezig gehouden, of voor de mensen die het hele pakket in bezit willen hebben, is er nu ook de The Witcher 3 Game Of The Year Edition. Deze bundel bevat namelijk de standaardgame plus de twee expansies: alles wat je nodig hebt om optimaal van de game te kunnen genieten!
De te winnen games voor de The Witcher 3: Game Of The Year Edition

The Witcher 3 Game Of The Year Edition prijsvraag

In samenwerking met Bandai Namco mogen wij bij XGN twee winnaars heel blij maken met een The Witcher 3 Game Of The Year Edition! Zowel PC als consolegamers kunnen meedoen, want we hebben 1x een PC-versie en 1x een PS4-versie om weg te geven. Meedoen aan deze toffe prijsvraag is simpel; je hoeft slechts antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Waarom moet jij deze game winnen? Overtuig ons!
Ben jij een groot Witcher fan? Maak ons dat dan duidelijk. Stuur je inzending naar [email protected], samen met je voorkeur voor platform, je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!