The Walking dead season 6 verwachtingen - Nog meer zombies

Article
maandag, 12 oktober 2015 om 20:16
xgn google image
Zombies, samuraizwaarden en een heleboel verminkte lijken: in Walking Dead">The Walking Dead weten ze wel hoe ze je misselijk kunnen krijgen. Met het zesde seizoen alweer om de hoek zijn we zeer benieuwd wat er deze keer weer gaat komen. Daarom hebben we een lijst opgesteld met een paar The Walking Dead season 6 verwachtingen. Let op: dit artikel bevat spoilers!

Morgan

Gaat het dan eindelijk een keer gebeuren? Maakt Morgan zijn glorieuze terugkeer in The Walking Dead?
Deze man is een favoriet onder kijkers van The Walking Dead, hoewel hij maar in een handvol afleveringen echt te zien was. Zijn debuut was in de allereerste aflevering, waarin Morgan het leven van onze Rick Grimes redt, die net uit het ziekenhuis kwam wankelen. Zijn tweede verschijning was later in seizoen 3, waar Morgan te zien was in een stad vol boobytraps, overtuigd dat het zijn missie was om alle Walkers te elimineren.
We hebben Morgan enkele keren zien langs komen in korte beelden zoals tijdens de première van seizoen 5 "No Sanctuary", waar hij onderweg was naar Terminus, maar zich weer omdraaide na het boodschap van Rick op de borden. Ook hebben we hem gezien in "Conquer", waarin hij samen met Daryl in een auto vastzat die omsingeld was met zombies. Aan het einde van deze aflevering krijgt Morgan de kaart in handen waar Ricks naam op staat en gaat hij met Daryl mee terug naar Alexandria.
In seizoen 6 krijgen we dan eindelijk de langverwachte reünie van Rick en Morgan. Of de vriendschap het gaat overleven in seizoen 6 is nog te zien. Met Rick die zojuist dokter Pete heeft vermoord en de plotselinge Zen geworden Morgan die dat nog net mocht meekrijgen kunnen we ons in ieder geval klaarstomen voor een heleboel nieuwe conflicten.

Extra veel en extra...rottend

Naast de vaste cast van The Walking Dead is ook de line-up van zombies de grootste die de serie tot nu toe heeft gekend. Het is onthuld dat we alleen in de première van seizoen 6 al kennis mogen maken met 654 rottende menseneters! Dit is drie keer meer dan elk ander record dat The Walking Dead tot nu toe heeft gekend op het gebied van zombies.
In seizoen 5 hebben we al gemerkt dat Alexandria, het nieuwe thuis van de overlevers, omsingeld is met rottende zombies en we kunnen zeker verwachten deze zombies in seizoen 6 ook weer te zien. Met het aantal zombies dat al bekend is zal het alleen nog maar drukker worden buiten de hekken van Alexandria, en of dit zo'n goed teken is voor de bewoners kunnen we niet zeggen.
In de officiële trailer van seizoen 6 hebben we de zombiekudde al zien groeien en groeien en vooral de muur van de gemeenschap vindt de kudde interessant. Ook zijn er beelden te zien waar de zombies al in Alexandria ronddwalen. We kunnen ons in ieder geval weer voorbereiden op een seizoen vol drama, vechten, doden en... zombies natuurlijk.

De wolven hebben honger

In het vorige seizoen hebben we kennis mogen maken met de heerlijke nieuwe groep die zichzelf The Wolves noemen. De eerste introductie was in "Conquer", de finale van seizoen 5 waarin Daryl en Morgan deze groep een man zagen vermoorden die ze aan het volgen waren.
Deze groep overleeft door mensen te vermoorden, hun bezittingen te stelen en hun dode lichamen als lokaas te gebruiken voor de zombies. Opvallend is de letter 'W' die ze in het voorhoofd van hun slachtoffers snijden.
Terug in seizoen 5 hebben we al gezien dat deze 'wolven' de foto's van Aaron, een van de inwoners van Alexandria hebben gevonden. We kunnen dus bijna met zekerheid zeggen dat we ze nog wel zullen tegenkomen in seizoen 6. Of dat zo'n leuke verrassing is voor Rick en zijn gezelschap... daar zullen we snel genoeg achter komen.

Wie is het volgende slachtoffer?

Wat we ondertussen gewend zijn in The Walking Dead is het gedurende komen en gaan van karakters. De groep wordt groter en groter, splitst zich op, verliest een paar mensen door een zombie aanval en groeit weer.
De serie staat zeker bekend om het laten verdwijnen van een paar van onze favoriete karakters. Het moet je bijna doen denken aan het ritme in Game of Thrones, waar echt elk hoofdpersoon voor zijn leven moet vrezen. Met een paar voorheen belangrijke karakters al weg, zoals Lori Grimes, Hershel, Andrea en natuurlijk Beth is het niet verstandig ons vast te klampen aan karakters.
Een van de verwachtingen die niemand wil accepteren is het gerucht dat we afscheid moeten gaan nemen van onze Daryl Dixon. De redneck die je graag in je buurt wilt hebben tijdens een zombie apocalyps is op beelden van seizoen 6 gezien met een nieuwe wond aan zijn hand. Betekent dit dat Daryl de wereld van de strompelende lijken gaat vergezellen? Wie weet, misschien heeft hij die hand helemaal niet nodig en volgt hij in de voetstappen van zijn broer.

Weer een nieuwe groep voor Rick

Dit is een van de verwachtingen die met het meeste vertrouwen gedaan kan worden. Rick gaat seizoen 6 door met een andere groep. In seizoen 5 hebben we kunnen zien hoe de bewoners binnen Alexandria samen begonnen op te trekken, maar het lijkt erop dat seizoen 6 gaat bestaan uit team Rick en team Deanna of team 'wie er dan ook nog niet opgegeten is'.
De spanning is al hoog opgelopen in de finale van het vorige seizoen, waar Rick weer iemands leven heeft afgenomen en dat terwijl Morgan eindelijk was teruggekeerd. We weten dat Rick een kogel door Pete's hoofd joeg met toestemming van Deanna, maar niet iedereen in de gemeenschap is blij dat Rick en zijn vrienden het voorheen rustige Alexandria in een agressieve leefomgeving hebben veranderd.
In seizoen 6 gaan we zeker mensen zien die het niet eens zijn met deze nieuwe manier van leven, en of iedereen Rick nog gaat volgen is ook niet zeker. We kunnen in ieder geval een uitgedunde groep zien in seizoen 6 waarbij mensen hun eigen weg gaan of zombievoer worden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties